Po shfaqen krejt 6 përfundimet

Blender AROMA GREY 500W Me Ene Qelqi 1.5lt ESTIA GR

In stock

8900 L
Me motor te fuqishem dhe silencioz prej bakri te paster.
Mbyllja Çaktivizimi automatik duke hequr enën
Ngjyrë Gri
Lloji Blender
Baza Kundër rrëshqitjes
Ajo ka 2 shpejtësi funksionimi & lëvizje me puls / 4 tehe çelik inox
Fuqia 500 W
Garancia 2 vjet
Grupi Aroma gri
Treguesi i nivelit po
Kapak po
 

Blender Dore AROMA GREY 400W ESTIA GR

In stock

3400 L
Ngjyrë Gri
Lloji Blender dore
Ajo ka 2 tehe çelik inox me shumë funksione / Bosht metalik i ndashëm
Fuqia 400 W
Doreza Ergonomike
Garancia 2 vjet
Modeli Aroma Grey

Grirese Multi Blender AROMA GREY 400W ESTIA GR

In stock

3900 L
 • Fuqia 400 W
 • Të përshtatshme për
 • Fruta / Perime / Salca / Sallata / Ushqime për fëmijë
 • NgjyrëGri
 • LlojiMulti-Grirës
 • BazaKundër rrëshqitjes
 • Ajo ka2 shpejtësi / 4 tehe çeliku inox
 • Garancia2 vjet
 • ModeliAroma Grey
 • Enë me tregues niveli

Mikser Dore Me 6 Shpejtesi 400W AROMA GREY ESTIA GR

In stock

3900 L
Fuqia: 400 W Mikser dore Me 2 Grepa përzierje dhe 2 rrahëse 6 shpejtësi funksionimi Funksion Turbo DorezaErgonomike Garancia 2 vjet  

Tostier/Grill 180º AROMA GREY 1000W ESTIA GR

In stock

4700 L
 • Tostier/Grill 180º AROMA GREY 1000W ESTIA GR është një zgjedhje e mrekullueshme për ju që kërkoni një pjekëse elektrike ekonomike dhe praktike. Mund ta përdorni për të pjekur në skarë ushqime të tjera përveç tosteve dhe sanduiceve, si mish dhe perime Ka tregues të funksionimit dhe temperaturës. Ka një bazë që nuk rrëshqet.
 

Tostiere AROMA GREY 750W ESTIA GR

In stock

3900 L
 • Ngjyrë
Gri
Lloji Toster
I papërshkueshëm nga yndyra po
Ruajtja e kabllove po
Fuqia 750 W
Garancia 2 vjet
Grupimi Aroma gri
Llambat Funksionimi / Arritja e temperaturës