Rreth produktit Makineri Gjalpi Skrematrice 35 litra Sahbaz 1035
Makinat e rrahjes se kosit Şahbaz prodhohen në ambiente moderne, në laboratorë të pajisur me pajisje elektronike, nën kontrollin e një stafi teknik ekspert, në përputhje me standardet TS 6254.
•E dobishme, praktike dhe 99.2% efikase në nxjerrjen e yndyres.
• Skrematricet Yayık janë bërë nga krom-nikel inox cilësor AISI 430.
•Trupat e llojeve cilindrike janë prej krom-nikeli.
•Zënë pak hapësirë dhe transportohen lehtësisht.
• Ka kondensator qarku të përhershëm.
•Të gjitha modelet tona kanë sistem rrotullues me rrip.
Prodhimi i gjalpit
Pas pastrimit të bojlerit, mbusheni me ujë natyral në verë dhe 20-30 C në dimër. Shtoni kos ose qumesht sipas kapacitetit. Lereni për rreth 18-20 minuta per te mar gjithe sasine e mundshme te gjalpit. Gjalpi do të fillojë të grumbullohet. Kur të arrijë konsistencën, shtoni 1-2 litra ujë të ftohtë ose akull dhe ndaloni makinën. Mblidhni gjalpin duke e formuar atë në një top me duart tuaja. Hiqeni dhallën në një enë të veçantë duke hapur rubinetin.
Specifikat
- Modeli: 1035
- Paketimi (Gjerësia x Gjatësia x Lartësia): 350 x 350 x 550
- Kapaciteti: 35 Lt.
- Koha e tundjes (min.): 10 – 15 min.
- Materiali (Min.-Maks.): 4-5 Kg.
- Pesha (kg): 8kg
- Fuqia e motorit (w): 80
- Shpejtësia e motorit (rpm): 1400
Grirëse Ushqimesh
Blender tavoline
Blender Dore
Mikser dhe Përzierës
Robot Kuzhine Brumatrice
Shtrydhëse Frutash
Shtrydhese Agrumesh
Shtrydhese me shtypje (Slow Juicer)
Shtrydhese Shege
Multikukera
Multikuker Pa Presion
Aksesore Per Multikuker
Gatues me avull
Tenxhere me korent
Kafe – Çaj – Ujë
Ekspres Kafe
Kafe filter
Moka
Xhezve
Cajnike
Cajnik elektrik
Ftohese ngrohese uji
FRITEZA ME AJER
Grill Tost
Waffles
Thekese buke
Furra Pjanure
Mikrovale
Pjanur
Tiganë
Tiganë gize
Tiganë Krepash
Tiganë Grill
Wok
Tenxhere
Tenxhere Inoksi
Tenxhere Guri dhe Gize
Forma Biskotash
Peshore Kuzhine
Kavanoza Ushqimor
Termus Uji – Kafe – Caji
Termus Plazhi & Pikniku
Canta Plazhi Termus
Masazhatore






















Shqyrtime
Ende pa shqyrtime.