Po shfaqen krejt 2 përfundimet

Robot Pastrimi Me Navigim Experobot 3D C200 Enther®

In stock

Çmimi origjinal qe: 20000 L.Çmimi i tanishëm është: 14990 L.
 • 6 modalitete pastrimi
 • Me bateri të karikueshme 2600 mAh
 • Dy orë pune
 • Kur mbaron bateria kthehet vetë në bazë dhe karikohet
 • Navigim inteligjent me sensore infrared
 • Nuk ngec asnjëherë dhe shkon kudo
 • Futet edhe poshtë mobiljeve
 • Depozitë pluhuri 0.5 Litra
 • Zhurmë minimale poshtë 55 db

Robot Pastrimi Hausberg HB-3005 20w autonomi 2 ore

In stock

Çmimi origjinal qe: 19000 L.Çmimi i tanishëm është: 14000 L.
 • Siperfaqe e pastruar me nje karikim: 90-120m²
 • Aplikacioni celular Wi-Fi
 • Kontrolli i aplikacionit
 • Komandat zanore
 • Sensorë kundër rrotullimit
 • Planifikimi
 • Pastrim sistematik
 • Pastrim i pikës fikse
 • Enë pluhuri 350 ml
 • Alarmi i baterisë së ulët
 • Autonomia: deri në 2 orë
 • Koha e karikimit të parë: 6 orë
 • Niveli i zhurmës: 65 dB