Po shfaqet përfundimi i vetëm

Ngrohes Kuarc Me 3 Elemente AP1231 1200W APRICOT

In stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 1800 L.
  • Fuqia totale 1200W
  • Me 3 shkallë ngrohjeje 400/800 dhe 1200W
  • Pesha 1.5kg
  • Dimensionet 50 x 26 x 13 cm
  • Fiket automatikisht kur përmbyset