Po shfaqen krejt 11 përfundimet

Mbajtese Vaj/Uthull Tavoline 500ML BA025364

In stock

Çmimi origjinal qe: 600 L.Çmimi i tanishëm është: 450 L.
 • Përmasat: 24 cm x 6.5 cm (lartësia x diametri)
 • Kapaciteti: 500 ml
 • Materiali: qelq me trashësi 5 mm
 • Me tapë hermetike silikoni e tipit vidhë
 • Me grykë për të derdhur vaj/uthull ngadalë
 • Me mbyllëse për të mbajtur jashtë pluhurin dhe insektet
 • Me fund të gjerë për stabilitet
 • Ngjyra: e zezë/e bardhë

Mulli Erezash Kripe Manual Transparent EF023929

In stock

Çmimi origjinal qe: 1600 L.Çmimi i tanishëm është: 1200 L.
 • Përmasat: 16 cm x 5.8 cm (lartësia x diametri)
 • Materiali: peksiglas 3 mm
 • Me ingranazhe inoks
 • Me rregullator për të bluar më imët ose trashë
 • Për kokrra piperi, kripë dhe erëza të tjera
 • Forma ergonomike - qëndron rehat në dorë

Mulli Erezash Kripe Manual Transparent AK229

In stock

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 1100 L.
 • Përmasat: 18 cm x 5.8 cm (lartësia x diametri)
 • Materiali: peksiglas 3 mm/qeramikë/inoks
 • Me ingranazhe qeramik/inoks
 • Me rregullator për të bluar më imët ose trashë
 • Për kokrra piperi, kripë dhe erëza të tjera
 • Forma ergonomike - qëndron rehat në dorë

Mulli Erezash Kripe Manual Transparent EF613926

In stock

Çmimi origjinal qe: 1400 L.Çmimi i tanishëm është: 1100 L.
 • Përmasat: 16 cm x 5.8 cm (lartësia x diametri)
 • Materiali: peksiglas 3 mm/qeramikë/inoks
 • Me ingranazhe qeramik/inoks
 • Me rregullator për të bluar më imët ose trashë
 • Për kokrra piperi, kripë dhe erëza të tjera
 • Forma ergonomike - qëndron rehat në dorë

Mulli Erezash Kripe Manual Transparent AK228

In stock

Çmimi origjinal qe: 1300 L.Çmimi i tanishëm është: 1000 L.
 • Përmasat: 14 cm x 5.8 cm (lartësia x diametri)
 • Materiali: peksiglas 3 mm/qeramikë/inoks
 • Me ingranazhe qeramik/inoks
 • Me rregullator për të bluar më imët ose trashë
 • Për kokrra piperi, kripë dhe erëza të tjera
 • Forma ergonomike - qëndron rehat në dorë

Mulli Erezash Kripe Manual Transparent 51032 HEREVIN

In stock

Çmimi origjinal qe: 2000 L.Çmimi i tanishëm është: 1400 L.
 • Përmasat: 31 cm x 6 cm (lartësia x diametri)
 • Materiali: peksiglas 5mm/qeramikë/inoks
 • Me ingranazhe qeramik/inoks
 • Me rregullator për të bluar më imët ose trashë
 • Për kokrra piperi, kripë dhe erëza të tjera
 • Forma ergonomike - qëndron rehat në dorë
 • Prodhuar në Turqi

Mulli Erezash Kripe Manual TS074026 HEREVIN

In stock

Çmimi origjinal qe: 1300 L.Çmimi i tanishëm është: 1000 L.
 • Përmasat: 21 cm x 5 cm (lartësia x diametri)
 • Materiali: peksiglas/qeramikë/inoks
 • Me ingranazhe qeramik/inoks
 • Me rregullator për të bluar më imët ose trashë
 • Për kokrra piperi, kripë dhe erëza të tjera
 • Forma ergonomike - qëndron rehat në dorë
 • Prodhuar në Turqi

Mulli Kripe/Piperi Manual 98007377 STATUS SLOVENIA

In stock

Çmimi origjinal qe: 800 L.Çmimi i tanishëm është: 700 L.
 • Përmasat: 13 cm x 5.5 cm (lartësia x diametri)
 • Materiali: qelq/qeramikë/inoks
 • Me mulli qeramik/inoks
 • Me rregullator për të bluar më imët ose trashë
 • Për kokrra piperi, kripë dhe erëza të tjera
 • Forma ergonomike - qëndron rehat në dorë
 • Prodhuar në Slloveni

Havan Mermeri Erezash/Hudhre/Barishtesh 98015617

In stock

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 1100 L.
 • Përmasat: 8 cm x 10 cm (lartësia x diametri)
 • Materiali: mermer premium

Mulli Piperi Manual Druri i Bardhe/Zi KC-734 MAX.HOME

In stock

Çmimi origjinal qe: 1700 L.Çmimi i tanishëm është: 1200 L.
 • Përmasat: 14 cm x 5 cm (lartësia x diametri)
 • Materiali: dru/qeramikë/inoks
 • Me mulli qeramik/inoks
 • Me çelës të sipërm për të bluar më imët ose trashë
 • Për kokrra piperi, kripë dhe erëza të tjera
 • Forma ergonomike - qëndron rehat në dorë

Mulli Piperi Manual Druri BA016539

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Përmasat: 17 cm x 4.5 cm (lartësia x diametri)
 • Materiali: dru/qeramikë/inoks
 • Me mulli qeramik/inoks
 • Me çelës të sipërm për të bluar më imët ose trashë
 • Për kokrra piperi, kripë dhe erëza të tjera
 • Forma ergonomike - qëndron rehat në dorë