Po shfaqet 1–24 nga 65 përfundimegjithsej

Set Filxhane Kafeje Porcelani BONE CHINA 6CP DK15315

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 2100 L.
Jepini më shumë shije dhe stil kafes tuaj  me  këtë set filxhanësh dhe pjatash porcelani me stil klasik. Ai është zbukuruar me dekorime florale dhe detaje elegante. Seti përfshin 6 flixhanë me pjata me reliev. Ky set është prodhuar me dorë me teknologjinë tradicionale BONE CHINA.

Set 6CP Filxhane Kafeje Porcelani FINE CHINA Oriana Ferelli®

In stock

Çmimi origjinal qe: 5800 L.Çmimi i tanishëm është: 4000 L.
Jepini më shumë shije dhe stil kafes tuaj  me  këtë set filxhanësh dhe pjatash porcelani superior. Ai është zbukuruar me rifinitura të arta dhe dizajn floral të detajuar me mjeshtëri. Seti përfshin 6 flixhanë me pjata të pikturuara artizanalisht . Ky set është prodhuar i tëri me dorë sipas traditës mijravjeçare do u japë stil dhe luks çasteve tuaja të bukura!

Set Filxhane Kafeje Porcelani BONE CHINA 6CP DK15316

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 2100 L.
Jepini më shumë shije dhe stil çajit tuaj  me  këtë set filxhanësh dhe pjatash porcelani me stil klasik. Ai është zbukuruar me rifinitura të arta dhe detaje elegante. Seti përfshin 6 flixhanë me pjata me reliev. Ky set është prodhuar me dorë me teknologjinë tradicionale BONE CHINA.

Set Filxhane Çaji Porcelani BONE CHINA 9CP DK9528

In stock

Çmimi origjinal qe: 9600 L.Çmimi i tanishëm është: 6700 L.
Jepini më shumë shije dhe stil çajit tuaj  me  këtë set  filxhanësh dhe pjatash porcelani me stil klasik. Ai është zbukuruar me rifinitura të arta dhe detaje elegante. Seti përfshin 6 flixhanë me pjata, një çajnik, një mbajtëse qumështi dhe një mbajtëse sheqeri. Ky set është prodhuar me dorë me teknologjinë tradicionale BONE CHINA!

Set Filxhane Kafeje Porcelani 6CP AK226

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1700 L.
Shtoni pak sofistikim kafesë tuaj  me këtë kombinim elegant me këtë set  filxhanësh dhe pjatash porcelani me stil klasik, të theksuar me germa të arta dhe detaje elegante. Shijoni çdo herë një filxhan kafeje të përsosur, me këtë filxhan  miqësor me mjedisin, me ngjyra të qëndrueshme dhe të bukura!

BONZAI-99 Filxhan Caji set 6 cope Oriana Ferelli®

In stock

Çmimi origjinal qe: 7000 L.Çmimi i tanishëm është: 4900 L.
Ky objekt i çmuar është pjesë e një koleksioni ekskluziv prej porcelani të përsosur. I prodhuar përmes teknologjive më të përparuara dhe i dekoruar me dorë përmes teknikave të përpunuara dhe të sakta artizane. Oriana Ferelli përfaqëson një shprehje të gëzueshme të kujtimeve tuaja më të mrekullueshme.

BONZAI-99 Pjata Porcelani set 19 cope Oriana Ferelli®

In stock

Çmimi origjinal qe: 19000 L.Çmimi i tanishëm është: 14900 L.
Ky objekt i çmuar është pjesë e një koleksioni ekskluziv prej porcelani të përsosur. I prodhuar përmes teknologjive më të përparuara dhe i dekoruar me dorë përmes teknikave të përpunuara dhe të sakta artizane. Oriana Ferelli përfaqëson një shprehje të gëzueshme të kujtimeve tuaja më të mrekullueshme.

BONZAI-99 Pjate Antipaste 26cm Oriana Ferelli®

In stock

1000 L
Ky objekt i çmuar është pjesë e një koleksioni ekskluziv prej porcelani të përsosur. I prodhuar përmes teknologjive më të përparuara dhe i dekoruar me dorë përmes teknikave të përpunuara dhe të sakta artizane. Oriana Ferelli përfaqëson një shprehje të gëzueshme të kujtimeve tuaja më të mrekullueshme.

BONZAI-99 Pjate e Thelle 22cm Oriana Ferelli®

In stock

1000 L
Ky objekt i çmuar është pjesë e një koleksioni ekskluziv prej porcelani të përsosur. I prodhuar përmes teknologjive më të përparuara dhe i dekoruar me dorë përmes teknikave të përpunuara dhe të sakta artizane. Oriana Ferelli përfaqëson një shprehje të gëzueshme të kujtimeve tuaja më të mrekullueshme.

BONZAI-99 Pjate Frutash 20cm Oriana Ferelli®

In stock

800 L
Ky objekt i çmuar është pjesë e një koleksioni ekskluziv prej porcelani të përsosur. I prodhuar përmes teknologjive më të përparuara dhe i dekoruar me dorë përmes teknikave të përpunuara dhe të sakta artizane. Oriana Ferelli përfaqëson një shprehje të gëzueshme të kujtimeve tuaja më të mrekullueshme.

BONZAI-99 Frutier me Dy Kate (F26cm & 20cm) Oriana Ferelli®

In stock

Çmimi origjinal qe: 3800 L.Çmimi i tanishëm është: 3000 L.
Ky objekt i çmuar është pjesë e një koleksioni ekskluziv prej porcelani të përsosur, i prodhuar përmes teknologjive më të përparuara dhe i dekoruar me dorë përmes teknikave të përpunuara dhe të sakta artizane. Oriana Ferelli përfaqëson një shprehje të gëzueshme të kujtimeve tuaja më të mrekullueshme.

Supier Kristal Porcelan PW5 ORIANA FERELLI® 3000ml

In stock

Çmimi origjinal qe: 4700 L.Çmimi i tanishëm është: 3900 L.
 • Materiali Kristal porcelan
 • Volumi 3000ml
 • Ngjyra e Bardhe

Pjate Frutash 20cm Kristal Porcelan PW5 ORIANA FERELLI®

In stock

Çmimi origjinal qe: 600 L.Çmimi i tanishëm është: 500 L.
 • Materiali Kristal porcelan
 • Permasa 20cm
 • Ngjyra e Bardhe

Pjate e Thelle 23cm Kristal Porcelan PW5 ORIANA FERELLI®

In stock

Çmimi origjinal qe: 700 L.Çmimi i tanishëm është: 600 L.
 • Materiali Kristal porcelan
 • Permasa 23cm
 • Ngjyra e Bardhe

Pjate e Sheshte 27cm Kristal Porcelan PW5 ORIANA FERELLI®

In stock

Çmimi origjinal qe: 700 L.Çmimi i tanishëm është: 600 L.
 • Materiali Kristal porcelan
 • Permasa 27cm
 • Ngjyra e Bardhe

Pjate Frutash 20cm Kristal Porcelan PW2 ORIANA FERELLI®

In stock

Çmimi origjinal qe: 600 L.Çmimi i tanishëm është: 500 L.
 • Materiali Kristal porcelan
 • Permasa 20cm
 • Ngjyra e Bardhe

Pjate e Thelle 23cm Kristal Porcelan PW2 ORIANA FERELLI®

In stock

Çmimi origjinal qe: 700 L.Çmimi i tanishëm është: 600 L.
 • Materiali Kristal porcelan
 • Permasa 23cm
 • Ngjyra e Bardhe

Pjate e Sheshte 27cm Kristal Porcelan PW2 ORIANA FERELLI®

In stock

Çmimi origjinal qe: 700 L.Çmimi i tanishëm është: 600 L.
 • Materiali Kristal porcelan
 • Permasa 27cm
 • Ngjyra e Bardhe

Filxhana Caji Kristal Porcelan PW35 ORIANA FERELLI®

In stock

Çmimi origjinal qe: 5400 L.Çmimi i tanishëm është: 4300 L.
 • Komplet 6 filxhane me 6 pjata
 • Materiali Kristal porcelan
 • Permasa 200ml
 • Ngjyra e Bardhe

Filxhana Kafe Kristal Porcelan PW35 ORIANA FERELLI®

In stock

Çmimi origjinal qe: 4700 L.Çmimi i tanishëm është: 3800 L.
 • Komplet 6 filxhane me 6 pjata
 • Materiali Kristal porcelan
 • Permasa 100ml
 • Ngjyra e Bardhe

Tas 13cm Kristal Porcelan PW35 ORIANA FERELLI®

In stock

Çmimi origjinal qe: 600 L.Çmimi i tanishëm është: 500 L.
 • Materiali Kristal porcelan
 • Permasa 13cm
 • Ngjyra e Bardhe

Pjatance 31cm Kristal Porcelan PW35 ORIANA FERELLI®

In stock

Çmimi origjinal qe: 1700 L.Çmimi i tanishëm është: 1400 L.
 • Materiali Kristal porcelan
 • Permasa 35cm
 • Ngjyra e Bardhe

Pjate Frutash 20cm Kristal Porcelan PW35 ORIANA FERELLI®

In stock

Çmimi origjinal qe: 600 L.Çmimi i tanishëm është: 500 L.
 • Materiali Kristal porcelan
 • Permasa 20cm
 • Ngjyra e Bardhe

Pjate e Thelle 23cm Kristal Porcelan PW35 ORIANA FERELLI®

In stock

Çmimi origjinal qe: 700 L.Çmimi i tanishëm është: 600 L.
 • Materiali Kristal porcelan
 • Permasa 23cm
 • Ngjyra e Bardhe