Po shfaqet 1–24 nga 26 përfundimegjithsej

DSP Set 5 cope Tenxheresh Inoksi 304 Premium CS001-S01

In stock

14000 L
Detajet e produktit të DSP Set 5 cope Tenxheresh Inoksi 304 Premium Tigan salce 16 X 8cm 1,5L Tenxhere   24

Grill/Tigan Guri Induksion 28×3,9cm Greblon Germany

In stock

4600 L
 • Materiali: Alumin i derdhur
 • Veshja jongjitëse: Greblon gjerman me 3 shtresa
 • Dorezat: Bakelit
 • Diametri: 28 cm
 • Thellësia: 3.9 cm

KAISA VILLA Set 3 Tenxheresh Inoksi Induksion W2004

In stock

4500 L
 • Materiali: Inoks
 • Tenxhere 18 X 10,5cm 2,5L + kapak 18cm
 • Tenxhere  22 X 12,5cm 4,5L + kapak 22cm
 • Tenxhere   24 X 13,5cm 5.8L + kapak 24cm

KAISA VILLA Set 3 Tenxheresh Inoksi Induksion W2009

In stock

4500 L
 • Materiali: Inoks
 • Tenxhere 18 X 10,5cm 2,5L + kapak 18cm
 • Tenxhere  22 X 12,5cm 4,5L + kapak 22cm
 • Tenxhere   24 X 13,5cm 5.8L + kapak 24cm

KAISA VILLA Set 3 Tenxheresh Inoksi+Tigan Jongjites W2007

In stock

6000 L
 • Materiali: Inoks
 • Tigan i thelle salce 16 X 9.5cm 1.9L me kapak 16cm
 • Tenxhere  20 X 11,5cm 3,6L me kapak 20cm
 • Tenxhere   24 X 13,5cm 6,1L me kapak 24cm
 • Tigan  me Veshje Jongjitese 24 X 6.5cm

KAISA VILLA Set 5 Tenxheresh Inoksi Induksion KV2011

In stock

5500 L
 • Tenxhere 16 X 9,5cm 1,9L me kapak 16cm
 • Tenxhere 18 X 10,5cm 2,5L + kapak 18cm
 • Tenxhere  20 X 11,5cm 3,6L me kapak 20cm
 • Tenxhere  22 X 12,5cm 4,5L + kapak 22cm
 • Tenxhere   24 X 13,5cm 5.8L + kapak 24cm

KAISA VILLA Set 5 Tenxheresh+Tigan Inoksi Induksion KV6602

In stock

8000 L
 • Materiali: Inoks
 • Tigan i thelle salce 16 X 9.5cm 1.9L me kapak 16cm
 • Tenxhere 16 X 9,5cm 1,9L me kapak 16cm
 • Tenxhere 18 X 10,5cm 2,7L me kapak 18cm
 • Tenxhere  20 X 11,5cm 3,6L me kapak 20cm
 • Tenxhere   24 X 13,5cm 6,1L me kapak 24cm
 • Tigan  me Veshje guri 24 X 6.5cm me kapak 24cm

Kapakë Qelqi Të Temperuar 16deri32cm Pyrex FRA

In stock

800 L1700 L
 • Qëndrueshmëri dhe cilësi e pakrahasueshme që kombinohen për të krijuar rezultate të mrekullueshme gastronomike.
 • Doreza bakeliti të zi, rezistent ndaj temperaturës dhe përdorimit.
 • Aksesori i nevojshëm për enët tuaja për përdorim në kuzhinë ose furrë!
 • Përmasat nga 16 deri 32 cm.

Set 4 Tenxhere+Tigan+Ibrik Inoksi/Induksion VK73 UAKEEN

In stock

9500 L
 • Materiali: Inoks
 • Tigan i thelle salce 16 X 9.5cm 1.9L me kapak 16cm
 • Tenxhere 18 X 10,5cm 2,7L me kapak 18cm
 • Tenxhere  20 X 11,5cm 3,6L me kapak 20cm
 • Tenxhere   24 X 13,5cm 6,1L me kapak 24cm
 • Cajnik 3 liter
 • Tigan  me Veshje guri 24 X 6.5cm me kapak 24cm

Set 5 Tenxhere+Tigan Inoks/Induksion VK70 UAKEEN/GERMANY

In stock

8000 L
 • Tigan i thelle salce 16 X 9.5cm 1.9L me kapak 16cm
 • Tenxhere 16 X 9,5cm 1,9L me kapak 16cm
 • Tenxhere 18 X 10,5cm 2,7L me kapak 18cm
 • Tenxhere  20 X 11,5cm 3,6L me kapak 20cm
 • Tenxhere   24 X 13,5cm 6,1L me kapak 24cm
 • Tigan  me Veshje guri 24 X 6.5cm me kapak 24cm

Tigan Guri Induksion 22x5cm Greblon Germany

In stock

3100 L
 • Materiali: Alumin i derdhur
 • Veshja jongjitëse: Greblon gjerman me 3 shtresa
 • Dorezat: Bakelit
 • Diametri: 22 cm
 • Thellësia: 5 cm

Tigan Guri Induksion 24×5.5cm Greblon Germany

In stock

3500 L
 • Materiali: Alumin i derdhur
 • Veshja jongjitëse: Greblon gjerman me 3 shtresa
 • Dorezat: Bakelit
 • Diametri: 24 cm
 • Thellësia: 5.5 cm

Tigan Guri Induksion 26×5.8cm Greblon Germany

In stock

4200 L
 • Materiali: Alumin i derdhur
 • Veshja jongjitëse: Greblon gjerman me 3 shtresa
 • Dorezat: Bakelit
 • Diametri: 26 cm
 • Thellësia: 5.8 cm

Tigan Guri Induksion 28x6cm Greblon Germany

In stock

4400 L
 • Materiali: Alumin i derdhur
 • Veshja jongjitëse: Greblon gjerman me 3 shtresa
 • Dorezat: Bakelit
 • Diametri: 28 cm
 • Thellësia: 6 cm

Tigan Guri Induksion 30×6,2cm Greblon Germany

In stock

4600 L
 • Materiali: Alumin i derdhur
 • Veshja jongjitëse: Greblon gjerman me 3 shtresa
 • Dorezat: Bakelit
 • Diametri: 30 cm
 • Thellësia: 6.2 cm

Tigan Inoksi Premium d24 cm 2,30 Lt SOFT

In stock

6000 L
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 24 cm 2,30 Lt
 • Kapak 24 cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra

Tigan Inoksi Premium d26 cm 3.0 Lt SOFT

In stock

6700 L
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 26 cm 3.0 Lt
 • Kapak 26 cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra

Tigan Inoksi Premium d28 cm 3,75 Lt SOFT

In stock

6000 L
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 28 cm 3,75 Lt
 • Pa Kapak
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra

Tigan Krepash Jongjites 25 CM KEYSTONE ITA

In stock

1600 L
 • Diametri: 25 cm
 • Lartesia: 2 cm
 • Materiali: Alumin
 • Me teflon 5 shtresor pa PFOA qe nuk leshon substanca ne ushqim
 • Dorezë bakeliti
 

Tigan Krepash Jongjites 28 CM KEYSTONE ITA

In stock

1900 L
 • Diametri: 28 cm
 • Lartesia: 2 cm
 • Materiali: Alumin
 • Me teflon 5 shtresor pa PFOA qe nuk leshon substanca ne ushqim
 • Dorezë bakeliti
 

Tigan Qeramik Bakri Induksion 20cm KeystoneGR

In stock

1400 L
 • Diametri: 20 cm
 • Materiali: Alumin i presuar
 • Veshja: Qeramikë bakri pa asnjë kimikat
 • Dorezë prej bakeliti

Tigan Qeramik Bakri Induksion 22cm KeystoneGR

In stock

1600 L
 • Diametri: 22 cm
 • Materiali: Alumin i presuar
 • Veshja: Qeramikë bakri pa asnjë kimikat
 • Dorezë prej bakeliti

Tigan Qeramik Bakri Induksion 24cm KeystoneGR

In stock

1800 L
 • Diametri: 24 cm
 • Materiali: Alumin i presuar
 • Veshja: Qeramikë bakri pa asnjë kimikat
 • Dorezë prej bakeliti

Tigan Qeramik Bakri Induksion 26cm KeystoneGR

In stock

2100 L
 • Diametri: 26 cm
 • Materiali: Alumin i presuar
 • Veshja: Qeramikë bakri pa asnjë kimikat
 • Dorezë prej bakeliti