Po shfaqen krejt 3 përfundimet

Site Dore Inoksi Me Bisht BA030204 SVIM GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 600 L.Çmimi i tanishëm është: 400 L.
  • Diametri 7 cm
  • Materiali: Çelik Inoks dhe Plastikë Polimere
  • Sitë shumë e imët
  • Prodhuar në Greqi

Site Dore Inoksi Me Bisht BA030211 SVIM GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 700 L.Çmimi i tanishëm është: 500 L.
  • Diametri 9 cm
  • Materiali: Çelik Inoks dhe Plastikë Polimere
  • Sitë shumë e imët
  • Prodhuar në Greqi

Site Dore Inoksi Me Bisht M-352-18 MAX.HOME

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
  • Diametri 18 cm
  • Materiali: Çelik Inoks dhe Plastikë Polimere