Po shfaqet 1–24 nga 89 përfundimegjithsej

Abazhur Tavani V531 Lare Me Flori Dhe Kristale Spectra Swarovski®

In stock

Çmimi origjinal qe: 180000 L.Çmimi i tanishëm është: 70000 L.

Abazhur Tavani V531 Lare Me Flori Dhe Kristale Spectra Swarovski® do të ndryshojë komplet ambientin tuaj. Ai do të mbushë muret dhe dyshemenë me qindra ylberë të vegjël, duke krijuar një atmosferë mahnitëse. Edhe një ndriçim minimal ai është në gjendje ta shndërrojë në një shkëlqim të pakrahasueshëm luksi dhe stili! Ai ka skelet të larë me flori dhe është prodhuar në Greqi nga mjeshtra artizanë me eksperiencë shumë vjeçare!

Abazhur Tavani V554 Me Kristale Spectra Swarovski®

In stock

Çmimi origjinal qe: 147000 L.Çmimi i tanishëm është: 49000 L.

Abazhur Tavani V554 Me Kristale Spectra Swarovski® do të ndryshojë komplet ambientin tuaj. Ai do të mbushë muret dhe dyshemenë me qindra ylberë të vegjël, duke krijuar një atmosferë mahnitëse. Edhe një ndriçim minimal ai është në gjendje ta shndërrojë në një shkëlqim të pakrahasueshëm luksi dhe stili! Ai është prodhuar në Greqi nga mjeshtra artizanë me eksperiencë shumë vjeçare!

Abazhur Tavani Qelqi Murano F1179

In stock

Çmimi origjinal qe: 23000 L.Çmimi i tanishëm është: 9000 L.

Abazhur Tavani Qelqi Murano F1179 është prodhuar në Greqi nga mjeshtra artizanë me eksperiencë shumë vjeçare. Materiali kryesor i serise 1779 është qelqi Murano dhe inoksi. Kombinimi i ngjyrave kremi dhe metalike shton një prekje luksi dhe sqimë, duke bërë një zgjedhje të gjithanshme që plotëson një gamë të gjerë stilesh, nga ato industriale deri në ato skandinave!

Abazhur Tavani Gjysmesferik Qelqi Murano LJP6255C

In stock

Çmimi origjinal qe: 17000 L.Çmimi i tanishëm është: 8000 L.

Abazhur Tavani Gjysmesferik Qelqi Murano LJP6255C është prodhuar në Greqi nga mjeshtra artizanë me eksperiencë shumë vjeçare. Materiali kryesor i serise 2553  ështëqelqi Murano dhe inoksi. Ky llambadar rrezaton qëndrueshmëri dhe elegancë, duke e bërë atë një zgjedhje perfekte për ata që duan një abazhur që do t'i rezistojë kohës!

Abazhur Tavani Kristali F1421 Me 1 Llampe E27

In stock

Çmimi origjinal qe: 6000 L.Çmimi i tanishëm është: 3000 L.

Abazhur Tavani Kristali F1421 Me 1 Llampe E27 prodhuar në Greqi nga mjeshtra artizanë me eksperiencë shumë vjeçare nga materialet më cilësore, përveç ndriçimit do t'i japë hijeshi shtëpisë tuaj! Ai është bërë prej qelqi kristalor cilësor Asfour, prodhuesi Nr.1 në botë, dhe inoksi special krom/nikel!

Abazhur Tavani Kristali F41C5 Me 5 Llampa E27

In stock

Çmimi origjinal qe: 24000 L.Çmimi i tanishëm është: 12000 L.

Abazhur Tavani Kristali F41C5 Me 5 Llampa E27 prodhuar në Greqi nga mjeshtra artizanë me eksperiencë shumë vjeçare nga materialet më cilësore, përveç ndriçimit do t'i japë hijeshi shtëpisë tuaj! Ai është bërë prej qelqi kristalor cilësor Asfour, prodhuesi Nr.1 në botë, dhe inoksi special krom/nikel!

Abazhur Tavani Kristali F1521 Me 1 Llampe E27

In stock

Çmimi origjinal qe: 27000 L.Çmimi i tanishëm është: 10000 L.

Abazhur Tavani Kristali F1521 Me 1 Llampe E27 prodhuar në Greqi nga mjeshtra artizanë me eksperiencë shumë vjeçare nga materialet më cilësore, përveç ndriçimit do t'i japë hijeshi shtëpisë tuaj! Ai është bërë prej qelqi kristalor cilësor Asfour, prodhuesi Nr.1 në botë, dhe inoksi special krom/nikel!

Abazhur Tavani Kristali 1088C6K Me 6 Llampa E27

In stock

Çmimi origjinal qe: 34000 L.Çmimi i tanishëm është: 15000 L.

Abazhur Tavani Kristali 1088C6K Me 6 Llampa E27 prodhuar në Greqi nga mjeshtra artizanë me eksperiencë shumë vjeçare nga materialet më cilësore, përveç ndriçimit do t'i japë hijeshi shtëpisë tuaj! Ai është bërë prej kristali cilësor Asfour me dy ngjyra, filli i mëndafshit dhe inoksi special krom/nikel, me fije çelikut për lidhjen e kristaleve!

Abazhur Tavani Kristali 1088C3K Me 3 Llampa E27

In stock

Çmimi origjinal qe: 27000 L.Çmimi i tanishëm është: 11000 L.

Abazhur Tavani Kristali 1088C3K Me 3 Llampa E27 prodhuar në Greqi nga mjeshtra artizanë me eksperiencë shumë vjeçare nga materialet më cilësore, përveç ndriçimit do t'i japë hijeshi shtëpisë tuaj! Ai është bërë prej kristali cilësor Asfour me dy ngjyra, filli i mëndafshit dhe inoksi special krom/nikel, me fije çelikut për lidhjen e kristaleve!

Abazhur Tavani Kristali 1088C1K Me 1 Llampe E27

In stock

Çmimi origjinal qe: 20000 L.Çmimi i tanishëm është: 8000 L.

Abazhur Tavani Kristali 1088C1K Me 1 Llampe E27 prodhuar në Greqi nga mjeshtra artizanë me eksperiencë shumë vjeçare nga materialet më cilësore, përveç ndriçimit do t'i japë hijeshi shtëpisë tuaj! Ai është bërë prej kristali cilësor Asfour me dy ngjyra, filli i mëndafshit dhe inoksi special krom/nikel, me fije çelikut për lidhjen e kristaleve!

Abazhur Tavani Qelqi Murano F1149C1

In stock

Çmimi origjinal qe: 18000 L.Çmimi i tanishëm është: 6000 L.

Abazhur Tavani Qelqi Murano F1149C1 prodhuar në Greqi nga mjeshtra artizanë me me eksperiencë shumë vjeçare nga materialet më cilësore, përveç ndriçimit do t'i japë atmosferë të qetë dhe luksoze shtëpisë tuaj! Ai është bërë prej qelqi Murano, i famshëm në botë, dhe inoksi, me fije çeliku për lidhjen e pjesëve përbërëse të abazhurit!

Abazhur Tavani Qelqi Murano F1078C1

In stock

Çmimi origjinal qe: 14000 L.Çmimi i tanishëm është: 5000 L.

Abazhur Tavani Qelqi Murano F1078C1 prodhuar në Greqi nga mjeshtra artizanë me me eksperiencë shumë vjeçare nga materialet më cilësore, përveç ndriçimit do t'i japë hijeshi shtëpisë tuaj! Ai është bërë prej qelqi Murano, i famshëm në botë, dhe inoksi, me fije çeliku për lidhjen e pjesëve përbërëse të abazhurit!

Abazhur Tavani Qelqi Murano F888C1

In stock

Çmimi origjinal qe: 15000 L.Çmimi i tanishëm është: 6000 L.

Abazhur Tavani Qelqi Murano F888C1 prodhuar në Greqi nga mjeshtra artizanë me me eksperiencë shumë vjeçare nga materialet më cilësore, përveç ndriçimit do t'i japë hijeshi shtëpisë tuaj! Ai është bërë prej qelqi Murano, i famshëm në botë, dhe inoksi, me fije çeliku për lidhjen e pjesëve përbërëse të abazhurit!

Abazhur Tavani Qelqi Murano F890C

In stock

Çmimi origjinal qe: 18000 L.Çmimi i tanishëm është: 8500 L.

Abazhur Tavani Qelqi Murano F890C prodhuar në Greqi nga mjeshtra artizanë me me eksperiencë shumë vjeçare nga materialet më cilësore, përveç ndriçimit do t'i japë hijeshi shtëpisë tuaj! Ai është bërë prej qelqi Murano, i famshëm në botë, dhe inoksi, me fije çeliku për lidhjen e pjesëve përbërëse të abazhurit!

Abazhur Tavani Qelqi Murano F1776C12

In stock

Çmimi origjinal qe: 11000 L.Çmimi i tanishëm është: 5000 L.

Abazhur Tavani Qelqi Murano F1776C12 prodhuar në Greqi nga mjeshtra artizanë me me eksperiencë shumë vjeçare nga materialet më cilësore, përveç ndriçimit do t'i japë hijeshi shtëpisë tuaj! Ai është bërë prej qelqi Murano, i famshëm në botë, dhe inoksi, me fije çeliku për lidhjen e pjesëve përbërëse të abazhurit!

Abazhur Tavani Qelqi Murano F1776C11

In stock

Çmimi origjinal qe: 11000 L.Çmimi i tanishëm është: 5000 L.

Abazhur Tavani Qelqi Murano F1776C11 prodhuar në Greqi nga mjeshtra artizanë me me eksperiencë shumë vjeçare nga materialet më cilësore, përveç ndriçimit do t'i japë hijeshi shtëpisë tuaj! Ai është bërë prej qelqi Murano, i famshëm në botë, dhe inoksi, me fije çeliku për lidhjen e pjesëve përbërëse të abazhurit!

Abazhur Tavani Qelqi Murano F1776C1

In stock

Çmimi origjinal qe: 11000 L.Çmimi i tanishëm është: 5000 L.

Abazhur Tavani Qelqi Murano F1776C1 prodhuar në Greqi nga mjeshtra artizanë me me eksperiencë shumë vjeçare nga materialet më cilësore, përveç ndriçimit do t'i japë hijeshi shtëpisë tuaj! Ai është bërë prej qelqi Murano, i famshëm në botë, dhe inoksi, me fije çeliku për lidhjen e pjesëve përbërëse të abazhurit!

Abazhur Tavani Kristali Orbital F67

In stock

Çmimi origjinal qe: 26000 L.Çmimi i tanishëm është: 10000 L.

Abazhur Tavani Kristali Orbital F67 prodhuar në Greqi nga mjeshtra artizanë me eksperiencë shumë vjeçare nga materialet më cilësore, përveç ndriçimit do t'i japë hijeshi shtëpisë tuaj! Ai është bërë prej qelqi kristalor cilësor Asfour, prodhuesi Nr.1 në botë, dhe inoksi special krom/nikel!

Abazhur Tavani Mozaik Vitro F1072C1 Me 1 Llampe E27

In stock

Çmimi origjinal qe: 11000 L.Çmimi i tanishëm është: 5000 L.

Abazhur Tavani Mozaik Vitro F1072C1 Me 1 Llampe E27 prodhuar në Greqi nga mjeshtra artizanë me eksperiencë shumë vjeçare nga materialet më cilësore, përveç ndriçimit do t'i japë hijeshi shtëpisë tuaj! Ai është prodhuar me dorë me teknikën tradicionale Vitro që është karakteristikë e dritareve të objekteve të kultit.  Ai është prej qelqi kristalor Asfour prodhuesi Nr.1 në botë dhe inoksi special krom/nikel!

Abazhur Tavani Mozaik Vitro F1072 Me 1 Llampe E27

In stock

Çmimi origjinal qe: 13000 L.Çmimi i tanishëm është: 6000 L.

Abazhur Tavani Mozaik Vitro F1072 Me 1 Llampe E27 prodhuar në Greqi nga mjeshtra artizanë me eksperiencë shumë vjeçare nga materialet më cilësore, përveç ndriçimit do t'i japë hijeshi shtëpisë tuaj! Ai është prodhuar me dorë me teknikën tradicionale Vitro që është karakteristikë e dritareve të objekteve të kultit.  Ai është prej qelqi kristalor Asfour prodhuesi Nr.1 në botë dhe inoksi special krom/nikel!

Abazhur Tavani Kristali F1738 Me 8 Llampa

In stock

Çmimi origjinal qe: 93000 L.Çmimi i tanishëm është: 45000 L.

Abazhur Tavani Kristali F1738 Me 8 Llampa prodhuar në Greqi nga mjeshtra artizanë me eksperiencë shumë vjeçare nga materialet më cilësore, përveç ndriçimit do t'i japë hijeshi shtëpisë tuaj! Ai është bërë prej kristali cilësor Asfour dhe inoksi special krom/nikel, me fije çelikut për lidhjen e kristaleve!

Abazhur Tavani Kristali F1738 Me 6 Llampa

In stock

Çmimi origjinal qe: 72000 L.Çmimi i tanishëm është: 35000 L.

Abazhur Tavani Kristali F1738 Me 6 Llampa prodhuar në Greqi nga mjeshtra artizanë me eksperiencë shumë vjeçare nga materialet më cilësore, përveç ndriçimit do t'i japë hijeshi shtëpisë tuaj! Ai është bërë prej kristali cilësor Asfour dhe inoksi special krom/nikel, me fije çelikut për lidhjen e kristaleve!

Abazhur Tavani Gjysmesferik F2553CB

In stock

Çmimi origjinal qe: 31500 L.Çmimi i tanishëm është: 12000 L.

Abazhur Tavani Gjysmesferik F2553CB është prodhuar në Greqi nga mjeshtra artizanë me eksperiencë shumë vjeçare. Materiali kryesor i serise 2553  është çeliku dhe inoksi special. I krijuar me një trup çeliku të presuar, ky llambadar rrezaton qëndrueshmëri dhe elegancë, duke e bërë atë një zgjedhje perfekte për ata që duan një abazhur që do t'i rezistojë kohës!

Abazhur Tavani Gjysmesferik F2553CW

In stock

Çmimi origjinal qe: 31500 L.Çmimi i tanishëm është: 12000 L.

Abazhur Tavani Gjysmesferik F2553CW është prodhuar në Greqi nga mjeshtra artizanë me eksperiencë shumë vjeçare. Materiali kryesor i serise 2553  është çeliku dhe inoksi special. I krijuar me një trup çeliku të presuar, ky llambadar rrezaton qëndrueshmëri dhe elegancë, duke e bërë atë një zgjedhje perfekte për ata që duan një abazhur që do t'i rezistojë kohës!