Po shfaqen krejt 2 përfundimet

Mbajtese Ushqimesh Vazo Babylon 43183 Paşabahçe®

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 900 L.
 
 • Materiali: Qelq i Temperuar dhe Bambu
 • Nuk gërvishet dhe mbyllet hermetikisht me unazë silikoni
 • Pasterizohet dhe përdoret për fermentime
 • Dimensionet: 10 x 22.5 cm
 • Kapaciteti: 1.5 L
 • Lahet në lavastovilje

Mbajtese Ushqimesh Vazo Bamboo 43663 Paşabahçe®

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 
 • Materiali: Qelq i Temperuar dhe Bambu
 • Nuk gërvishet dhe mbyllet hermetikisht me unazë silikoni
 • Pasterizohet dhe përdoret për fermentime
 • Dimensionet: 11 x 19 cm
 • Kapaciteti: 1.5 L
 • Lahet në lavastovilje