Po shfaqet përfundimi i vetëm

Tigan Multifunksional Jongjites 30CM SUPREME OLYMPIA ITA

In stock

Çmimi origjinal qe: 6700 L.Çmimi i tanishëm është: 4600 L.
  • Diametri: 30 cm
  • Lartësia: 1.5 cm
  • Trashësia: 3.5 mm
  • Materiali: Alumin i pastër i derdhur
  • Me veshje jongjitëse me pesë shtresa e teknologjisë PFLYON
  • Pa PFOA që nuk lëshon substanca në ushqim
  • Dorezë prej bakeliti super cilësor
  • I përshtatshëm për vatra elektrike, qeramike dhe flakë