Po shfaqen krejt 3 përfundimet

Kapese Shumefunksionale Inoks/Plastik/Silikon DH0455 Homezaza™

In stock

Çmimi origjinal qe: 800 L.Çmimi i tanishëm është: 600 L.
  • Materiali: Inoks Premium, Silikon dhe Plastikë Polimere
  • Gjatësia: 31 cm
  • Gjerësia: 2 cm

Kapese Shumefunksionale Inoks/Plastik/Silikon DH2516 Homezaza™

In stock

Çmimi origjinal qe: 800 L.Çmimi i tanishëm është: 600 L.
  • Materiali: Inoks Premium, Silikon dhe Plastikë Polimere
  • Gjatësia: 27 cm
  • Gjerësia: 2 cm

Kapese Sallate Plastike Najlon TS224182 GHIDINI ITALY

In stock

Çmimi origjinal qe: 900 L.Çmimi i tanishëm është: 700 L.
  • Materiali: Plastikë Poliamide Najlon
  • Përmasat: 30 cm
  • Vendi i prodhimit: Itali