Po shfaqen krejt 4 përfundimet

Tenxhere/Friteze Me Kosh Dhe Kapak e Emaluar/Cingo 22cm

In stock

Çmimi origjinal qe: 2300 L.Çmimi i tanishëm është: 1800 L.
 • Diametri: 22 cm
 • Lartësia: 12 cm
 • Kapaciteti: 4.5 L
 • Nuk mban shijen e ushqimeve të gatuara më parë
 • Me shportë inoksi me doreza
 • I përshtatshëm për të gjitha llojet e pianurave, duke përfshirë induksionin
 • Ngrohje e shpejtë dhe shpërndarje optimale e nxehtësisë për kursim energjie
 • E fortë dhe e qëndrueshme ndaj përdorimit
 • E përshtatshme për lavapjatë

Tave Me Kapak e Emaluar/Cingo 10L ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 5800 L.Çmimi i tanishëm është: 4000 L.
 • Tavë ovale çeliku me buzë inoksi dhe kapak
 • Kapaciteti : 10 L
 • Përmasat: lartësia 20 cm, gjerësia 34 cm, gjatësia 43 cm
 • E zmaltuar/emaluar/cingo
 • Ngjyra: e zezë mat
 • Kapaku mund të përdoret edhe si tavë
 • I sigurt për lavapjatë
 • I përshtatshëm për të gjitha llojet e furrave

Tave Me Kapak e Emaluar/Cingo 6L ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 4600 L.Çmimi i tanishëm është: 3200 L.
 • Tavë ovale çeliku me buzë inoksi dhe kapak
 • Kapaciteti : 6 L
 • Përmasat: lartësia 17 cm, gjerësia 28 cm, gjatësia 40 cm
 • E zmaltuar/emaluar/cingo
 • Ngjyra: e zezë mat
 • Kapaku mund të përdoret edhe si tavë
 • I sigurt për lavapjatë
 • I përshtatshëm për të gjitha llojet e furrave

Tave Me Kapak e Emaluar/Cingo 4L ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 3600 L.Çmimi i tanishëm është: 2500 L.
 • Tavë ovale çeliku me buzë inoksi dhe kapak
 • Kapaciteti : 4 L
 • Përmasat: lartësia 15 cm, gjerësia 24 cm, gjatësia 34 cm
 • E zmaltuar/emaluar/cingo
 • Ngjyra: e zezë mat
 • Kapaku mund të përdoret edhe si tavë
 • I sigurt për lavapjatë
 • I përshtatshëm për të gjitha llojet e furrave