Përshkrimi i Berese Makaronash Manuale Hendi®
Ky prodhues cilësor makaronash ju mundëson të bëni linguine, tagliatelle dhe petë të sheshta makaronash për ravioli dhe lazanja. Thjesht kalojeni brumin e makaronave midis dy cilindrave të parë, duke e rrotulluar dorezën. Sa herë që kaloni makaronat tuaja nëpër cilindra, mund të rregulloni me mekanizmin rrotullues anash, në mënyrë që fleta gradualisht të bëhet më e hollë. Pasi të keni arritur trashësinë e kërkuar, mund ta kaloni fletën e makaronave përmes dy cilindrave prerës. Kështu ju do të keni linguini, taljiatele, lazanja dhe ravioli të freskëta me përbërësit që zgjidhni vetë dhe pa aditivë!
Specifikimet:
- Materiali makinerisë: Inoks ushqimor
- Përmasat: Lartësia 13 cm, gjerësia 18 cm, gjatësia 18 cm.
- Montohet lehtësisht në tavolinë ose banak
- Morsetë për fiksimin e qëndrueshëm të makinerisë në tavolinë ose banak
- Përfshin 3 prerëse për spageti, taljatele dhe ravioli/lazanja
- Operim i kollajtë
- 9 shkallë të trashësisë së makaronave
Këshilla përdorimi:
- Përpara përdorimit të parë pastrojeni makinerinë me një leckë të thatë.
- Mbas përdorimit mos e lani asnjëherë por pastrojeni makinerinë me një furçë!
- Mund t’i vajisni pak skajet e cilindrave.
- Mos përdorni vezë direkt nga frigoriferi kur bëni brumin!
- Kur brumi nuk pritet është ose shumë i fortë dhe nuk ka elasticitet ose është shumë i butë. Shtojini miell ose ujë sipas rastit.
- Pak vaj ulliri i shtuar në brum e bën më të kollajtë prerjen dhe shijen.
- Mos i hidhni kripë brumit!
- Makaronat e freskëta ziejnë shumë shpejt: 2 deri 5 minuta maksimumi!
Shqyrtime
Ende pa shqyrtime.