Po shfaqen krejt 7 përfundimet

Enë Multikukeri/Multicooker 5.7L Inoks Italian 18/10 CrNi ZANETTI (Copy)

In stock

Çmimi origjinal qe: 5000 L.Çmimi i tanishëm është: 3990 L.
Enë e brendshme për çdo model multikukeri Volumi: 6 Litra Materiali: inoks ushqimor Zanetti, 18/10, stainless steel, SUS304 Diametri: 24cm Lartësia: 16 cm  

Enë Multikukeri/Multicooker 5.5L Inoks Italian18/10 CrNi ZANETTI

In stock

Çmimi origjinal qe: 5000 L.Çmimi i tanishëm është: 3990 L.
Enë e brendshme për çdo model multikukeri Volumi: 6 Litra Materiali: inoks ushqimor Zanetti, 18/10, stainless steel, SUS304 Diametri: 24cm Lartësia: 16 cm  

Multicooker, Multikuker, ZANETTI ULTRA🇮🇹, 6 Litra, 1000W, NEW

In stock

Çmimi origjinal qe: 25000 L.Çmimi i tanishëm është: 14990 L.
 • Fuqia:1000w
 • Volumi i enës së brendshme: 6 litra
 • Materiali i enës së brendshme: inoks ushqimor Zanetti 18/10, SUS 304
 • Paneli i jashtëm inoks dhe plastikë polimere
 • Kapak i dyfishtë
 • Programe standard: 12
 • Rregullim temperature nga 30-160℃
 • Program të posaçëm DIY/Bëje Vetë
 • Mbajtje ngrohtë 24 orë
 • Timer për programim se kur doni të fillojë gatimi deri 24 orë
 • Rregullim manual i çdo programi sipas dëshirës
 • Manual 10 faqësh shqip
 • Garancia: 24 muaj
 • Mbulim me pjesë këmbimi dhe servis pa afat.

Enë nonstick/jongjitëse për multicooker/multikuker 6L Teflon PFOA FREE

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 2000 L.
Enë e brendshme për çdo lloj multikukeri Volumi: 6 Litra Materiali: Alumin i presuar Lloji i shtresës antingjitëse: Teflon treshtresor Diametri: 24cm Lartësia: 16cm

Enë e brendshme multikuker/multicooker 6L jongjitëse PFOA FREE

In stock

Çmimi origjinal qe: 4000 L.Çmimi i tanishëm është: 2000 L.
Enë e brendshme për çdo lloj multikukeri Volumi: 6 Litra Materiali: Alumin i presuar Lloji i shtresës antingjitëse: veshje guri treshtresore Diametri: 24cm Lartësia: 16cm

Enë Multikuker/Multicooker 5L Inoks Italian18/10 CrNi ZANETTI

In stock

Çmimi origjinal qe: 5000 L.Çmimi i tanishëm është: 3990 L.
Enë e brendshme për çdo model multikukeri Volumi: 5 Litra, Materiali: inoks ushqimor Zanetti, 18/10, stainless steel, SUS304 Diametri: 24cm Lartësia: 13.5cm

Enë Multikukeri/Multicooker 6L Inoks Italian18/10 CrNi ZANETTI

In stock

Çmimi origjinal qe: 5000 L.Çmimi i tanishëm është: 3990 L.
Enë e brendshme për çdo model multikukeri Volumi: 6 Litra Materiali: inoks ushqimor Zanetti, 18/10, stainless steel, SUS304 Diametri: 24cm Lartësia: 16 cm