Po shfaqet 1–24 nga 46 përfundimegjithsej

Shpatull Plastike Najlon Me Bisht Druri BA002671 ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 600 L.Çmimi i tanishëm është: 500 L.
 • Materiali: plastikë najloni
 • Me dorezë druri
 • Për temperaturë deri në 220°C
 • Për enë gatimi jo ngjitëse/qeramike
 • Përmasat: 4.6 x 8.3 x 35 cm
 • Pesha: 60 gramë

Shpatull Plastike Najlon Me Bisht Druri BA002640 ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 600 L.Çmimi i tanishëm është: 500 L.
 • Materiali: plastikë najloni
 • Me dorezë druri
 • Për temperaturë deri në 220°C
 • Për enë gatimi jo ngjitëse/qeramike
 • Përmasat: 4.6 x 8.3 x 35 cm
 • Pesha: 58 gramë

Garuzhde Plastike Najlon Me Bisht Druri BA002626 ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 600 L.Çmimi i tanishëm është: 500 L.
 • Materiali: plastikë najloni
 • Me dorezë druri
 • Për temperaturë deri në 220°C
 • Për enë gatimi jo ngjitëse/qeramike
 • Përmasat: 9.6 × 8.5 x 31cm
 • Pesha: 68 gram

Gershere Shumefunksionale Kuzhine Inoksi 98009267 ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 2250 L.Çmimi i tanishëm është: 1500 L.
 • Materiali: 100% Inoks i derdhur
 • Tehe të punuar me rrahje
 • Trashësia e metalit inoks të krahëve 4 mm
 • Trashësia e metalit inoks të dorezë2 1.5 cm
 • Lidhja e krahëve me perçinë
 • Me siguresë për mbyllje dhe magazinim të lehtë
 

Tepsi Tavë e Emaluar/Cingo 42x5CM 870090 ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 1200 L.
 • Diametri: 42 cm
 • Lartësia: 5 cm
 • Materiali: Çelik i presuar
 • Veshje antigjitëse emalimi
 • Vendi i prodhimit: Greqi

Tepsi Tavë e Emaluar/Cingo 36x5CM 870091 ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 1000 L.
 • Diametri: 36 cm
 • Lartësia: 5 cm
 • Materiali: Çelik i presuar
 • Veshje antigjitëse emalimi
 • Vendi i prodhimit: Greqi

Tepsi Tavë e Emaluar/Cingo 34x5CM 870092 ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1100 L.Çmimi i tanishëm është: 900 L.
 • Diametri: 34 cm
 • Lartësia: 5 cm
 • Materiali: Çelik i presuar
 • Veshje antigjitëse emalimi
 • Vendi i prodhimit: Greqi

Tepsi Tavë e Emaluar/Cingo 32x5CM 870093 ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Diametri: 32 cm
 • Lartësia: 5 cm
 • Materiali: Çelik i presuar
 • Veshje antigjitëse emalimi
 • Vendi i prodhimit: Greqi

Hekur Qeramik Me Avull 2200W BA014100 ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 5500 L.Çmimi i tanishëm është: 3700 L.
 • Fuqia: 2200W
 • Depozitë 320 ml
 • Fluks avulli: 20gr/minutë
 • Funksionet: Thatë / Avull Vertikal/ Shpërthim / Spërkatje / Vetë pastrohet;
 • Kontroll i rregullueshëm i termostatit;
 • Mbrojtje nga  mbinxehja;
 • Dritë sinjalizuese ndezur/ fikur/gati për hekurosje
 • Me funksion anti-pikim;
 • Pllakë me veshje qeramike 23.2 x 11.8 CM
 • Certifikimet: CE, INTERTEK, RoHS, BUREAU VERITAS, GS

Site Dore Inoksi Me Mekanizem BA006259 ESTIAGR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Përmasat: Gjerësia: 10.5 cm, Lartësia: 9.5 cm
 • Kapaciteti: 250 gramë
 • Materiali: 100% prej Çeliku Inoks

Xhezve Inoksi Premium 18/10 200ml Luxury ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1700 L.Çmimi i tanishëm është: 1200 L.
 • Xhezve 200 ml
 • I përshtatshëm për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • Bërë prej çeliku inox 18/10
 • Dorezë e izolimit termik prej inoksi dhe silikoni termoizolues
 • Mund të lahet në makinë larje

Grille Elektrike BA011857 2000W ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 21000 L.Çmimi i tanishëm është: 15000 L.
 • Fuqia: 2000W
 • Pllaka antingjitëse me sprucim graniti
 • Përmasat e pllakës 29 x 21 cm
 • Pllaka të shkëputshme me shtypjen e një butoni
 • Hapjes 180° e kthen në një skarë me hapje totale 29 x 42 cm
 • Lartësi e rregullueshme të pllakës së sipërme
 • Temperaturë e rregullueshme me termostat
 • Dritë funksionimi
 • Kanal dhe enë për grumbullimin e yndyrës
 • Këmbë që nuk rrëshqasin
 • Certifikimet: CE, INTERTEK, RoHS, BUREAU VERITAS, GS

Nderese Rrobash Alumini 18M ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 3200 L.
Nderese Rrobash Alumini 18M ESTIA GR është ideale për hapësira të brendshme dhe të jashtme. Falë ndërtimit cilësor te metalit ALIAZH ALUMINI kunder ndryshkjes, ajo është e lehtë por shumë e fortë. Ka radhë, të cilët ju ofrojnë hapësirë ​​shtesë për rrobat duke i hapur ato.

Thike Pastrimi Jongjitese 20cm COPPER ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 700 L.Çmimi i tanishëm është: 550 L.
 • Materiali celik inoks 18/10
 • Dorezë silikoni jorrëshqitës
 • Gjatesia e tehut 7 cm
 • Gjatesia e dorezes 13 cm

Thike Pastrimi Bisht Druri 17cm 98006938 ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 500 L.Çmimi i tanishëm është: 400 L.
 • Materiali celik inoks i temperuar
 • Dorezë bakeliti jorrëshqitës
 • Gjatesia e tehut 7.5 cm
 • Gjatesia e dorezes 9.5 cm
 • E pershtatshme per makine larese
 • Certifikim CE

Thike Pastrimi Jongjitese 23cm 9802770 STONE ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 700 L.Çmimi i tanishëm është: 500 L.
 • Materiali celik inoks i temperuar
 • Dorezë bakeliti jorrëshqitës
 • Gjatesia e tehut 12 cm
 • Gjatesia e dorezes 11 cm
 • E pershtatshme per makine larese
 • Certifikim CE

Thike Pastrimi Jongjitese 19cm 9802787 STONE ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 600 L.Çmimi i tanishëm është: 400 L.
 • Materiali celik inoks i temperuar
 • Dorezë bakeliti jorrëshqitës
 • Gjatesia e tehut 8.5 cm
 • Gjatesia e dorezes 11 cm
 • E pershtatshme per makine larese
 • Certifikim CE

Thike Mishi 34cm TOKYO STEEL ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 900 L.
 • Materiali celik inoks i temperuar
 • Punuar me rrahje
 • Dorezë e derdhur
 • Gjatesia e tehut 20 cm
 • Gjatesia e dorezes 14 cm

Thike Pastrimi 22cm TOKYO STEEL ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 900 L.Çmimi i tanishëm është: 700 L.
 • Materiali celik inoks i temperuar
 • Dorezë silikoni jorrëshqitës
 • Gjatesia e tehut 10 cm
 • Gjatesia e dorezes 12 cm

Thike Mishi Jongjitese 33cm COPPER ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Materiali celik inoks i temperuar
 • Dorezë silikoni jorrëshqitës
 • Gjatesia e tehut 20 cm
 • Gjatesia e dorezes 13 cm

Thike Buke Jongjitese 33cm COPPER ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Materiali celik inoks i temperuar
 • Dorezë silikoni jorrëshqitës
 • Gjatesia e tehut 20 cm
 • Gjatesia e dorezes 13 cm

Thike Buke Jongjitese 32cm STONE ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1100 L.Çmimi i tanishëm është: 900 L.
 • Materiali celik inoks i temperuar
 • Dorezë bakeliti jorrëshqitës
 • Gjatesia e tehut 20 cm
 • Gjatesia e dorezes 12 cm
 • E pershtatshme per makine larese

Thike Shef Jongjitese 33cm STONE ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1100 L.Çmimi i tanishëm është: 900 L.
 • Materiali celik inoks i temperuar
 • Dorezë bakeliti jorrëshqitës
 • Gjatesia e tehut 20 cm
 • Gjatesia e dorezes 13 cm
 • E pershtatshme per makine larese

Thike Mishi Jongjitese 33cm STONE ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Materiali celik inoks i temperuar
 • Dorezë bakeliti jorrëshqitës
 • Gjatesia e tehut 20 cm
 • Gjatesia e dorezes 13 cm
 • E pershtatshme per makine larese