Po shfaqen krejt 14 përfundimet

Blender Dore Arnica Panna 1200W GH21580

In stock

4900 L
• Performancë e fuqishme e turbo 1200 W • Tehe çeliku inox • Sistemi i shpejtësisë me dy nivele • Funksioni turbo • Dizajn ergonomik • Sistemi i çelësit Easytouch • Lehtësi në kapje, dorezë e sigurt trajtimi • Sistemi i heqjes së aksesorëve me kthesë të lehtë • Thika çeliku inox • Në aksesorët që mund të lahen në pjatalarëse

Blender Set 3ne1 Diva GH21590 1200W Arnica

In stock

6900 L
• Fuqia 1200 W • 2 sete tehe SS çeliku inox • Sistemi i shpejtësisë me dy nivele • Buton turbo • Dizajn ergonomik me çelës  Easytouch • Dorezë e sigurt • Sistem i heqjes së aksesorëve me lëvizje të lehtë • Thika çeliku inox special • Aksesorë që mund të lahen në pjatalarëse

Blender Set 3ne1 Panna GH21560 1200W Arnica

In stock

5900 L
• Fuqia 1200 W • 2 sete tehe SS çeliku inox • Sistemi i shpejtësisë me dy nivele • Buton turbo • Dizajn ergonomik me çelës  Easytouch • Dorezë e sigurt • Sistem i heqjes së aksesorëve me lëvizje të lehtë • Thika çeliku inox special • Aksesorë që mund të lahen në pjatalarëse

Fshese ARNICA Click Klak 600W ET13330

In stock

6500 L
• Fuqia:600 W • Klasë A energjie • Sistem filtrash Hepa • Rezervuari i pluhurit 1.3L • Tub i ngushtë, furçë perde, aparati për pastrimin e divanëve • Tub zgjatues • Dizajn elegant ergonomik • Energji thithëse ekuivalente me 1800 W • Lidhëse për mbështjelljen e kabllove • Qëndrim në këmbë • Kabllo: 5 m

Fshese ARNICA MERLIN PRO 1000W ET13212

In stock

5900 L
 •    Fuqia: 1000W • Klasë A energjie
 • Fuqi thithëse sa një fshesë 2000W • Sistem filtrash Hepa • Rezervuari i pluhurit lahet me ujë • Tub i ngushtë, furçë perde, aparati për pastrimin e divanëve • Tub zgjatues • Dizajn elegant ergonomik • Qëndrim në këmbë • Kabllo: 5 m

Fshese Korenti Arnica Tayfun 2400W ET15102

In stock

10990 L
 • Fuqia: 2400 W Përdorim me depozitë me ose pa ujë                                                                                                        Filtër i lashëm Lëvizshmëri e pakufizuar Kokë  me majë të ngushtë Komandim me  pedale                                                                                                                                  Buton ndez/fik ergonomik Filtri prej cope të lashme Konstrukt plastike polimere Kokë për pastrimin e divanëve Kabllo: 5 m

Fshese Korenti Vertikale Tria Pro 850W ET13312 Arnica

In stock

5990 L
Fuqia: 850 W
Pa qese
• Dorezë e palosshme e patentuar
• Tub teleskopik i rregullueshëm i patentuar
• Sistemi thithës 3 stador
• Enë praktike pastrimi
• Filter Hepa dhe Mikro filter antialergjik
• Kabllo: 6 m
• Arritja: 7 m
• Me 3 koka aksesorë
 

FSHESE LARESE ARNICA HYDRA RAIN 2400W ET12101

In stock

23900 L
 •  Fuqia 2400 W • Filter Hepa 13 • Fshin, lan dhe aromatizon njëkohësisht •  Koka larëse  tw mëdha dhe të vogla • Sistem të veçantë filtrimi të ujit • Komandim me pedale që nuk ju detyron të përkuleni • Tub spiral tip fizamonike • Furçë për perde • Aparat pastrimi shumëfunksional • Shampo e veçantë për qilima • Kabllo: 6 m

Fshese Me Korent Cyclone Max Tesla Arnica ET14310

In stock

24900 L
 • Fuqia e motorit TESLA: 750 W
 • Fuqia thithëse sa një fshesë 2500W
  • Rregullim ergonomik i fuqisë së thithjes
  • Bllokim sigurie me 3 funksione
  • Teknologji Cyclone Max
  • Dorezë ergonomike
  • Montim/çmontim praktik i depozitës
  Butoni ndezës me këmbë
  Butoni i mbështjelljes së kabllit me këmbë
  • Tub me fund të ngushtë, furçë perde , aparat për pastrimin e mobiljeve
  • Furçë turbo që rrotullohet dhe largon papastërtitë e futura thellë në tapete.
  • Tub thithës teleskopik i patentuar 84 cm
  • Filtër HEPA që lahet
  • Kapaciteti i depozitës së pluhurit 3 lt
  • Sistem filtri me 3 faza shumë efikase HE3LF
  • Filtër mbrojtës i motorit që lahet
  • Zona e arritjes 8 metra

Fshese Me Korent Me Filter Uji BORA5000 2400W ARNICA AA1386

In stock

16900 L
 • Fuqia motorike 2400 Watt
 • Sistem special i filtrit të ujit
 • Rregullimi i fuqisë elektronike të thithjes
 • Tub i ngushtë fundor, furçë perde, aparate pastrimi divanësh
 • Kokë pastrimi me pedal dhe bazë metali
 • Trup i veçantë i filtrit të ujit+ filtër i lashëm motori
 • Tub i veçantë thithës teleskopik
 • Filtër HEPA
 • Mbledhës automatik i kabllit
 • Furçë turbo
 • Mini furçë turbo
 • Furça  parketi dhe  dyshemeje
 • Tub çeliku special+ tub spiral përforcuar me çelik
 • Rrota gome pa zhurmë
 • Parfum për aromatizimin e ajrit

Fshese Me Korent Me Filter Uji BORA7000 2400W ARNICA

In stock

26000 L
 • Fuqia motorike 2400 Watt
 • Sistem special i filtrit të ujit
 • Rregullimi i fuqisë elektronike të thithjes
 • Tub i ngushtë fundor, furçë perde, aparate pastrimi divanësh
 • Kokë pastrimi me pedal dhe bazë metali
 • Trup i veçantë i filtrit të ujit+ filtër i lashëm motori
 • Tub i veçantë thithës teleskopik
 • Filtër HEPA
 • Mbledhës automatik i kabllit
 • Furçë turbo
 • Mini furçë turbo
 • Furça  parketi dhe  dyshemeje
 • Tub çeliku special
 • Rrota gome pa zhurmë
 • Parfum për aromatizimin e ajrit

Fshese me Korent me Uje Arnica Pika ET14410

In stock

15500 L
 • •750 W • Klasa energjitike A • Kokë e ngushtë, kokë për pastrimin e sediljeve, furçë për perde • Me performancë të lartë thithjeje •Tub thithës teleskopik •Kabllo: 5m • Zona e arritjes: 8 m •Mbështjellës automatik i kordonit •Filtër AFS që mund të lahet •Enë pluhuri 2.5 litra • Niveli i zhurmës 75 DBA

Fshese Per Pluhur/Lengje Hydra 2400W Arnica AA144B

In stock

18000 L
 • Fuqia: 2400 W
 • Materiali i tubit: Plastike
 • Kapaciteti minimal i ujit – 3 L
 • Kapaciteti maksimal i ujit – 12 L
 • Furçë rrotulluese për pastrim të thellë
 • Aksesorë për qilima dhe perde
 • Gjatesia e kabllit- 6 M
 

Shtrydhese Frutash/Perimesh Ekovita Plus 1200W IH38020 Arnica

Out of stock

16000 L
• 1200 W • Goja tepër e gjerë (85 mm) • Karakteristikë e shtrydhjes së disa frutave në tërësi • Kulluese çeliku inox •  Enë për tul kapaciteti 2 lt. • Enë speciale për lëngje frutash dhe perimesh • Bllokues sigurie • Aparat që hiqet lehtësisht dhe lahen • Rubineta çeliku inox që parandalon spërkatjen • Kavanoz me lëng frutash dhe perimesh kundër shkumës • Këmbë jorreshqitese • Shtypje për fruta dhe perime • 2 mundësi të ndryshme të shpejtësisë