Po shfaqen krejt 2 përfundimet

Ngrohës Muri Infrared Karbon SF103 2000W PATIO®

In stock

Çmimi origjinal qe: 16500 L.Çmimi i tanishëm është: 11500 L.
 • Fuqia maksimale: 2000 W
 • Paneli prej aliazhi alumini super cilësor
 • 3 cilësime të fuqisë: 800/1500/2000W
 • Kontroll me telekomandë ose direkt në panel
 • 2 telekomanda
 • Funksioni Timer për të caktuar fikjen automatike
 • I përshtatshëm edhe për ambiente të jashtme
 • Bazë montimi në mur e përfshirë
 • Vlerësimi i mbrojtjes nga uji: IP 65
 • Përmasat: 67 x 15 x 10 cm
 • Pesha: 2,5 kg
 • Mbrojtje nga mbinxehja
 • Jetëgjatësi 5.000 orë pune

Ngrohes Freskues Muri MM2025 2200W MEGAMAXPRO/GER

In stock

Çmimi origjinal qe: 13000 L.Çmimi i tanishëm është: 5990 L.
 • Me fuqi 1100W dhe 2200W sipas nivelit të nxehtesisë
 • Përmasat: 55 x 12 x 20 CM
 • Me kontroll të temperaturës së dhomës me anë të telekomandës
 • Me tregues temperature (10-49 °) në një mini ekran LED
 • Ka funksion Timer nga 0.5 – 8 orë.
 • I përshtatshem për ambjent deri në 40 metra katror.
 • Nuk bën zhurmë dhe ngroh në mënyrë efikase ambientin tuaj
 • Termostat të sigurtë dhe motor që nuk lejon mbixehjen
 • Me pult të komandimit i cili ju lejon fikje/ndezje, ndryshimin e temperaturës, levizjën Swing
 • Funksion Swing për shpërndarjen e ajrit 180°
 • I lehtë për t’u montuar.
 • Rekomandohet për ambiente ku dyshemeja ka lagështirë ose derdhet ujë si banjot.