Po shfaqet 1–24 nga 285 përfundimegjithsej

Air Fryer Fritezë me Ajër 5L/1800W KB2031

In stock

9990 L
Fuqia:  1800W Kapaciteti: 5 L Enë jongjitëse për pastrim të lehtë Temperaturë e kontrollueshme: 80-200℃ Koha e punës: 0-30 minuta 90% më pak vaj për te skuqur Shkrin dhjamin e tepërt të mishrave, pa u humbur shijen Rezistenca ngrohëse inoks S304 Panel dhe doreza që nuk nxehen gjatë gatimit Sistem inovativ me Qarkullim të Shpejtë të Ajrit që kursen kohë dhe energji Mbrojtje nga mbinxehja Mbrojtje e dyfishtë kur kontrollon ushqimin gjatë gatimit/skuqjes Këmbë që nuk rrëshqasin

Air Fryer/Fritezë me Ajër 2.5L/800W KB2062

In stock

6500 L
Fuqia: 800 W Kapaciteti: 2.5 L Enë jongjitëse për pastrim të lehtë Temperaturë e kontrollueshme: 80-200℃ Koha e punës: 0-30 minuta 90% më pak vaj për te skuqur Shkrin dhjamin e tepërt të mishrave, pa u humbur shijen Rezistenca ngrohëse inoks S304 Panel dhe doreza që nuk nxehen gjatë gatimit Sistem inovativ me Qarkullim të Shpejtë të Ajrit që kursen kohë dhe energji Mbrojtje nga mbinxehja Mbrojtje e dyfishtë kur kontrollon ushqimin gjatë gatimit/skuqjes Këmbë që nuk rrëshqasin  

Air Fryer/Friteze Me Ajer 3.5L/1350W KB2057

In stock

9600 L
Tensioni:220-240V~50/60Hz Fuqia: 1350 W Kapaciteti: 3.5L Temperaturë e kontrollueshme: 80-200℃ Koha e punës: 0-30 minuta Pllakë e sipërme prej çeliku inox e nivelit të lartë me ventilim Kosh i brendshëm antingjitës për pastrim të lehtë Çelësa rrotullues për kontrollin e temperaturës dhe kohës shumëllojshmëri gatimesh Me element ngrohës S/S me 5 cikle ajri për gatim të njëtrajtshëm. Fikje automatike me sinjal akustik. Me mbrojtje nga mbinxehja. Paneli dhe doreza që nuk nxehen. Këmbë që nuk rrëshqasin

Air Fryer/Fritezë Me Ajër 3.5L/1350W KB2109

In stock

6990 L
Fuqia: 1350 W Kapaciteti: 3.5L Enë jongjitëse për pastrim të lehtë Temperaturë e kontrollueshme: 80-200℃ Koha e punës: 0-30 minuta 90% më pak vaj për te skuqur Shkrin dhjamin e tepërt të mishrave, pa u humbur shijen Rezistenca ngrohëse inoks S304 Panel dhe doreza që nuk nxehen gjatë gatimit Sistem inovativ me Qarkullim të Shpejtë të Ajrit që kursen kohë dhe energji Mbrojtje nga mbinxehja Mbrojtje e dyfishtë kur kontrollon ushqimin gjatë gatimit/skuqjes Këmbë që nuk rrëshqasin

Air Fryer/Fritezë Me Ajër 3L/1350W KB2048

In stock

9900 L
Fuqia: 1350 W Kapaciteti: 3 L Temperaturë e kontrollueshme: 80-200℃ Brenda pajisjes temperatura arrin në  280 gradë Koha e punës: 0-30 minuta 90% më pak vaj për te skuqur Shkrin dhjamin e tepërt të mishrave, pa u humbur shijen Rezistenca ngrohëse inoks S304 Panel dhe doreza që nuk nxehen gjatë gatimit Sistem inovativ me Qarkullim të Shpejtë të Ajrit që kursen kohë dhe energji Mbrojtje nga mbinxehja Mbrojtje e dyfishtë kur kontrollon ushqimin gjatë gatimit/skuqjes Këmbë që nuk rrëshqasin

Air Fryer/Friteze Me Ajer 3L/1350W KB2048A DSP

In stock

9900 L
Fuqia: 1350 W Kapaciteti: 3 L Temperaturë e kontrollueshme: 80-200℃ Koha e punës: 0-30 minuta Pllakë e sipërme prej çeliku inox e nivelit të lartë me ventilim Kosh i brendshëm antingjitës për pastrim të lehtë Çelës rrotullues për kontrollin e temperaturës dhe kohës shumëllojshmëri gatimesh Me element ngrohës S/S me  cikle ajri për gatim të njëtrajtshëm. Fikje automatike. Me mbrojtje nga mbinxehja. Paneli dhe doreza që nuk nxehen. Këmbë që nuk rrëshqasin
Koha e punës: 0-30 minuta 90% më pak vaj për te skuqur Shkrin dhjamin e tepërt të mishrave, pa u humbur shijen Rezistenca ngrohëse inoks S304 Panel dhe doreza që nuk nxehen gjatë gatimit Sistem inovativ me Qarkullim të Shpejtë të Ajrit që kursen kohë dhe energji Mbrojtje nga mbinxehja Mbrojtje e dyfishtë kur kontrollon ushqimin gjatë gatimit/skuqjes Këmbë që nuk rrëshqasin  

Air Fryer/Fritezë me Ajër 5,5 L1500W KB2082 DSP PROFESSIONAL

In stock

8000 L
Fuqia: 1500 W Kapaciteti: 5.5L Ekran LCD me prekje Temperaturë e kontrollueshme: 80-200℃ Koha e punës: 0-30 minuta 90% më pak vaj për te skuqur Shkrin dhjamin e tepërt të mishrave, pa u humbur shijen Rezistenca ngrohëse inoks S304 Panel dhe doreza që nuk nxehen gjatë gatimit Sistem inovativ me Qarkullim 360° të Shpejtë të Ajrit që kursen kohë dhe energji Mbrojtje nga mbinxehja Mbrojtje e dyfishtë kur kontrollon ushqimin gjatë gatimit/skuqjes Këmbë që nuk rrëshqasin

Air Fryer/Fritezë me Ajër 5.5 L 1350W DSP PROFESSIONAL KB2122

In stock

8990 L
 • Fuqia: 1350 W
 • Kapaciteti: 5.5L
 • Koha e punës: 0-30 minuta
 • Temperaturë e kontrollueshme: 80-200℃
 • 90% më pak vaj për të skuqur
 • Shkrin dhjamin e tepërt të mishrave, pa u humbur shijen
 • Dritare xhami për të kontrolluar gatimin pa hapur kapakun
 • Fikje automatike me sinjal akustik
 • Teknologji inovative e qarkullimit të ajrit të nxehtë 360°
 • Kosh që nuk ngjit për heqje të lehtë dhe pastrim të shpejtë
 • Panel dhe doreza që nuk nxehen gjatë gatimit
 • Këmbë që nuk rrëshqasin

Air Fryer/Fritezë me Ajër 5.5 L 1800W, DSP PROFESSIONAL, KB2087

In stock

12000 L
Fuqia: 1800 W Kapaciteti: 5.5L Temperaturë e kontrollueshme: 80-200℃ Koha e punës: 0-30 minuta 90% më pak vaj për te skuqur Shkrin dhjamin e tepërt të mishrave, pa u humbur shijen Rezistenca ngrohëse inoks S304 Panel dhe doreza që nuk nxehen gjatë gatimit Sistem inovativ me Qarkullim të Shpejtë të Ajrit që kursen kohë dhe energji Mbrojtje nga mbinxehja Mbrojtje e dyfishtë kur kontrollon ushqimin gjatë gatimit/skuqjes Këmbë që nuk rrëshqasin

Air Fryer/Fritezë Me Ajër 6L/1700W KB2066

Out of stock

11000 L
Fuqia: 1700 W Kapaciteti: 6L Panel digjital me prekje Temperaturë e kontrollueshme: 80-200℃ Temperatura brenda koshit deri në 280 gradë; Koha e punës: 0-30 minuta 90% më pak vaj për te skuqur Shkrin dhjamin e tepërt të mishrave, pa u humbur shijen Rezistenca ngrohëse inoks S304 Panel dhe doreza që nuk nxehen gjatë gatimit Sistem inovativ me Qarkullim të Shpejtë të Ajrit që kursen kohë dhe energji Mbrojtje nga mbinxehja Mbrojtje e dyfishtë kur kontrollon ushqimin gjatë gatimit/skuqjes Këmbë që nuk rrëshqasin  

Air Fryer/Fritezë Me Ajër 8L/1800W KB2076

Out of stock

11000 L
Fuqia: 1800 W Kapaciteti: 8 L Enë jongjitëse për pastrim të lehtë Temperaturë e kontrollueshme: 80-200℃ Koha e punës: 0-30 minuta 90% më pak vaj për te skuqur Shkrin dhjamin e tepërt të mishrave, pa u humbur shijen Rezistenca ngrohëse inoks S304 Panel dhe doreza që nuk nxehen gjatë gatimit Sistem inovativ me Qarkullim të Shpejtë të Ajrit që kursen kohë dhe energji Mbrojtje nga mbinxehja Mbrojtje e dyfishtë kur kontrollon ushqimin gjatë gatimit/skuqjes Këmbë që nuk rrëshqasin

Air Fryer/Oven Fritezë me Ajër/Furrë 12 L 1800W DSP Professional

In stock

14500 L
Fuqia: 1800 W Kapaciteti: 12L Temperaturë e kontrollueshme: 60-200℃ Koha e punës: 1-60 minuta Me kontroll të shpejtësisë së ventilatorit Dritare xhami për kontroll të gatimeve pa hapur furrën Me dritë brenda Tavë, dy zgara, hell, kosh rrotullues dhe 10 shufra për kremvice Ekran LED me ekran me prekje Sistemi i menusë së gatimit automatik me buton për çdo lloj ushqimi Zile automatike kur mbaron gatimi Mbrojtje nga mbinxehja Këmbë kundër rrëshqitjes Mbrojtje nga nxehtësia gjatë heqjes së tepsive, zgarave ose hellit. Panel dhe doreza të ftohta në prekje kur pajisja gatuan.

Air Fryer/Oven Fritezë me Ajër/Furrë 23L KT23C DSP

In stock

12800 L
Kapaciteti: 23L Fuqia si furrë: 1400 W                                                                                                                            Përmasat e furrës:31x32x17 cm                                                                                                                  Fuqia si fritezë ajri të nxehtë: 1700 W Koha e punës 60 minuta                                                                                                                  Temperaturë e kontrollueshme:100-230°C Paneli i përparmë inoks Dera e dyfishtë prej xhami rezistente ndaj nxehtësisë Me sistem qarkullimi të ajrit 360° me fluks variabël Fiket automatikisht dhe me sinjal akustik Rezistencat e sipërme dhe të poshtme prej inoksi Çelës rrotullues për zgjedhjen e programit                                                                                                        5 programe: zierje, vlim, pjekje, skuqje, skuqje të thellë Aksesorë: 1 tavë për pjekje: çeliku i smaltuar 1 zgarë pjekje: çeliku i kromuar 1 dorezë për tigan: çelik i kromuar

Air Fryer/Oven Fritezë me Ajër/Furrë KB2030 12L 1700W DSP

Out of stock

14000 L
Fuqia: 1700 W Kapaciteti: 12 L Panel komandash digjital Temperaturë e kontrollueshme: 65-200℃ Temperatura brenda furrës arrin deri 300℃ Koha e punës: 0-30 minuta Funksionet: grillë, skuqje, pjekje dhe skuqje të fortë. Rezistenca ngrohëse inoks S304 Mbrojtje nga mbinxehja Mbrojtje e dyfishtë kur kontrollon ushqimin gjatë gatimit/skuqjes Këmbë që nuk rrëshqasin

Air Fryer/Oven Fritezë me Ajër/Furrë12L KB2029 1700W DSP

In stock

13500 L
Fuqia: 1700 W
Kapaciteti: 12 L
Panel komandash digjital
Temperaturë e kontrollueshme: 65-200℃
Temperatura brenda furrës arrin deri 300℃
Koha e punës: 0-30 minuta
Funksionet: grillë, skuqje, pjekje dhe skuqje të fortë.
Dritare xhami për kontroll të gatimeve pa hapur furrën
Tavë, dy zgara, hell, kosh rrotullues dhe 10 shufra për kremvice
Dimensionet e brendshme të furrës 24 x 240 cm
90% më pak vaj për te skuqur
Shkrin dhjamin e tepërt të mishrave, pa u humbur shijen
Rezistenca ngrohëse inoks S304
Panel dhe doreza që nuk nxehen gjatë gatimit
Sistem inovativ me Qarkullim të Shpejtë të Ajrit që kursen kohë dhe energji
Mbrojtje nga mbinxehja
Mbrojtje e dyfishtë kur kontrollon ushqimin gjatë gatimit/skuqjes
Këmbë që nuk rrëshqasin

Aparat Avulli Pastrim Fytyre F70011 DSP Professional

In stock

1990 L
Fuqia: 150 W Kapaciteti i enës së ujit: 60 ml Fluksi i avullit: 218 ml/h Paralarmëron kur duhet shtuar ujë Aksesorët: Maske per fytyrën, maskë për gushën

Aparat Ekspres Kapsula Kafe Bluar KA3046 1450W 19 Bar DSP Professional

In stock

14400 L
Fuqia: 1450W                                                                                                                                                Punon me çdo lloj kapsule të tregut dhe me kafe të bluar Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 0.8L Rezervuar uji i lëvizshëm transaprent Pompë: 19 bar                                                                                                                                                          Ngrohet për 25 sekonda Futni dhe nxirrni kapsulën manualisht Tregues kur është gati për përdorim Me sistem kursimi të energjisë

Aparat Kafe Turke Filter 2ne1 KA3049 2 x 400W DSP Professional

In stock

6900 L
  Zbuloni komoditetin dhe shijen e fundit të kafesë tradicionale  me Aparat Kafe Turke Filter 2ne1 KA3049 nga DSP Professional!

Aparat Kafe Turke Filter KA3047 400W DSP Professional

In stock

4000 L
Fuqia: 400W Kapaciteti: 250ml  do të thotë bën 4 filxhanë njëherësh Me funksion parandalimi të djegies në të thatë                                                                              Sinjalizues me dritë: ndezur / fikur dhe filloi/mbaroi procesi                                                  Me mbrojtje nga derdhja                                                                                                                          Filtri i përhershëm i stilit kon Me treguesi të nivelit të ujit në rezervuar Gotë plastike rezistente ndaj nxehtësisë

Beres Akullore/Kos i Ngrire KA4014 DSP Professional

In stock

3900 L
 • Fuqia: 8 W
 • Kapaciteti: 0.8 L
 • Makinë për akullore dhe kos 2 në 1
 • Dizajni i izolimit me dy shtresa + lëng ngrirës me cilësi të lartë
 • Performancë superiore e ruajtjes së temperaturës
 • Funksionimi i lehtë: fillon dhe ndalon me një buton
 • Vetëm për 20 minuta mund të përfundojë akullore dhe kos
 • E thjeshtë në shtëpi, larg aditivëve, e sigurt dhe e sigurt, e shëndetshme dhe e shijshme

Beres Kokoshkash/Popkorn 3L 1200W KA2018 DSP Professional

In stock

4000 L
 
 • Fuqia: 1200 W
 • Kapaciteti i tasit: 3L
 • Duhen vetëm 2-4 minuta për kokoshka të freskëta
 • Shpejtë dhe efikas, kursim energjie dhe mbrojtje të mjedisit
 • I shëndetshëm dhe i lehtë për t'u përdorur!
 

Beres Kosi KA4010 1.5L DSP Professional

In stock

3600 L
 • Fuqia: 20 W
 • Kapaciteti: 1.5L
 • Me 7 kavanoza qelqi
 • Elementi ngrohës PTC
 • Paneli prej plastike polimere
 • Temperatura e funksionimit 42-50℃;
 • Dritë treguese funksionimi
 • Përmasat: 27.6 x 24.6 x 14.8 cm

BERES VAFLASH/WAFFLES 1000W KC1144 DSP Professional

In stock

2700 L
 • Fuqia: 1000W
 • Pllaka me forme waffles;
 • Pllakë me shtresë jo-ngjitëse për pastrim të lehtë;
 • Panel që nuk nxehet
 • Lidhja e korentit është e fshehur;
 • Fuqia e nxehtesise kontrollohet nga termostati;
 • Qëndron në këmbë për ruajtje kompakte dhe kursim hapësire;
 • Këmbët rezistente ndaj rreshqitjes;
 • Siguri termike me vetstakim

BERES VAFLASH/WAFFLES 1400W KC1160 DSP Professional

Out of stock

3500 L
 • ✔️ Fuqia: 1400 W ✔️Drita treguese të gatishmërisë për gatim ✔️Trupi plastik polimere ✔️Veshje jo ngjitëse ✔️Mbrojtje nga mbinxehja ✔️Këmbë që nuk rrëshqasin ✔️Madhësia e pllakës: 25.4*21.5cm për 4 vafla njëkohësisht