Po shfaqen krejt 20 përfundimet

Set Filxhane Kafeje Porcelani BONE CHINA 6CP DK15315

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 2100 L.
Jepini më shumë shije dhe stil kafes tuaj  me  këtë set filxhanësh dhe pjatash porcelani me stil klasik. Ai është zbukuruar me dekorime florale dhe detaje elegante. Seti përfshin 6 flixhanë me pjata me reliev. Ky set është prodhuar me dorë me teknologjinë tradicionale BONE CHINA.

Set 6CP Filxhane Kafeje Porcelani FINE CHINA Oriana Ferelli®

In stock

Çmimi origjinal qe: 5800 L.Çmimi i tanishëm është: 4000 L.
Jepini më shumë shije dhe stil kafes tuaj  me  këtë set filxhanësh dhe pjatash porcelani superior. Ai është zbukuruar me rifinitura të arta dhe dizajn floral të detajuar me mjeshtëri. Seti përfshin 6 flixhanë me pjata të pikturuara artizanalisht . Ky set është prodhuar i tëri me dorë sipas traditës mijravjeçare do u japë stil dhe luks çasteve tuaja të bukura!

Set Filxhane Kafeje Porcelani BONE CHINA 6CP DK15316

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 2100 L.
Jepini më shumë shije dhe stil çajit tuaj  me  këtë set filxhanësh dhe pjatash porcelani me stil klasik. Ai është zbukuruar me rifinitura të arta dhe detaje elegante. Seti përfshin 6 flixhanë me pjata me reliev. Ky set është prodhuar me dorë me teknologjinë tradicionale BONE CHINA.

Set Filxhane Çaji Porcelani BONE CHINA 9CP DK9528

In stock

Çmimi origjinal qe: 9600 L.Çmimi i tanishëm është: 6700 L.
Jepini më shumë shije dhe stil çajit tuaj  me  këtë set  filxhanësh dhe pjatash porcelani me stil klasik. Ai është zbukuruar me rifinitura të arta dhe detaje elegante. Seti përfshin 6 flixhanë me pjata, një çajnik, një mbajtëse qumështi dhe një mbajtëse sheqeri. Ky set është prodhuar me dorë me teknologjinë tradicionale BONE CHINA!

Set Filxhane Kafeje Porcelani 6CP AK226

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1700 L.
Shtoni pak sofistikim kafesë tuaj  me këtë kombinim elegant me këtë set  filxhanësh dhe pjatash porcelani me stil klasik, të theksuar me germa të arta dhe detaje elegante. Shijoni çdo herë një filxhan kafeje të përsosur, me këtë filxhan  miqësor me mjedisin, me ngjyra të qëndrueshme dhe të bukura!

BONZAI-99 Filxhan Caji set 6 cope Oriana Ferelli®

In stock

Çmimi origjinal qe: 7000 L.Çmimi i tanishëm është: 4900 L.
Ky objekt i çmuar është pjesë e një koleksioni ekskluziv prej porcelani të përsosur. I prodhuar përmes teknologjive më të përparuara dhe i dekoruar me dorë përmes teknikave të përpunuara dhe të sakta artizane. Oriana Ferelli përfaqëson një shprehje të gëzueshme të kujtimeve tuaja më të mrekullueshme.

Filxhana Caji Kristal Porcelan PW35 ORIANA FERELLI®

In stock

Çmimi origjinal qe: 5400 L.Çmimi i tanishëm është: 4300 L.
  • Komplet 6 filxhane me 6 pjata
  • Materiali Kristal porcelan
  • Permasa 200ml
  • Ngjyra e Bardhe

Filxhana Kafe Kristal Porcelan PW35 ORIANA FERELLI®

In stock

Çmimi origjinal qe: 4700 L.Çmimi i tanishëm është: 3800 L.
  • Komplet 6 filxhane me 6 pjata
  • Materiali Kristal porcelan
  • Permasa 100ml
  • Ngjyra e Bardhe

Set Filxhane Kafe 6CP Oriana Ferelli® GJ-S304-J3

In stock

9900 L
Set Filxhane Kafe 6CP Oriana Ferelli®GJ-S304-J3 është pjesë e një koleksioni ekskluziv prej porcelani të përsosur, i prodhuar përmes teknologjive më të përparuara. Porcelanet e Orian Ferreli janë të dekoruara me dorë përmes teknikave të përpunuara dhe të sakta artizanale. Oriana Ferelli përfaqëson një shprehje të gëzueshme të kujtimeve  nga çastet tuaja më të mrekullueshme.

Set Filxhane Kafe 6CP Oriana Ferelli® GJ-S304-855H

In stock

9900 L
Ky objekt i çmuar është pjesë e një koleksioni ekskluziv prej porcelani të përsosur, i prodhuar përmes teknologjive më të përparuara dhe i dekoruar me dorë përmes teknikave të përpunuara dhe të sakta artizane. Oriana Ferelli përfaqëson një shprehje të gëzueshme të kujtimeve tuaja më të mrekullueshme.

Set Filxhane Kafe 6CP Oriana Ferelli® GJ-S304-877G

In stock

9900 L
Ky objekt i çmuar është pjesë e një koleksioni ekskluziv prej porcelani të përsosur, i prodhuar përmes teknologjive më të përparuara dhe i dekoruar me dorë përmes teknikave të përpunuara dhe të sakta artizane. Oriana Ferelli përfaqëson një shprehje të gëzueshme të kujtimeve tuaja më të mrekullueshme.

Set Filxhane Kafe 6CP Oriana Ferelli® GJ-S304-K7

In stock

9900 L
Ky objekt i çmuar është pjesë e një koleksioni ekskluziv prej porcelani të përsosur, i prodhuar përmes teknologjive më të përparuara dhe i dekoruar me dorë përmes teknikave të përpunuara dhe të sakta artizane. Oriana Ferelli përfaqëson një shprehje të gëzueshme të kujtimeve tuaja më të mrekullueshme.

Set Filxhane Çaji 6CP Oriana Ferelli® GJ304-K7

In stock

11500 L
Ky objekt i çmuar është pjesë e një koleksioni ekskluziv prej porcelani të përsosur, i prodhuar përmes teknologjive më të përparuara dhe i dekoruar me dorë përmes teknikave të përpunuara dhe të sakta artizane. Oriana Ferelli përfaqëson një shprehje të gëzueshme të kujtimeve tuaja më të mrekullueshme.

Set Filxhane Çaji 6CP Oriana Ferelli® GJ304-J3

In stock

11500 L
Ky objekt i çmuar është pjesë e një koleksioni ekskluziv prej porcelani të përsosur, i prodhuar përmes teknologjive më të përparuara dhe i dekoruar me dorë përmes teknikave të përpunuara dhe të sakta artizane. Oriana Ferelli përfaqëson një shprehje të gëzueshme të kujtimeve tuaja më të mrekullueshme.

Set Filxhane Çaji 6CP Oriana Ferelli® GJ304-855H

In stock

11500 L
Ky objekt i çmuar është pjesë e një koleksioni ekskluziv prej porcelani të përsosur, i prodhuar përmes teknologjive më të përparuara dhe i dekoruar me dorë përmes teknikave të përpunuara dhe të sakta artizane. Oriana Ferelli përfaqëson një shprehje të gëzueshme të kujtimeve tuaja më të mrekullueshme.

Set Filxhane Çaji 6CP Oriana Ferelli® GJ304-877G

In stock

11500 L
Ky objekt i çmuar është pjesë e një koleksioni ekskluziv prej porcelani të përsosur, i prodhuar përmes teknologjive më të përparuara dhe i dekoruar me dorë përmes teknikave të përpunuara dhe të sakta artizane. Oriana Ferelli përfaqëson një shprehje të gëzueshme të kujtimeve tuaja më të mrekullueshme.

Kupe Me Kapak 0.25L Oriana Ferelli® GJ208-877G

In stock

Çmimi origjinal qe: 1800 L.Çmimi i tanishëm është: 1450 L.
Ky objekt i çmuar është pjesë e një koleksioni ekskluziv prej porcelani të përsosur, i prodhuar përmes teknologjive më të përparuara dhe i dekoruar me dorë përmes teknikave të përpunuara dhe të sakta artizane. Oriana Ferelli përfaqëson një shprehje të gëzueshme të kujtimeve tuaja më të mrekullueshme.

Kupe Me Kapak 0.25L Oriana Ferelli® GJ208-855H

In stock

Çmimi origjinal qe: 1800 L.Çmimi i tanishëm është: 1450 L.
Ky objekt i çmuar është pjesë e një koleksioni ekskluziv prej porcelani të përsosur, i prodhuar përmes teknologjive më të përparuara dhe i dekoruar me dorë përmes teknikave të përpunuara dhe të sakta artizane. Oriana Ferelli përfaqëson një shprehje të gëzueshme të kujtimeve tuaja më të mrekullueshme.

Kupe Me Kapak 0.25L Oriana Ferelli® GJ-208K7

In stock

Çmimi origjinal qe: 1800 L.Çmimi i tanishëm është: 1450 L.
Ky objekt i çmuar është pjesë e një koleksioni ekskluziv prej porcelani të përsosur, i prodhuar përmes teknologjive më të përparuara dhe i dekoruar me dorë përmes teknikave të përpunuara dhe të sakta artizane. Oriana Ferelli përfaqëson një shprehje të gëzueshme të kujtimeve tuaja më të mrekullueshme.

Kupe Me Kapak 0.25L Oriana Ferelli® GJ-208J3

In stock

Çmimi origjinal qe: 1800 L.Çmimi i tanishëm është: 1450 L.
Ky objekt i çmuar është pjesë e një koleksioni ekskluziv prej porcelani të përsosur, i prodhuar përmes teknologjive më të përparuara dhe i dekoruar me dorë përmes teknikave të përpunuara dhe të sakta artizane. Oriana Ferelli përfaqëson një shprehje të gëzueshme të kujtimeve tuaja më të mrekullueshme.

Filxhani i duhur mund të ngrejë momentin kur shijoni pijen tuaj të preferuar, prandaj duhet ta zgjidhni atë nga koleksioni i pasur dhe i hollë i HOMESHOP ! Zbuloni filxhanë për kafe turke, ekspres, çaj, kapuçino dhe pije të tjera për të përmbushur të gjitha nevojat tuaja. Për një servirje edhe më mbresëlënëse, filxhanet mund t’i kombinoni me lugët e duhura të kafesë , çajnikët , gotat , etj. të cilat do t’i gjeni me çmime të pakrahasueshme në HOMESHOP !