Tigan Krepash/Omeletash Jongjites 30CM VENUS® GR
5600 L Çmimi origjinal qe: 5600 L.3900 LÇmimi i tanishëm është: 3900 L.
- Diametri: 30 cm
- Lartësia: 2 cm
- Trashësia 3 mm
- Materiali: Alumin i pastër i derdhur
- Me veshje jongjitëse prej tefloni me pesë shtresa
- Pa PFOA që nuk lëshon substanca në ushqim
- Dorezë inoksi 18/10 e montuar me perçina
- I përshtatshëm për furrë
Përshkrimi i produktit Tigan Krepash/Omeletash Jongjites 30CM VENUS® GR
Ky tigan është prej alumini shumë cilësor, pra një material që e bën atë ideal për pianurat me gaz, elektrike dhe qeramike.
Është një enë cilësore e shkëlqyer, e cila falë trashësisë së saj të veçantë prej 3MM arrin shfrytëzimin e plotë të nxehtësisë, duke kontribuar në kursimin e energjisë. Veshja e saj jo ngjitëse prej tefloni me pesë shtresa është miqësore me mjedisin pa PFOA dhe nuk lëshon substanca të dëmshme në ushqim. Bëni krepat, omeletat tuaja të preferuara lehtësisht, shpejt dhe thjesht!
Specifikat:
- Diametri: 30 cm
- Lartësia: 2 cm
- Trashësia 3 mm
- Materiali: Alumin i pastër i derdhur
- Me veshje jongjitëse prej tefloni me pesë shtresa
- Pa PFOA që nuk lëshon substanca në ushqim
- Dorezë inoksi 18/10 e montuar me perçina
- I përshtatshëm për furrë
Udhëzime për përdorim:
Përpara përdorimit të parë, lani enën me ujë të ngrohtë, lëng për larjen e enëve dhe një sfungjer të butë.
Para se ta gatuani për herë të parë, lyejeni tiganin me pak vaj ose gjalpë.
Ju rekomandojmë që ta përsërisni këtë proces çdo herë në mënyrë që qëndrueshmëria e tiganit të ruhet në maksimum.
Për rezultate më të mira gatimi, gatuajeni gjithmonë në nxehtësi të ulët ose mesatare nëse është e mundur.
Mos e mbinxehni enën kur është bosh.
Enët e gatimit janë ndërtuar për të përballuar ndryshimet e papritura të temperaturës.
Për jetë më të gjatë preferoni ta lini të ftohet përpara se ta lani me ujë të nxehtë.
Përdorni vetëm vegla druri, plastike ose silikoni për të zgjatur jetën e veshjes jo ngjitëse.
Mos e prisni ushqimin brenda enës me mjete të mprehta.
Ena është e përshtatshme për pjatalarëse.
Megjithatë, rekomandohet larja e duarve me një sapun të butë dhe një sfungjer të butë për të ruajtur performancën e veshjes jongjitëse dhe pamjen e saj.
Mos lini ushqime ose lëngje që përmbajnë kripë në enë për një kohë të gjatë.
Për performancë më të mirë, përdorni një pianurë me diametër të përshtatshëm për madhësinë e enës.
Para përdorimit të parë, lani enën me ujë të ngrohtë, lëng për larjen e enëve dhe një sfungjer të butë. Para se të gatuani për herë të parë, lyejeni tavën me pak vaj ose gjalpë. Ne ju rekomandojmë që të përsërisni këtë proces herë pas here për të ruajtur qëndrueshmërinë e enës në maksimum. Mos e nxehni enën kur është bosh. Enë është bërë për të përballuar ndryshimet e papritura të temperaturës. Për jetë më të gjatë, preferoni ta lini të ftohet para se ta lani me ujë të ngrohtë. Përdorni vetëm mjete druri, plastike ose silikoni për një jetë më të gjatë në ruajtjen e veshjes jo-ngjitëse. Mos e prisni ushqimin në tigan me mjete të mprehta. Enë është e përshtatshme për përdorim në pjatalarëse. Sidoqoftë, larja e duarve me sapun të lëngshëm dhe një sfungjer të butë rekomandohet për të ruajtur performancën e veshjes jo-ngjitëse dhe pamjen e saj. Mos e lini ushqimin ose lëngun që përmban kripë në tigan për një kohë të gjatë.
Shqyrtime
Ende pa shqyrtime.