Po shfaqet 1–24 nga 42 përfundimegjithsej

Set 6CP Formash Inoksi Premium Biskotash DH2912 Danny Home™

In stock

Çmimi origjinal qe: 700 L.Çmimi i tanishëm është: 500 L.
Set 6CP Formash Inoksi Premium Biskotash DH2912 Danny Home™ për dekorim biskotash, tortash festive dhe frutash i sigurt dhe rezistent ndaj përdorimit!

Set 10CP Formash Inoksi Premium Biskotash DH2913 Danny Home™

In stock

Çmimi origjinal qe: 700 L.Çmimi i tanishëm është: 500 L.
Set 10CP Formash Inoksi Premium Biskotash DH2913 Danny Home™ për dekorim biskotash, tortash festive dhe frutash i sigurt dhe rezistent ndaj përdorimit!

Set 8CP Formash Plastike Biskotash TS141700 GHIDINI ITALY

In stock

Çmimi origjinal qe: 1100 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Materiali: Plastik Polimer Ushqimor
 • Përmasat: 5 cm x 2 cm
 • Lahen në lavastovilje

Set Formash Biskotash Me 26CP Shkronja Plastike TS204870 GHIDINI ITALY

In stock

Çmimi origjinal qe: 1800 L.Çmimi i tanishëm është: 1100 L.
 • Materiali: Plastik Polimer Ushqimor
 • Përmasat: Lartësia e shkronjave 5 cm
 • Lahet në lavastovilje

Forme Keku/Buke Me Veshje Jongjitese BA665303 KEYSTONE®

In stock

Çmimi origjinal qe: 2100 L.Çmimi i tanishëm është: 1500 L.
 • Materiali: Alumin i presuar me Veshje Jongjitëse Electra Granite përforcuar me grimca graniti
 • Pjekje e sigurtë deri në 220 gradë
 • Pjekje e njëtrajtshme Përmasat: 32 x 17 x 7 cm
 • Lahet në lavapjatë
 • E sigurt për frigorifer
 • Çertifikim: CE, ECO FRIENDLY, COOKMARK

Forme Keku/Buke Me Veshje Jongjitese BA667352 KEYSTONE®

In stock

Çmimi origjinal qe: 2100 L.Çmimi i tanishëm është: 1500 L.
 • Materiali: Alumin i presuar me Veshje Jongjitëse Electra Granite përforcuar me grimca graniti
 • Pjekje e sigurtë deri në 220 gradë
 • Pjekje e njëtrajtshme Përmasat: 36.5 x 13 x 7 cm
 • Lahet në lavapjatë
 • E sigurt për frigorifer
 • Çertifikim: CE, ECO FRIENDLY, COOKMARK

Forme Keku/Buke Me Veshje Jongjitese BA667307 KEYSTONE®

In stock

Çmimi origjinal qe: 1900 L.Çmimi i tanishëm është: 1400 L.
 • Materiali: Alumin i presuar me Veshje Jongjitëse Electra Granite përforcuar me grimca graniti
 • Pjekje e sigurtë deri në 220 gradë
 • Pjekje e njëtrajtshme Përmasat: 32 x 13 x 7 cm
 • Lahet në lavapjatë
 • E sigurt për frigorifer
 • Çertifikim: CE, ECO FRIENDLY, COOKMARK

Forme Keku/Buke Me Veshje Jongjitese 98780161 VENUS GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Materiali: Çelik me Karbon të Lartë Veshje Jongjitëse Tefloni Treshtresor pa substanca të dëmshme
 • Pjekje e njëtrajtshme Përmasat: 36 x 11.5 x 7.5 cm

Forme Keku/Buke Me Veshje Jongjitese 98200067 VENUS GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 900 L.Çmimi i tanishëm është: 700 L.
 • Materiali: Çelik me Karbon të Lartë Veshje Jongjitëse Tefloni Treshtresor pa substanca të dëmshme
 • Pjekje e njëtrajtshme Përmasat: 31 x 11.5 x 7.5 cm

Set 3Cp Forma Keku Me Veshje Jongjitese DK58891

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1700 L.
Materiali: Çelik me Karbon të Lartë E veshur me Teflon Treshtresor Trashësia e Formave: 0.6 Milimetër Përmasat: Zemra - 24cm, Forma e Rrumbullakët - 26cm, Forma Katrore - 28cm Lartësia: 7 cm

Peshore Elektronike Kuzhine KD7034 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1600 L.
 • Lloji i ekranit: LCD 3.7 x 1.7 cm
 • Punon me bateri 2 x 1.5V AAA (nuk përfshihen)
 • Materiali: Plastike ABS + tas transparent PS
 • Kapaciteti maksimal i peshës: 5 kg
 • Kapaciteti i tasit: 800 ml
 • Saktësia 1 gr
 • Buton ON/OFF
 • Buton MODE KG/GR/LB dhe OZ/ML/CUP
 • Buton zerimi automatik
 • Madhësia e produktit: 21 x 20 x 8 cm

Peshore Elektronike Kuzhine KD7033 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3300 L.Çmimi i tanishëm është: 2400 L.
 • Lloji i ekranit: LCD 6 x 3 cm me dritë të bardhë
 • Materiali: Trupi plastikë ABS
 • Me kapak kundër gjurmëve të gishtërinjve
 • Me tas inoks
 • Kapaciteti maksimal i peshës: 5 kg
 • Kapaciteti maksimal i volumit të tasit:  2 Litra
 • Saktësia: 1 gr
 • Buton ON/OFF
 • Buton MODE KG/GR/LB dhe OZ/ML/CUP
 • Buton zerimi automatik
 • Punon me bateri 2 x1.5v AA (nuk përfshihen)
 • Madhësia e produktit: 21.5 x 21.5 x 13cm

Peshore Mekanike Kuzhine 3KG KD7032 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1800 L.
 • Peshore mekanike
 • Përmasat: 22 x 19 x 12.5 cm
 • Materiali: Plastikë ABS + Polipropilen
 • Këmbë jorrëshqitëse
 • Kapaciteti maksimal i peshës: 3 kg
 • Volumi i enës peshuese: 1.3 L
 • Vlera e graduar: 25g

Olina Tigan Graniti Jongjites Krepash/Omeletash 32CM ED138117

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1800 L.
 • Diametri: 32 cm
 • Lartësia: 2 cm
 • Trashësia: 4 mm
 • Materiali: Alumin i pastër i derdhur
 • Me veshje jongjitëse prej graniti të sprucuar tre shtresor
 • Pa PFOA që nuk lëshon substanca në ushqim
 • Dorezë prej bakeliti super cilësor
 • I përshtatshëm për çdo lloj vatre dhe flakë, përfshi induksionin

Olina Tigan Graniti Jongjites Krepash/Omeletash 28CM ED138116

In stock

Çmimi origjinal qe: 2000 L.Çmimi i tanishëm është: 1400 L.
 • Diametri: 28 cm
 • Lartësia: 1.8 cm
 • Trashësia: 4 mm
 • Materiali: Alumin i pastër i derdhur
 • Me veshje jongjitëse prej graniti të sprucuar tre shtresor
 • Pa PFOA që nuk lëshon substanca në ushqim
 • Dorezë prej bakeliti super cilësor
 • I përshtatshëm për çdo lloj vatre dhe flakë, përfshi induksionin

Tigan Krepash/Omeletash Jongjites 30CM VENUS® GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 5600 L.Çmimi i tanishëm është: 3900 L.
 • Diametri: 30 cm
 • Lartësia: 2 cm
 • Trashësia 3 mm
 • Materiali: Alumin i pastër i derdhur
 • Me veshje jongjitëse prej tefloni me pesë shtresa
 • Pa PFOA që nuk lëshon substanca në ushqim
 • Dorezë inoksi 18/10 e montuar me perçina
 • I përshtatshëm për furrë

Tigan Multifunksional Jongjites 30CM SUPREME OLYMPIA ITA

In stock

Çmimi origjinal qe: 6700 L.Çmimi i tanishëm është: 4600 L.
 • Diametri: 30 cm
 • Lartësia: 1.5 cm
 • Trashësia: 3.5 mm
 • Materiali: Alumin i pastër i derdhur
 • Me veshje jongjitëse me pesë shtresa e teknologjisë PFLYON
 • Pa PFOA që nuk lëshon substanca në ushqim
 • Dorezë prej bakeliti super cilësor
 • I përshtatshëm për vatra elektrike, qeramike dhe flakë

Tigan Krepash/Omeletash Jongjites 28CM ESTIAGR

In stock

Çmimi origjinal qe: 5700 L.Çmimi i tanishëm është: 3990 L.
 • Diametri: 28 cm
 • Lartësia: 2.5 cm
 • Trashësia: 4.5 mm
 • Materiali: Alumin i pastër i derdhur
 • Me veshje jongjitëse prej graniti të sprucuar tre shtresor
 • Pa PFOA që nuk lëshon substanca në ushqim
 • Dorezë prej bakeliti super cilësor
 • I përshtatshëm për çdo lloj vatre dhe flakë

Tigan Krepash/Omeletash Jongjites 28CM

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 3200 L.
 • Diametri: 28 cm
 • Lartësia: 2.5 cm
 • Trashësia: 4 mm
 • Materiali: Alumin i pastër i derdhur
 • Me veshje jongjitëse prej graniti të sprucuar tre shtresor
 • Pa PFOA që nuk lëshon substanca në ushqim
 • Dorezë prej bakeliti super cilësor
 • I përshtatshëm çdo lloj vatre dhe flakë

Tigan Krepash/Omeletash Jongjites 25CM PINTINOX® ITA

In stock

Çmimi origjinal qe: 4200 L.Çmimi i tanishëm është: 3200 L.
 • Diametri: 25 cm
 • Lartësia: 2 cm
 • Materiali: Alumin i pastër i përfocuar me titan
 • Me veshje jongjitëse prej graniti të sprucuar
 • Pa PFOA që nuk lëshon substanca në ushqim
 • Dorezë Quantanium e montuar me perçina
 • I përshtatshëm për furrë
 

Peshore Elektronike Kuzhine 5KG KD7012 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 2000 L.Çmimi i tanishëm është: 1400 L.
 • Lloji i ekranit: LCD
 • Bateri 2 x1.5v AA (përfshirë)
 • Përmasat: 18 x 14 x 1.4 cm
 • Materiali: Plastikë ABS + Inoks
 • Kapaciteti maksimal 5 kg
 • Saktësia 1 gr
 • Buton ON/OFF
 • Buton MODE KG/GR/LB dhe OZ/ML/CUP
 • Buton zerimi automatik

Peshore Elektronike Kuzhine Luge 500Gr DK282992 Constant

In stock

Çmimi origjinal qe: 2200 L.Çmimi i tanishëm është: 1500 L.
 • Lloji i ekranit: LCD Bateri 2 x1.5v AA (përfshirë)
 • Sinjalizim kur bateria duhet ndërruar Materiali: Plastikë ABS Kapaciteti maksimal 500 gram
 • Saktësia:+/- 0.1 gr
 • Buton ON/OFF Buton MODE GR/OZ Buton zerimi automatik
 • Buton i kyçjes HOLD

Peshore Elektronike Kuzhine 5 Kg DK282299 Constant

In stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 2500 L.
 • Lloji i ekranit: LCD Bateri 2 x1.5v AA (përfshirë) Materiali: Plastikë ABS Kapaciteti maksimal 5 kg
 • Saktësia:+/- 1 gr
 • Me tas plastike polimere Buton ON/OFF Buton MODE GR/OZ/ML Buton zerimi automatik
 

Peshore Elektronike Dore 50Kg DK14191

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 900 L.
 • Me butona të butë në formën e një buzëqeshjeje Me ekran LCD dhe grep të varur të integruar I pershtatshem per cdo udhetim, pushim apo pune qe lidhet me peshe Kapaciteti i peshës deri në 50 kg Lidhni çdo objekt në grepin e çelikut dhe ekrani do të shfaqë rezultatin brenda sekondave Buton zerimi i peshores Përmasat: 12 x2.5cm Ngjyra: e zezë