Po shfaqen krejt 3 përfundimet

Xhezve Elektrike Inoksi Kafe/Caj 0.5L 800W DL-203

In stock

Çmimi origjinal qe: 3200 L.Çmimi i tanishëm është: 2200 L.
 • Fuqia: 800W
 • Kapaciteti: 500 ml
 • Element ngrohës prej çeliku inoks
 • Enë inoksi rezistente ndaj nxehtesise dhe përdorimit
 • Panel plastike polimere ABS
 • Treguesi i ndezjes me dritë
 • Dorezë prej bakeliti rezistente ndaj nxehtësisë

Xhezve Elektrike Inoksi Kafe/Caj 0.5L 600W BM1622

In stock

Çmimi origjinal qe: 2000 L.Çmimi i tanishëm është: 1500 L.
 • Fuqia: 600W
 • Kapaciteti: 500 ml
 • Element ngrohës prej çeliku inoks
 • Enë inoksi rezistente ndaj nxehtesise dhe përdorimit
 • Panel plastike polimere ABS
 • Bisht i palosshëm për magazinim të lehtë
 • Treguesi i ndezjes me dritë
 • Dorezë prej bakeliti rezistente ndaj nxehtësisë

Xhezve Elektrike Inoksi Kafe/Caj 0.5L 600W SK-214

In stock

Çmimi origjinal qe: 2000 L.Çmimi i tanishëm është: 1400 L.
 • Fuqia: 600W                                                                                                                                                Kapaciteti: 500ml Elementi ngrohës prej çeliku inox Enë inoksi rezistente ndaj nxehtesise dhe përdorimit
 • Panel plastike polimere ABS
 • Bisht i çmontueshëm për magazinim të lehtë Treguesi i ndezjes me dritë Dorezë prej bakeliti rezistente ndaj nxehtësisë