Po shfaqet 1–24 nga 51 përfundimegjithsej

Set Filxhane Kafeje Porcelani BONE CHINA 6CP DK15315

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 2100 L.
Jepini më shumë shije dhe stil kafes tuaj  me  këtë set filxhanësh dhe pjatash porcelani me stil klasik. Ai është zbukuruar me dekorime florale dhe detaje elegante. Seti përfshin 6 flixhanë me pjata me reliev. Ky set është prodhuar me dorë me teknologjinë tradicionale BONE CHINA.

Set 6CP Filxhane Kafeje Porcelani FINE CHINA Oriana Ferelli®

In stock

Çmimi origjinal qe: 5800 L.Çmimi i tanishëm është: 4000 L.
Jepini më shumë shije dhe stil kafes tuaj  me  këtë set filxhanësh dhe pjatash porcelani superior. Ai është zbukuruar me rifinitura të arta dhe dizajn floral të detajuar me mjeshtëri. Seti përfshin 6 flixhanë me pjata të pikturuara artizanalisht . Ky set është prodhuar i tëri me dorë sipas traditës mijravjeçare do u japë stil dhe luks çasteve tuaja të bukura!

Set Filxhane Kafeje Porcelani BONE CHINA 6CP DK15316

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 2100 L.
Jepini më shumë shije dhe stil çajit tuaj  me  këtë set filxhanësh dhe pjatash porcelani me stil klasik. Ai është zbukuruar me rifinitura të arta dhe detaje elegante. Seti përfshin 6 flixhanë me pjata me reliev. Ky set është prodhuar me dorë me teknologjinë tradicionale BONE CHINA.

Set Filxhane Çaji Porcelani BONE CHINA 9CP DK9528

In stock

Çmimi origjinal qe: 9600 L.Çmimi i tanishëm është: 6700 L.
Jepini më shumë shije dhe stil çajit tuaj  me  këtë set  filxhanësh dhe pjatash porcelani me stil klasik. Ai është zbukuruar me rifinitura të arta dhe detaje elegante. Seti përfshin 6 flixhanë me pjata, një çajnik, një mbajtëse qumështi dhe një mbajtëse sheqeri. Ky set është prodhuar me dorë me teknologjinë tradicionale BONE CHINA!

Set Filxhane Kafeje Porcelani 6CP AK226

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1700 L.
Shtoni pak sofistikim kafesë tuaj  me këtë kombinim elegant me këtë set  filxhanësh dhe pjatash porcelani me stil klasik, të theksuar me germa të arta dhe detaje elegante. Shijoni çdo herë një filxhan kafeje të përsosur, me këtë filxhan  miqësor me mjedisin, me ngjyra të qëndrueshme dhe të bukura!

BONZAI-99 Pjate Frutash 20cm Oriana Ferelli®

In stock

800 L
Ky objekt i çmuar është pjesë e një koleksioni ekskluziv prej porcelani të përsosur. I prodhuar përmes teknologjive më të përparuara dhe i dekoruar me dorë përmes teknikave të përpunuara dhe të sakta artizane. Oriana Ferelli përfaqëson një shprehje të gëzueshme të kujtimeve tuaja më të mrekullueshme.

BONZAI-99 Frutier me Dy Kate (F26cm & 20cm) Oriana Ferelli®

In stock

Çmimi origjinal qe: 3800 L.Çmimi i tanishëm është: 3000 L.
Ky objekt i çmuar është pjesë e një koleksioni ekskluziv prej porcelani të përsosur, i prodhuar përmes teknologjive më të përparuara dhe i dekoruar me dorë përmes teknikave të përpunuara dhe të sakta artizane. Oriana Ferelli përfaqëson një shprehje të gëzueshme të kujtimeve tuaja më të mrekullueshme.

Ore Muri Φ60cm EN19311 Max.Home®

In stock

Çmimi origjinal qe: 5000 L.Çmimi i tanishëm është: 3400 L.
 • Diametri 60 cm
 • Materiali plastikë polimere ABS
 • Mekanizëm quartz pa zhurmë

Ore Muri Φ40cm EN19315 Max.Home®

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 2000 L.
 • Diametri 40 cm
 • Materiali plastikë polimere ABS
 • Mekanizëm quartz pa zhurmë

Ore Muri Φ40cm EN19314 Max.Home®

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 2000 L.
 • Diametri 40 cm
 • Materiali plastikë polimere ABS
 • Mekanizëm quartz pa zhurmë

Ore muri plastike d46cm 1803A-3 – ORIANA FERELLI®

In stock

Çmimi origjinal qe: 4900 L.Çmimi i tanishëm është: 3900 L.

Ore muri plastike d46cm 1803A-1 – ORIANA FERELLI®

In stock

Çmimi origjinal qe: 4900 L.Çmimi i tanishëm është: 3900 L.

Ore Muri Plastike d36cm 46030 – Max.Home®

In stock

Çmimi origjinal qe: 3400 L.Çmimi i tanishëm është: 2800 L.

Ore muri plastike d41cm 1663G – ORIANA FERELLI®

In stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 2900 L.

Ore Muri Plastike d36cm 46029 – Max.Home®

In stock

Çmimi origjinal qe: 3400 L.Çmimi i tanishëm është: 2800 L.

Ore Muri Plastike E1401A ORIANA FERELLI® d36cm

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 2600 L.

Ore Muri Plastike EX1207-B ORIANA FERELLI® d30cm

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 2000 L.
 • Diametri 30cm
 • Materiali plastik
 • Ngjyra Qymyri e erret me shifra metalizato

Ore Muri Plastike EX1207-A ORIANA FERELLI® d30cm

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 2000 L.
 • Diametri 30cm
 • Materiali plastik
 • Ngjyra Qymyri e erret, shifrat Gold

Ore Muri Plastike 1207EG-1 ORIANA FERELLI® d30cm

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 2000 L.

Frutiere Porcelani Me Fron 25.5cm Oriana Ferelli®GJ322-k7

In stock

Çmimi origjinal qe: 4200 L.Çmimi i tanishëm është: 3400 L.
Ky objekt i çmuar është pjesë e një koleksioni ekskluziv prej porcelani të përsosur, i prodhuar përmes teknologjive më të përparuara dhe i dekoruar me dorë përmes teknikave të përpunuara dhe të sakta artizane. Oriana Ferelli përfaqëson një shprehje të gëzueshme të kujtimeve tuaja më të mrekullueshme.

Frutiere Porcelani Me Fron 25.5cm Oriana Ferelli® GJ322-J3

In stock

Çmimi origjinal qe: 4200 L.Çmimi i tanishëm është: 3400 L.
Ky objekt i çmuar është pjesë e një koleksioni ekskluziv prej porcelani të përsosur, i prodhuar përmes teknologjive më të përparuara dhe i dekoruar me dorë përmes teknikave të përpunuara dhe të sakta artizane. Oriana Ferelli përfaqëson një shprehje të gëzueshme të kujtimeve tuaja më të mrekullueshme.

Frutiere Porcelani Me Fron 25.5cm Oriana Ferelli® GJ322-855H

In stock

Çmimi origjinal qe: 4200 L.Çmimi i tanishëm është: 3400 L.
Ky objekt i çmuar është pjesë e një koleksioni ekskluziv prej porcelani të përsosur, i prodhuar përmes teknologjive më të përparuara dhe i dekoruar me dorë përmes teknikave të përpunuara dhe të sakta artizane. Oriana Ferelli përfaqëson një shprehje të gëzueshme të kujtimeve tuaja më të mrekullueshme.

Frutiere Frutash Te Thata 28.5cm Oriana Ferelli®GJ320-855H

In stock

Çmimi origjinal qe: 6200 L.Çmimi i tanishëm është: 4900 L.
Ky objekt i çmuar është pjesë e një koleksioni ekskluziv prej porcelani të përsosur, i prodhuar përmes teknologjive më të përparuara dhe i dekoruar me dorë përmes teknikave të përpunuara dhe të sakta artizane. Oriana Ferelli përfaqëson një shprehje të gëzueshme të kujtimeve tuaja më të mrekullueshme.

Frutiere Frutash Te Thata 28.5cm Oriana Ferelli®GJ320-877G

In stock

Çmimi origjinal qe: 6200 L.Çmimi i tanishëm është: 4900 L.
Ky objekt i çmuar është pjesë e një koleksioni ekskluziv prej porcelani të përsosur, i prodhuar përmes teknologjive më të përparuara dhe i dekoruar me dorë përmes teknikave të përpunuara dhe të sakta artizane. Oriana Ferelli përfaqëson një shprehje të gëzueshme të kujtimeve tuaja më të mrekullueshme.