Po shfaqen krejt 4 përfundimet

Xhezve Alumini Me Jongjitese Graniti Nr.4 TS1009

In stock

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 1100 L.
Xhezve Alumini Me Jongjitese Graniti Nr.4 TS1009 prej alumini cilësor me veshje graniti me pesë shtresa dhe dorezë ergonomike bakeliti ne super cmim!

Xhezve Alumini Me Jongjitese Graniti Nr.3 TS1008

In stock

Çmimi origjinal qe: 1300 L.Çmimi i tanishëm është: 1000 L.
Xhezve Alumini Me Jongjitese Graniti Nr.3 TS1008 prej alumini cilësor me veshje graniti me pesë shtresa dhe dorezë ergonomike bakeliti ne super cmim!

Xhezve Alumini Me Jongjitese Graniti Nr.2 TS1007

In stock

Çmimi origjinal qe: 1250 L.Çmimi i tanishëm është: 950 L.
Xhezve Alumini Me Jongjitese Graniti Nr.2 TS1007 prej alumini cilësor me veshje graniti me pesë shtresa dhe dorezë ergonomike bakeliti ne super cmim!

Xhezve Alumini Me Jongjitese Graniti Nr.1 TS1006

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 900 L.
Xhezve Alumini Me Jongjitese Graniti Nr.1 TS1006 prej alumini cilësor me veshje graniti me pesë shtresa dhe dorezë ergonomike bakeliti ne super cmim!