Po shfaqet 1–24 nga 49 përfundimegjithsej

Olina Tigan Graniti Jongjites Krepash/Omeletash 32CM ED138117

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1800 L.
 • Diametri: 32 cm
 • Lartësia: 2 cm
 • Trashësia: 4 mm
 • Materiali: Alumin i pastër i derdhur
 • Me veshje jongjitëse prej graniti të sprucuar tre shtresor
 • Pa PFOA që nuk lëshon substanca në ushqim
 • Dorezë prej bakeliti super cilësor
 • I përshtatshëm për çdo lloj vatre dhe flakë, përfshi induksionin

Olina Tigan Graniti Jongjites Krepash/Omeletash 28CM ED138116

In stock

Çmimi origjinal qe: 2000 L.Çmimi i tanishëm është: 1400 L.
 • Diametri: 28 cm
 • Lartësia: 1.8 cm
 • Trashësia: 4 mm
 • Materiali: Alumin i pastër i derdhur
 • Me veshje jongjitëse prej graniti të sprucuar tre shtresor
 • Pa PFOA që nuk lëshon substanca në ushqim
 • Dorezë prej bakeliti super cilësor
 • I përshtatshëm për çdo lloj vatre dhe flakë, përfshi induksionin

Tigan Krepash/Omeletash Jongjites 30CM VENUS® GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 5600 L.Çmimi i tanishëm është: 3900 L.
 • Diametri: 30 cm
 • Lartësia: 2 cm
 • Trashësia 3 mm
 • Materiali: Alumin i pastër i derdhur
 • Me veshje jongjitëse prej tefloni me pesë shtresa
 • Pa PFOA që nuk lëshon substanca në ushqim
 • Dorezë inoksi 18/10 e montuar me perçina
 • I përshtatshëm për furrë

Tigan Multifunksional Jongjites 30CM SUPREME OLYMPIA ITA

In stock

Çmimi origjinal qe: 6700 L.Çmimi i tanishëm është: 4600 L.
 • Diametri: 30 cm
 • Lartësia: 1.5 cm
 • Trashësia: 3.5 mm
 • Materiali: Alumin i pastër i derdhur
 • Me veshje jongjitëse me pesë shtresa e teknologjisë PFLYON
 • Pa PFOA që nuk lëshon substanca në ushqim
 • Dorezë prej bakeliti super cilësor
 • I përshtatshëm për vatra elektrike, qeramike dhe flakë

Tigan Krepash/Omeletash Jongjites 28CM ESTIAGR

In stock

Çmimi origjinal qe: 5700 L.Çmimi i tanishëm është: 3990 L.
 • Diametri: 28 cm
 • Lartësia: 2.5 cm
 • Trashësia: 4.5 mm
 • Materiali: Alumin i pastër i derdhur
 • Me veshje jongjitëse prej graniti të sprucuar tre shtresor
 • Pa PFOA që nuk lëshon substanca në ushqim
 • Dorezë prej bakeliti super cilësor
 • I përshtatshëm për çdo lloj vatre dhe flakë

Tigan Krepash/Omeletash Jongjites 28CM

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 3200 L.
 • Diametri: 28 cm
 • Lartësia: 2.5 cm
 • Trashësia: 4 mm
 • Materiali: Alumin i pastër i derdhur
 • Me veshje jongjitëse prej graniti të sprucuar tre shtresor
 • Pa PFOA që nuk lëshon substanca në ushqim
 • Dorezë prej bakeliti super cilësor
 • I përshtatshëm çdo lloj vatre dhe flakë

Tigan Krepash/Omeletash Jongjites 25CM PINTINOX® ITA

In stock

Çmimi origjinal qe: 4200 L.Çmimi i tanishëm është: 3200 L.
 • Diametri: 25 cm
 • Lartësia: 2 cm
 • Materiali: Alumin i pastër i përfocuar me titan
 • Me veshje jongjitëse prej graniti të sprucuar
 • Pa PFOA që nuk lëshon substanca në ushqim
 • Dorezë Quantanium e montuar me perçina
 • I përshtatshëm për furrë
 

Furre pjekje rrethore KC3029 2200W

In stock

Çmimi origjinal qe: 15000 L.Çmimi i tanishëm është: 9000 L.
Pershkrimi Furre pjekje rrethore KC3029 Furre pjekje rrethore KC3029  Ben  pjekje të njëtrajtshme dhe krokante të picave, elementët e nxehtësisë

Furre me Mikrovale DSP KB6006 1520W 30Litra

In stock

Çmimi origjinal qe: 30000 L.Çmimi i tanishëm është: 18000 L.
Furre me Mikrovale DSP KB6006, shkrirje dhe ngrohje e menjehershme, volum 30Litra 1520w, 10 nivele fuqije sipas deshires tuaj.

Furre me Mikrovale DSP KB6002 1150W 20Litra

In stock

Çmimi origjinal qe: 20000 L.Çmimi i tanishëm është: 15000 L.
shkrirje dhe ngrohje e menjehershme, volum 20Litra 700w, 6 opsione te ndryshme ngrohje sipas deshires tuaj.

Pjanure Infrared Per Cdo Ene 1000W/1800W KD5058 DSP

In stock

Çmimi origjinal qe: 13000 L.Çmimi i tanishëm është: 7900 L.
Fuqia: 1000W+1800W Xham i zi prej kristaliti shumë rezistent Kontroll i rregullueshëm i temperaturës Termostat automatik Funksion bllokimi  për mbrojtjen e fëmijëve:                                                                                              Krijon temperatura të larta                                                                                                                                   Pa rrezatim elektromagnetik                                                                                                                                Kursim energjie dhe jetëgjatësi funksionimi Shumëfunksionale: Tiganisje, Pjekje në skarë, Ngrohje, Zierje dhe BBQ E përshtatshme për cdo lloj ene gatimi

Pjanure Infrared Per Cdo Ene 2000W KD5033 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 10500 L.Çmimi i tanishëm është: 7000 L.
 • Fuqia: 2000 W Kontroll me Prekje. Panel prej çeliku inox. Xham i plotë kristali i zi A-Grad, madhësia 294*374mm. Treguesi i ekranit LED me 4 shifra tregon funksionet e fuqisë, temperaturës, kohëmatësit dhe kyçjes. Madhësia e produktit: 294*374*66mm.

Pjanure Me Induksion 2000W KD5049 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 7500 L.Çmimi i tanishëm është: 4500 L.
✔️Kurseni energji me pjanur me induksion ✔️Fuqia maksimale 2000w ✔️Suprina: kristalit i zi  A Grade 26x29cm ✔️Kontroll me prekje ✔️Ekran LED me 4 shifra ✔️8 nivele te kontrollit te fuqise ✔️fikje e kontrolluar deri ne 3 ore

Pjanur Infrared Per Cdo Ene 2000W KD5052 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 7500 L.Çmimi i tanishëm është: 4500 L.
Fuqia: 2000 W Madhësia e panelit: 28*36cm Ekranit LED Kontroll rrëshqitës me prekje Temperaturë e rregullueshme Me dorezë të dyfishtë Materiali i vatrës: Kristalit i zi A Grade Paneli prej çeliku inox Kronometër me zile deri në 3 0rë

Multicooker, Multikuker, ZANETTI ULTRA🇮🇹, 6 Litra, 1000W, NEW

In stock

Çmimi origjinal qe: 25000 L.Çmimi i tanishëm është: 14990 L.
 • Fuqia:1000w
 • Volumi i enës së brendshme: 6 litra
 • Materiali i enës së brendshme: inoks ushqimor Zanetti 18/10, SUS 304
 • Paneli i jashtëm inoks dhe plastikë polimere
 • Kapak i dyfishtë
 • Programe standard: 12
 • Rregullim temperature nga 30-160℃
 • Program të posaçëm DIY/Bëje Vetë
 • Mbajtje ngrohtë 24 orë
 • Timer për programim se kur doni të fillojë gatimi deri 24 orë
 • Rregullim manual i çdo programi sipas dëshirës
 • Manual 10 faqësh shqip
 • Garancia: 24 muaj
 • Mbulim me pjesë këmbimi dhe servis pa afat.

Tenxhere Gize 5 Litra Seria IRON GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 10800 L.Çmimi i tanishëm është: 8600 L.
Tenxhere prej gize e Serisë IRON GR është zgjedhja ideale për gatimin e mishit ose perimeve falë veshjes natyrale që nuk ngjit, ndërsa është e përshtatshme për përdorim në furrë, oxhak dhe madje edhe direkt në zjarr. Perfekte? Gjatësia 33.5 cm Lartësia 17.2 cm Volumi 5 litra Pesha 5 kg Materiali Gizë  

Multicooker/Multikuker ZANETTI PRO 6L Inoks 1000W NEW

In stock

Çmimi origjinal qe: 12900 L.Çmimi i tanishëm është: 8990 L.
Fuqia:1000w Volumi i enës së brendshme: 6 litra Materiali i enës së brendshme: inoks ushqimor 18/10, SUS 304 Paneli i komandave me prekje Paneli i jashtëm inoks dhe plastikë polimere Kapak i dyfishtë Programe standard: 18 Mbajtje ngrohtë 24 orë Rregullim temperature nga 30-160℃ Timer për programim se kur doni të fillojë gatimi deri 24 orë Rregullim manual i çdo programi sipas dëshirës Manual  shqip Garancia: 12 muaj Mbulim me pjesë këmbimi dhe servis pa afat.

Furre Me Hell 2000W KT48 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 15000 L.Çmimi i tanishëm është: 11900 L.
 • Tensioni: 220-240V ~ 50 / 60Hz Fuqia: 2000W Kapaciteti: 48L Kohëmatësi: 60 Min Kontroll i temperaturës deri në 250 Gradë Panel 100% prej çeliku inox Fikje Automatike me sinjalizim me zile Rezistencat e ngrohjes së sipërme dhe të poshtme  prej çeliku inox Përzgjedhësi i elementeve të ngrohjes; Dritare elegante prej qelqi të temperuar rezistente ndaj nxehtësisë ; Me hell  që rrotullohet 360° dhe llambë të brendshme; Aksesorë: 1 Tave për pjekje: çelik i smaltuar 1 zgarë pjekje: çelik i kromuar 1 dorezë kapëse e taves: çelik i kromuar 1 tav për pica 30 cm 1 hell: çelik i kromuar

Furre me Mikrovale 1150W KB6001 DSP Professional

In stock

13500 L
 • Kapaciteti: 20L Fuqia: 1150W Frekuenca e mikrovalës: 2450MHz 6 nivele të fuqisë Tabaka xhami me mekanizëm rrotullues 24.5 cm Koha e gatimit 30 minuta Funksion automatik për shkrirje Derë prej xhami special

Tenxhere Jongjitese Me Kapak Qelqi 24x11cm KEYSTONE ITA

In stock

Çmimi origjinal qe: 4200 L.Çmimi i tanishëm është: 3300 L.
 
 • Diametri: 24cm
 • Lartesia: 11cm
 • Materiali: Alumin
 • Me teflon 5 shtresor pa PFOA qe nuk leshon substanca ne ushqim
 • Kapak qelq i temperuar
 • Doreza bakeliti

Tenxhere Jongjitese Me Kapak Qelqi 22x10cm KEYSTONE ITA

In stock

Çmimi origjinal qe: 3800 L.Çmimi i tanishëm është: 3000 L.
 • Diametri: 22 cm
 • Lartesia: 10 cm
 • Materiali: Alumin
 • Me teflon 5 shtresor pa PFOA qe nuk leshon substanca ne ushqim
 • Kapak qelq i temperuar
 • Doreza bakeliti

Tigan Krepash Jongjites 28 CM KEYSTONE ITA

In stock

Çmimi origjinal qe: 2200 L.Çmimi i tanishëm është: 1900 L.
 • Diametri: 28 cm
 • Lartesia: 2 cm
 • Materiali: Alumin
 • Me teflon 5 shtresor pa PFOA qe nuk leshon substanca ne ushqim
 • Dorezë bakeliti
 

Tigan Krepash Jongjites 25 CM KEYSTONE ITA

In stock

Çmimi origjinal qe: 2000 L.Çmimi i tanishëm është: 1600 L.
 • Diametri: 25 cm
 • Lartesia: 2 cm
 • Materiali: Alumin
 • Me teflon 5 shtresor pa PFOA qe nuk leshon substanca ne ushqim
 • Dorezë bakeliti
 

Kapakë Qelqi Të Temperuar 16deri32cm Pyrex FRA

In stock

800 L1700 L
 • Qëndrueshmëri dhe cilësi e pakrahasueshme që kombinohen për të krijuar rezultate të mrekullueshme gastronomike.
 • Doreza bakeliti të zi, rezistent ndaj temperaturës dhe përdorimit.
 • Aksesori i nevojshëm për enët tuaja për përdorim në kuzhinë ose furrë!
 • Përmasat nga 16 deri 32 cm.