Po shfaqen krejt 17 përfundimet

Xhezve Inoksi Ushqimor Premium Nr.5 SOFRAM®

In stock

Çmimi origjinal qe: 2900 L.Çmimi i tanishëm është: 2000 L.
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • Bërë prej inoksi ushqimor 18/10 krom/nikel me trashësi 1mm
 • Dorezë prej inoksi me saldim special antitermik
 • Mund të lahet në makinë larje
 • Me fund të gjerë dhe grykë të ngushtë për kafe me kajmak

Xhezve Inoksi Ushqimor Premium Nr.4 SOFRAM®

In stock

Çmimi origjinal qe: 2700 L.Çmimi i tanishëm është: 1800 L.
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • Bërë prej inoksi ushqimor 18/10 krom/nikel me trashësi 1mm
 • Dorezë prej inoksi me saldim special antitermik
 • Mund të lahet në makinë larje
 • Me fund të gjerë dhe grykë të ngushtë për kafe me kajmak

Xhezve Inoksi Ushqimor Premium Nr.3 SOFRAM®

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1700 L.
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • Bërë prej inoksi ushqimor 18/10 krom/nikel me trashësi 1mm
 • Dorezë prej inoksi me saldim special antitermik
 • Mund të lahet në makinë larje
 • Me fund të gjerë dhe grykë të ngushtë për kafe me kajmak

Xhezve Inoksi Ushqimor Premium Nr.2 SOFRAM®

In stock

Çmimi origjinal qe: 2300 L.Çmimi i tanishëm është: 1600 L.
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • Bërë prej inoksi ushqimor 18/10 krom/nikel me trashësi 1mm
 • Dorezë prej inoksi me saldim special antitermik
 • Mund të lahet në makinë larje
 • Me fund të gjerë dhe grykë të ngushtë për kafe me kajmak

Xhezve Inoksi Ushqimor Premium Nr.1 SOFRAM®

In stock

Çmimi origjinal qe: 2100 L.Çmimi i tanishëm është: 1400 L.
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • Bërë prej inoksi ushqimor 18/10 krom/nikel me trashësi 1mm
 • Dorezë prej inoksi me saldim special antitermik
 • Mund të lahet në makinë larje
 • Me fund të gjerë dhe grykë të ngushtë për kafe me kajmak

Xhezve Qeramike Artizanale Nr.6 Venus GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 1050 L.
 • Rezistencë strukturore dhe kimike në temperatura të larta
 • Përçueshmëri e ulët termike
 • E zien kafen ngadalë
 • Ideale për gatim të shëndetshëm
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • E përshtatshme për mikrovalë
 • Bërë me dorë prej qeramike
 • Dorezë bakeliti që çmontohet
 • Mund të lahet në makinë larje
 • Prodhuar në Greqi

Xhezve Qeramike Artizanale Nr.5 Venus GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 850 L.
 • Rezistencë strukturore dhe kimike në temperatura të larta
 • Përçueshmëri e ulët termike
 • E zien kafen ngadalë
 • Ideale për gatim të shëndetshëm
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • E përshtatshme për mikrovalë
 • Bërë me dorë prej qeramike
 • Dorezë bakeliti që çmontohet
 • Mund të lahet në makinë larje
 • Prodhuar në Greqi

Xhezve Qeramike Artizanale Nr.4 Venus GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 700 L.
 • Rezistencë strukturore dhe kimike në temperatura të larta
 • Përçueshmëri e ulët termike
 • E zien kafen ngadalë
 • Ideale për gatim të shëndetshëm
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • E përshtatshme për mikrovalë
 • Bërë me dorë prej qeramike
 • Dorezë bakeliti që çmontohet
 • Mund të lahet në makinë larje
 • Prodhuar në Greqi

Xhezve Inoksi Premium 18/10 Nr.3 Hascevher®

In stock

Çmimi origjinal qe: 2000 L.Çmimi i tanishëm është: 1400 L.
 • Kapaciteti 330 ml
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • Bërë prej çeliku inox 18/10
 • Dorezë e izolimit termik prej inoksi dhe bakeliti të kuq
 • Mund të lahet në makinë larje

Xhezve Inoksi Premium 18/10 Nr.2 Hascevher®

In stock

Çmimi origjinal qe: 1800 L.Çmimi i tanishëm është: 1300 L.
 • Kapaciteti 270 ml
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • Bërë prej çeliku inox 18/10
 • Dorezë e izolimit termik prej inoksi dhe bakeliti të kuq
 • Mund të lahet në makinë larje

Xhezve Inoksi Premium 18/10 200ml Luxury ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1700 L.Çmimi i tanishëm është: 1200 L.
 • Xhezve 200 ml
 • I përshtatshëm për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • Bërë prej çeliku inox 18/10
 • Dorezë e izolimit termik prej inoksi dhe silikoni termoizolues
 • Mund të lahet në makinë larje

Xhezve Inoksi Premium 18/10 Nr.6 Venus GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 1200 L.
 • Xhezve Nr.6
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • Bërë prej çeliku inox 18/10
 • Dorezë e izolimit termik prej bakeliti
 • Mund të lahet në makinë larje
 • Prodhuar në Greqi

Xhezve Inoksi Premium 18/10 Nr.5 Venus GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1450 L.Çmimi i tanishëm është: 1100 L.
 • Xhezve Nr.5
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • Bërë prej çeliku inox 18/10
 • Dorezë e izolimit termik prej bakeliti
 • Mund të lahet në makinë larje
 • Prodhuar në Greqi

Xhezve Inoksi Premium 18/10 Nr.4 Venus GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1300 L.Çmimi i tanishëm është: 1000 L.
 • Xhezve Nr.4
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • Bërë prej çeliku inox 18/10
 • Dorezë e izolimit termik prej bakeliti
 • Mund të lahet në makinë larje
 • Prodhuar në Greqi

Xhezve Inoksi Premium 18/10 Nr.3 Venus GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1100 L.Çmimi i tanishëm është: 900 L.
 • Xhezve treshe
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • Bërë prej çeliku inox 18/10
 • Dorezë e izolimit termik prej bakeliti
 • Mund të lahet në makinë larje
 • Prodhuar në Greqi

Xhezve Inoksi Premium 18/10 Nr.2 Venus GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Xhezve dyshe
 • E përshtatshme për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • Bërë prej çeliku inox 18/10
 • Dorezë e izolimit termik prej bakeliti
 • Mund të lahet në makinë larje
 • Prodhuar në Greqi

Xhezve Inoksi Premium 18/10 Nr.1 Venus GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 900 L.Çmimi i tanishëm është: 700 L.
 • Xhezve teke
 • I përshtatshëm për pllaka qeramike, elektrike dhe gazi
 • Bërë prej çeliku inox 18/10
 • Dorezë e izolimit termik prej bakeliti
 • Mund të lahet në makinë larje
 • Prodhuar në Greqi