Po shfaqet 1–24 nga 60 përfundimegjithsej

Blender Me Gote 2L 1800W KJ2099 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 7500 L.Çmimi i tanishëm është: 4800 L.
 
 • Fuqia: 1800W
 • Kapaciteti i enës prej : 2L                                                                                    Motor 100% bakri i pastër
 • Celës On/Off dhe Pulse
 • Bluarje akulli
 • Celës i shpejtësisë me 15 nivele
 • I sigurt për laresën e enëve
 • Tehe prej çelik inoks
 • Materiali: Plastikë polimere
 • Përmasat: 22 x 20 x 48 cm

Blender Dore 500W KM1149 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 1990 L.
 • Fuqia: 500 W
 • Motor i plotë bakri
 • Materiali: çelik inox + Plastikë polimere ABS
 • Me 2 shpejtësi
 • Teh inoks në formë S
 • Me thika të çmontueshme për pastrim dhe ruajtje të lehtë
 • Montim/çmontim me një lëvizje

Prerës Universal Elektrik Ushqimesh 200W KB7005 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 9900 L.Çmimi i tanishëm është: 6900 L.
 • Fuqia: 200 W
 • Motori bakri i pastër
 • Madhësia e produktit: 335*235*275mm
 • Materiali i panelit:inoks, alumin me derdhje dhe alumin i presuar
 • Trashësia e prerjes e rregullueshme: 0-15 mm
 • Zhurmë e ulët
 • Teh inox i dhëmbëzuar
 • Diametri i diskut: 190 mm
 • Sistem për mbrojtje gishtash
 • Shtytës ushqimor transparent për shikim të lehtë
 • Me këmbë gome që nuk rrëshqasin

Blender dore KM1151-Bardhe 250w DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1700 L.

Fuqia: 250 W. Xhirot pa ngarkesë: 16,500 rpm. Specifikimi i motorit: Motori me bakër të pastër HRS-5512. Funksionim me 2 shpejtësi. Shufra inox 304 + trup plastik ABS. Trup i ndashem. Tehe me dy fletë çeliku inox. Shufra e trazimit është teleskopike dhe e shkëputshme.

Blender dore KM1151-BLUE 250w DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1700 L.
 • Fuqia: 250 W
 • Xhirot pa ngarkesë: 16,500 rpm
 • Specifikimi i motorit: Motori me bakër të pastër HRS-5512
 • Funksionim me 2 shpejtësi
 • Shufra inox 304 + trup plastik ABS
 • Trup i ndashem
 • Tehe me dy fletë çeliku inox
 • Shufra e trazimit është teleskopike dhe e shkëputshme

Rende Dore Inoksi Premium Me Bisht Bakeliti 97008204

In stock

Çmimi origjinal qe: 900 L.Çmimi i tanishëm është: 650 L.
 • Materiali i konstruktit: Inoks ushqimor premium
 • Dorezë bakeliti të zi
 • Bazë jorrëshqitëse silikoni
 • Përmasat: bishti 16cm, sip.prerëse 15.5 x 6.5 cm
 • Me mikrotehe

Rende Me 4 Ane DK493064 Tessie & Jessie

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Materiali i konstruktit: Inoks ushqimor, silikon dhe dru
 • Përmasat: 23 x 10 x 7.5 cm
 • Me 4 lloje të ndryshme sipërfaqe grirëse
 • Me bazë jorrëshqitëse silikoni
 • Me dorezë druri

Rende Me 4 Ane 98454728 FACKELMANN

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 850 L.
 • Materiali i konstruktit: Inoks ushqimor
 • Përmasat: 23 x 10 x 7.5 cm
 • Me 4 lloje të ndryshme sipërfaqe grirëse

Rende Me Ene Me 4 Ane AK222

In stock

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 1100 L.
 • Materiali i konstruktit: Inoks dhe plastikë polimere
 • Përmasat: 30 x 12 x 12 cm
 • Me enë të ndashme për të grumbulluar ushqimet e grira

Rende Jongjitese Me 4 Ane 98221527 Venus™

In stock

Çmimi origjinal qe: 900 L.Çmimi i tanishëm është: 700 L.
 • Materiali i konstruktit: Inoks dhe plastikë polimere
 • Përmasat: 22 x 10 x 7.5 cm
 • Me sipërfaqe cilësore antingjitëse

Rende Me 6 Ane/Baze Silikoni/Kosh 97484581 Homezaza™

In stock

Çmimi origjinal qe: 1100 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Materiali i konstruktit: Inoks dhe silikon ushqimor dhe plastikë polimere
 • Përmasat: 26 x 13 x 11 cm
 • Me kosh për mbledhjen e ushqimeve të grira
 • Me bazë silikoni ushqimor

Grirese Dore Perimesh Me Vide 98730265 SVIM GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 1100 L.
 • Materiali i konstruktit: Inoks ushqimor dhe plastikë polimere
 • Rregullim trashësie të fetë me vidë
 • Përmasat: 32 x 11 x 1.7 cm
 • Prodhuar në Greqi

Blender Me Gote Qelqi ZBL920YL 600W ZANUSSI®

In stock

Çmimi origjinal qe: 7000 L.Çmimi i tanishëm është: 4600 L.
 • Fuqia: 600 W
 • Me dy shpejtësi
 • Me funksion Pulse
 • Me 4 tehe prej çeliku special
 • Me një enë qelqi 1.5L, me hapje për shtimin e lëngjeve
 • Bazë jo rrëshqitëse me venduza silikoni
 

Blender Per Smuthi Fruta Perime Fara HM2026 1400W HÖFFMAN

In stock

Çmimi origjinal qe: 12500 L.Çmimi i tanishëm është: 7500 L.
 • Fuqia: 1400 W
 • Shpejtësia: 20000 xhiro në minutë
 • Dy nivele shpejtësie
 • Buton Pulse vetëm për një përzierje
 • Dy lloje kokash me 2 dhe 6 tehe
 • Dy gota me kapacitet 1L dhe 0.45L
 • Zhurmë e ulët dhe këmbë jorrëshqitëse
 • Çertifikime CE GS dhe RoHs
 

Grirese Dore Perimesh 18ne1 DK218 SMART SLICER

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 3100 L.
 • Materiali i konstruktit: Inoks ushqimor dhe palstikë polimere
 • 18 lloje prerjesh: feta, zhyliene, kubike, me valë ose jo
 • Rregullim trashësie ose forme me butona
 • Dorezë mbrojtëse, këmbë jorrëshqitëse
 • Përmasat: 13 x 34 x 7 cm

Blender dore KM1052 1000w DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 5800 L.Çmimi i tanishëm është: 3500 L.
Fuqia: 1000 W
Motor bakri DC2737;
Shufra për përzierje çeliku inox, e ndashme ;
Teh çeliku inox;
Shpejtësia e ndryshueshme pa shkallë;

Blender dore KM1150 1000w DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3800 L.Çmimi i tanishëm është: 2500 L.
Fuqia: 1000 W
Me rregullator  shpejtësie
7812 motor tërësisht bakri
Materiali: çelik inox ABS+
Dy tehe çeliku inox
Koke çeliku inox i ndashëm

Blender dore KM1117 600w DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 2900 L.
 • Fuqia: 600 WMe 2 shpejtësiMe thika të çmontueshme për pastrim dhe ruajtje të lehtë Montim/çmontim me një lëvizje

Blender Set 4 në 1 KM1116 700w DSP PROFESSIONAL

In stock

Çmimi origjinal qe: 6500 L.Çmimi i tanishëm është: 3900 L.
Fuqia: 700 W Kapaciteti i gotës: 600 ml Kapaciteti i eneës mikser:  500 ml Këmbë plastike jorrëshqitëse Me thika të çmontueshme për pastrim dhe ruajtje të lehtë Montim/çmontim me një lëvizje    

Blender Set 4 në 1 KM1040 700w DSP PROFESSIONAL

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 9000 L.Çmimi i tanishëm është: 5500 L.
Fuqia: 700 W Kapaciteti i gotës: 500 ml Kapaciteti i eneës mikser:  500 ml Këmbë plastike jorrëshqitëse Me thika të çmontueshme për pastrim dhe ruajtje të lehtë Montim/çmontim me një lëvizje    

Blender dore KM1024 400w DSP Professional me gote

In stock

Çmimi origjinal qe: 4300 L.Çmimi i tanishëm është: 2900 L.
 • Fuqia: 400 WMe 2 shpejtësi Kapaciteti i gotës: 800 ml Me thika të çmontueshme për pastrim dhe ruajtje të lehtë Montim/çmontim me një lëvizje

Blender Set 7në1 KM1037 500w DSP PROFESSIONAL

In stock

Çmimi origjinal qe: 7500 L.Çmimi i tanishëm është: 4900 L.
7 funksione ne nje pajisje Fuqia: 500 W Me 2 shpejtësi Këmbë plastike jorrëshqitëse Me thika të çmontueshme për pastrim dhe ruajtje të lehtë Montim/çmontim me një lëvizje    

Blender Set 4 në 1 KM1093 500w DSP PROFESSIONAL

In stock

Çmimi origjinal qe: 5800 L.Çmimi i tanishëm është: 3400 L.
Fuqia: 700 W Me 2 shpejtësi Kapaciteti i gotës: 700 ml Kapaciteti i eneës mikser:  500 ml Këmbë plastike jorrëshqitëse Me thika të çmontueshme për pastrim dhe ruajtje të lehtë Montim/çmontim me një lëvizje    

Blender Set 4 në 1 KM1091 400W DSP PROFESSIONAL NEW

In stock

Çmimi origjinal qe: 6000 L.Çmimi i tanishëm është: 3600 L.
Fuqia: 400 W Motori: DC 5712 me bakër të pastër Pjesët plastike: plastikë polimere ABS Pjesët metalike: inoks Tehet S/S: çelik special Me 2 shpejtësi Rrahese vezësh: çelik special Kapaciteti i gotës: 700 ml Kapaciteti i eneës mikser:  500 ml Këmbë plastike jorrëshqitëse Me thika të çmontueshme për pastrim dhe ruajtje të lehtë Montim/çmontim me një lëvizje