Po shfaqen krejt 5 përfundimet

Blender Per Smuthi Fruta Perime Fara HM2026 1400W HÖFFMAN

In stock

Çmimi origjinal qe: 12500 L.Çmimi i tanishëm është: 7500 L.
  • Fuqia: 1400 W
  • Shpejtësia: 20000 xhiro në minutë
  • Dy nivele shpejtësie
  • Buton Pulse vetëm për një përzierje
  • Dy lloje kokash me 2 dhe 6 tehe
  • Dy gota me kapacitet 1L dhe 0.45L
  • Zhurmë e ulët dhe këmbë jorrëshqitëse
  • Çertifikime CE GS dhe RoHs
 

Shtrydhese Profesionale shege agrumesh Kale 1803

In stock

Çmimi origjinal qe: 14000 L.Çmimi i tanishëm është: 7500 L.
Lloji i artikullit: Shtrydhëse frutash e perimesh manuale Produkti ka një kapacitet shtrydhës mesatarisht 50 kg/orë. Një forcë shtrënguese prej 110 kg zbatohet në zonën e shtrydhjes Materiali: Çelik inox + Gize

Shtrydhese shege agrumesh Kale 1701

In stock

Çmimi origjinal qe: 9900 L.Çmimi i tanishëm është: 4990 L.
Lloji i artikullit: Shtrydhëse frutash e perimesh manuale Produkti ka një kapacitet shtrydhës mesatarisht 50 kg/orë. Një forcë shtrënguese prej 90 kg zbatohet në zonën e shtrydhjes Materiali: Çelik inox + Gize

Shtrydhese shege agrumesh Hoffman

In stock

Çmimi origjinal qe: 9900 L.Çmimi i tanishëm është: 5990 L.
Rreth produktit Çelik inox me cilësi të lartë: Shtrydhese shege agrumesh Hoffman me levë që nuk rrëshqet është bërë prej

Shtrydhëse frutash/perimesh/Power Juicer HÖFFMAN HM3003 1000W

In stock

Çmimi origjinal qe: 14900 L.Çmimi i tanishëm është: 7500 L.
Karakteristikat:
Fuqia: 1000 W
Paneli: inoks+plastikë ABS
Motori: motor bakri të pastër
 Me 2 shpejtësi
Nivel zhurme i ulët
Kapaciteti i rezervuarit të mbetjeve: 2 L
Kapaciteti i enës me kapak të lëngut: 1 L
Tehe të tipit S
Pjesë të çmontueshme lehtësisht për pastrim të kollajshëm
Mbrojtje nga mbinxehja
Diametri i fytit hyrës: 7.5 cm
Me këmbë kundër rrëshqitjes
Aksesorë: një shufër shtytëse, një furçë pastrimi
Gjatësia e kabllit: 1.2 m.