Po shfaqen krejt 5 përfundimet

Show sidebar
-40%12-muaj
Close

Friteze Furre me Ajer te Nxehte 12 litra KB2029

L19900 L12000
Fuqia 1700w 12 Litra Pjek pa vaj, vetem me ajer te nxehte
-44%12-muaj
Close

Friteze Furre me Ajer te Nxehte 12 litra KB2030

L25000 L14000
Fuqia 1700w 12 Litra Pjek pa vaj, vetem me ajer te nxehte
-20%12-muaj
Close

Friteze Furre me Ajer te Nxehte 23 litra KT23C

L16000 L12800
Kapaciteti: 23L Furra: 1400 W Fryer ajri: 1700 W Kohëmatësi: 60 Min; Paneli i përparmë i çelikut të pandryshkshëm; Dera e dyfishtë prej xhami rezistente ndaj nxehtësisë; Me efikasitet të lartë të konvekcionit të fryerjes së ajrit; Automatikisht fikur dhe zile e gatshme; Elementet e ngrohjes sipërme dhe të poshtme nga çelik inox; Përzgjedhësi i elementeve të ngrohjes; Treguesi i funksionimit; Aksesorë: 1 Tigan për pjekje: çeliku i smaltuar 1 raft pjekje: çeliku i kromuar 1 dorezë për tigan: çelik i kromuar "
-18%12-muaj
Close

Furre me Mikrovale DSP 1150W KB6001

L12000 L9900
Tensioni: 220-240V ~ 50 / 60Hz Kapaciteti: 20L 700W fuqia e daljes në mikrovalë; Fuqia hyrëse e mikrovalës 1150W; Frekuenca e mikrovalës: 2450MHz; 6 nivele të fuqisë me mikrovalë; Tabaka xhami me rrotullues 245 mm; koha e gatimit 30minuta; Vendosja e shkrirjes; Derë normale prej xhami;
-21%12-muaj
Close

Furre Pjekje DSP 2000W KT48

L15000 L11900
Tensioni: 220-240V ~ 50 / 60Hz Dalja: 2000W Kapaciteti: 48L Kohëmatësi: 60 Min; Kontrolli i temperaturës deri në 250; Kasa