Po shfaqet 1–12 nga 220 përfundimegjithsej

Show sidebar
-28%12-muajeko
Close

AIR FRYER Friteze Me Ajer 2,6 Liter KB2020

L7900
Tensioni: 220-240V ~ 50 / 60Hz Dalja: 1350W Kapaciteti: 2.6L Mënyre e shendetshme skuqjepa vaj dhe 80% më pak yndyrë
-34%12-muajeko
Close

AIR FRYER Friteze Me Ajer 2.5L 800W KB2062

L6500
Tensioni: 220-240V ~ 50 / 60Hz Dalja: 800W Kapaciteti: 2,5L Mënyre e shendetshme skuqjepa vaj dhe 80% më pak yndyrë
-23%12-muaj
Close

AIR FRYER Friteze Me Ajer 3 Litra 1350W KB2048

L9900
Mënyre e shendetshme skuqjepa vaj dhe 80% më pak yndyrë Sistemi i shpejtë i qarkullimit të ajrit skuq ushqimin më shpejt dhe kursen energji; Qarqe mbrojtëse të dyfishtë për kontrollin e skuqjes së ushqimit në çdo kohë; Pjesë të sigurta për larjen e enëve; Element ngrohës celik inoks; Mbrojtja nga nxehtësia e tepërt; Këmbët që nuk rrëshqasin; Sistemi i kyçjes në dorezë; Strehim dhe dorezë me prekje të ftohtë; Brenda plastikës mund të mbajë temperaturë të lartë Max 280 gradë;
-23%12-muaj
Close

AIR FRYER Friteze Me Ajer 3 Litra 1350W KB2048A red

L9900
Mënyre e shendetshme skuqjepa vaj dhe 80% më pak yndyrë Sistemi i shpejtë i qarkullimit të ajrit skuq ushqimin më shpejt dhe kursen energji; Qarqe mbrojtëse të dyfishtë për kontrollin e skuqjes së ushqimit në çdo kohë; Pjesë të sigurta për larjen e enëve; Element ngrohës celik inoks; Mbrojtja nga nxehtësia e tepërt; Këmbët që nuk rrëshqasin; Sistemi i kyçjes në dorezë; Strehim dhe dorezë me prekje të ftohtë; Brenda plastikës mund të mbajë temperaturë të lartë Max 280 gradë;
-20%12-muaj
Close

AIR FRYER Friteze Me Ajer 3.5 Litra 1350W KB2057

L9600
Mënyre e shendetshme skuqjepa vaj dhe 80% më pak yndyrë Sistemi i shpejtë i qarkullimit të ajrit skuq ushqimin më shpejt dhe kursen energji; Qarqe mbrojtëse të dyfishtë për kontrollin e skuqjes së ushqimit në çdo kohë; Pjesë të sigurta për larjen e enëve; Element ngrohës celik inoks; Mbrojtja nga nxehtësia e tepërt; Këmbët që nuk rrëshqasin; Sistemi i kyçjes në dorezë; Strehim dhe dorezë me prekje të ftohtë; Brenda plastikës mund të mbajë temperaturë të lartë Max 280 gradë;
-20%12-muaj
Close

AIR FRYER Friteze Me Ajer 3.5 Litra 1350W KB2062

L9600
Mënyre e shendetshme skuqjepa vaj dhe 80% më pak yndyrë Sistemi i shpejtë i qarkullimit të ajrit skuq ushqimin më shpejt dhe kursen energji; Qarqe mbrojtëse të dyfishtë për kontrollin e skuqjes së ushqimit në çdo kohë; Pjesë të sigurta për larjen e enëve; Element ngrohës celik inoks; Mbrojtja nga nxehtësia e tepërt; Këmbët që nuk rrëshqasin; Sistemi i kyçjes në dorezë; Strehim dhe dorezë me prekje të ftohtë; Brenda plastikës mund të mbajë temperaturë të lartë Max 280 gradë;

AIR FRYER Friteze Me Ajer 5L 1800W KB2031

L12000
Tensioni: 220-240V ~ 50 / 60Hz Dalja: 1800W Kapaciteti: 5L Mënyre e shendetshme skuqjepa vaj dhe 80% më pak yndyrë

AIR FRYER Friteze Me Ajer 6L 1700W KB2065

L8900
Tensioni: 220-240V ~ 50 / 60Hz Dalja: 1700W Kapaciteti: 6L Mënyre e shendetshme skuqjepa vaj dhe 80% më pak yndyrë

AIR FRYER Friteze Me Ajer 6L 1700W KB2066

L9800
Panel dixhital i kontrollit Dalja: 1700W Kapaciteti: 6L Mënyre e shendetshme skuqjepa vaj dhe 80% më pak yndyrë Sistemi i
-27%12-muajeko
Close

AIR FRYER Friteze Me Ajer 8 Litra 1800W KB2076

L11000
Mënyre e shendetshme skuqjepa vaj dhe 80% më pak yndyrë Sistemi i shpejtë i qarkullimit të ajrit skuq ushqimin më shpejt dhe kursen energji; Qarqe mbrojtëse të dyfishtë për kontrollin e skuqjes së ushqimit në çdo kohë; Pjesë të sigurta për larjen e enëve; Element ngrohës celik inoks; Mbrojtja nga nxehtësia e tepërt; Këmbët që nuk rrëshqasin; Sistemi i kyçjes në dorezë; Strehim dhe dorezë me prekje të ftohtë; Brenda plastikës mund të mbajë temperaturë të lartë Max 280 gradë;
-24%6-muaj
Close

Aparat Ekspres Bustina Kapsula Kafe Bluar KA3046

L14400
Tensioni: 220-240V ~ 50 / 60Hz Fuqia: 1450W Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 0.8L Rezervuar uji i lëvizshëm transprent Pompë
6-muaj
Close

Aparat Kafe Filter 2 ne 1 KA3049

“MAKINË KAFEJE Tensioni: 220-240V ~ 50 / 60Hz Dalja: 400W + 400W Kapacitet 250ml + 250ml, do të thotë 8