Po shfaqen krejt 5 përfundimet

HÖFFMAN Multicooker/Multikuker 1000W ene 6L Guri

In stock

Çmimi origjinal qe: 14000 L.Çmimi i tanishëm është: 6500 L.
 • Fuqia: 1000w
 • Volumi i enës së brendshme: 6 litra
 • Materiali i enës së brendshme: metal me veshje guri
 • Paneli i jashtëm: inoks dhe plastikë polimere
 • Kapak i dyfishtë
 • Programe standard: 18
 • Gatim i personalizuar, Zgjedhja e Shijes
 • Mbajtje ngrohtë: 24 orë
 • Preset për programim se kur doni të fillojë gatimi deri 24 orë
 • Rregullim manual i çdo programi sipas dëshirës
 • Manual  shqip
 • Garancia: 12 muaj

Multicooker/Multikuker 6L/Inoks 1000W MEYER GERMANY ONETOUCH

In stock

Çmimi origjinal qe: 15000 L.Çmimi i tanishëm është: 8990 L.
Fuqia:1000w Volumi i enës së brendshme: 6 litra Materiali i enës së brendshme: inoks ushqimor 18/10, SUS 304 Paneli i jashtëm: inoks dhe plastikë polimere Kapak i dyfishtë Programe standard: 18 Gatim i personalizuar, Zgjedhja e Shijes Mbajtje ngrohtë: 24 orë Preset për programim se kur doni të fillojë gatimi deri 24 orë Rregullim manual i çdo programi sipas dëshirës Manual  shqip Garancia: 12 muaj Mbulim me pjesë këmbimi dhe servis pa afat.    

Multicooker/Multikuker ZANETTI PRO 6L Inoks 1000W NEW

In stock

Çmimi origjinal qe: 12900 L.Çmimi i tanishëm është: 8990 L.
Fuqia:1000w Volumi i enës së brendshme: 6 litra Materiali i enës së brendshme: inoks ushqimor 18/10, SUS 304 Paneli i komandave me prekje Paneli i jashtëm inoks dhe plastikë polimere Kapak i dyfishtë Programe standard: 18 Mbajtje ngrohtë 24 orë Rregullim temperature nga 30-160℃ Timer për programim se kur doni të fillojë gatimi deri 24 orë Rregullim manual i çdo programi sipas dëshirës Manual  shqip Garancia: 12 muaj Mbulim me pjesë këmbimi dhe servis pa afat.

Multicooker/Multikuker ZANETTI PRO 6L guri 1000W

In stock

Çmimi origjinal qe: 17500 L.Çmimi i tanishëm është: 8000 L.
Ju do të provoni një mënyrë më të shpejtë, më të mirë dhe më të shëndetshme gatimi 🍽 . Tenxherja me presion Zanetti duke mbyllur brenda avullin 💦, gatuan në temperature më të larta dhe për pasojë më shpejt, duke ruajtur kështu vlerat ushqyese 👍. Ju do të gatuani me më pak ujë 💧 dhe do të provoni kësisoj cilësinë dhe shijen 😋 e gatimeve tuaja si kurrë më parë. Pajisja disponon butona që funksionojnë vetëm me një prekje të thjeshtë😃, një kronometër dhe një enë gatimi mjaftueshëm të madhe për çdo pjatë që doni.
-Zevendesoni shume paisje gatimi.
-🍃Kursen deri 70% energji dhe kohe. Klas A+++ -Kronometer ⏱ me kohe pritje deri 24 ore.
-Celes qendror qe rrotullohet. Zgjidhni programin dhe kohen ⏰ shume me shpejte.
-Manuali i detajuar ne shqip 🇦🇱. Garancia 2 vjet

Multicooker/Multikuker 6L Inoks HÖFFMAN 1000W NEW

In stock

Çmimi origjinal qe: 15000 L.Çmimi i tanishëm është: 7490 L.
Fuqia:1000w Volumi i enës së brendshme: 6 litra Materiali i enës së brendshme: inoks ushqimor 18/10, SUS 304 Paneli i jashtëm: inoks dhe plastikë polimere Kapak i dyfishtë Programe standard: 18 Gatim i personalizuar, Zgjedhja e Shijes Mbajtje ngrohtë: 24 orë Preset për programim se kur doni të fillojë gatimi deri 24 orë Rregullim manual i çdo programi sipas dëshirës Manual  shqip Garancia: 12 muaj Mbulim me pjesë këmbimi dhe servis pa afat.