Po shfaqen krejt 12 përfundimet

Thekese Buke Toaster 1400W KC2046 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 5500 L.Çmimi i tanishëm është: 3300 L.
 • Fuqia: 1400 W Thekëse buke e ftohtë ne prekje për 4 feta Madhësia e folesë: 25.2x3.2x11.5cm Me buton anullimi, ringrohjeje dhe shkrirjeje Dalje automatike e bukës së thekur dhe mbyllje automatike 7 opsione të temperaturës Fole e gjerë me sistem automatik centrimi Funksion kundër bllokimit Ruajtja e kordonit nën bazë Këmbë gome kundër rrëshqitjes Kompakt dhe i lëvizshëm

Tostiere Vafle Grill 750w KC1209 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 7000 L.Çmimi i tanishëm është: 4200 L.
Fuqia: 750 W
Madhësia e pjatës: 23.0*13.3*1.1cm
Pllaka e zëvendësueshme: sanduiç, skarë, vafle
Sipërfaqe dekorative inox
Dorezë e ftohtë ne prekje
Veshje jo ngjitëse
Treguesi i dritës së fuqisë dhe gatishmërisë
Kontroll automatik i temperaturës
Qëndron në këmbë për ruajtjen dhe kursimin e hapësirës
Këmbë kundër rrëshqitjes

Tostiere Grill 1400w KC1177 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 5800 L.Çmimi i tanishëm është: 3500 L.
Rreth Produktit Tostiere Grill 1400w KC1177 Me këtë toster ju mund të shijoni lloje të ndryshme ushqimesh me një pajisje

Tostiere Grill 800w KC1170 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3200 L.Çmimi i tanishëm është: 1990 L.
Rreth Produktit Tostiere Grill 800w KC1170 Me këtë toster ju mund të shijoni lloje të ndryshme ushqimesh me një pajisje

Thekese Buke Toaster 850W KC2045 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 5000 L.Çmimi i tanishëm është: 2990 L.
 • Fuqia: 700-850 W Thekëse buke e ftohtë ne prekje me 2 feta Madhësia e folesë: 13.5x3.8x12.0 cm Me buton anullimi, ringrohjeje dhe shkrirjeje Dalje automatike e bukës së thekur dhe mbyllje automatike 7 opsione të temperaturës Fole e gjerë me sistem automatik centrimi Funksion kundër bllokimit Ruajtja e kordonit nën bazë Këmbë gome kundër rrëshqitjes Kompakt dhe i lëvizshëm

BERES VAFLASH/WAFFLES 1000W KC1144 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 2700 L.
 • Fuqia: 1000W
 • Pllaka me forme waffles;
 • Pllakë me shtresë jo-ngjitëse për pastrim të lehtë;
 • Panel që nuk nxehet
 • Lidhja e korentit është e fshehur;
 • Fuqia e nxehtesise kontrollohet nga termostati;
 • Qëndron në këmbë për ruajtje kompakte dhe kursim hapësire;
 • Këmbët rezistente ndaj rreshqitjes;
 • Siguri termike me vetstakim

Pjekese Biskotash/Petullash/Vaflash 4ne1 750W KC1131 DSP Professional

Available on backorder

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 2700 L.
 • Fuqia: 750W
 • 4 Pllaka të ndryshme në 1 paisje;
 • Plakat ndryshone me shtypjen e një butoni
 • Pllakë shtrese jo-ngjitëse për pastrim të lehtë;
 • Veshje me prekje të ftohtë;
 • Lidhja e korentit është e sigurtë
 • Fuqia e nxehtesise kontrollohet nga termostati;
 • Qëndron në këmbë për ruajtje kompakte dhe kursim hapësire;
 • Këmbë kundër rreshqitjes;
 • Siguri termike me vetstakim

Tostiere Hamburgeri 750W KC1124 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 2700 L.
 • Fuqia: 750W
 • Pllaka me dy vende hamburgeri;
 • Aksesorë: shtypës hamburgeri dhe formë veze.
 • Pllakë shtrese jo-ngjitëse për pastrim të lehtë;
 • Veshje me prekje të ftohtë;
 • Lidhja e korentit është e sigurtë;
 • Fuqia kontrollohet me termostat;
 • Qëndron në këmbë për ruajtje kompakte dhe kursim hapësire;
 • Këmbë kundër rrëshqitjes;
 • Siguri termike me vetstakim

Pjekese Petullash/Biskotash 2ne1 700W KC1103 DSP Professional

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 2700 L.
 • Fuqia: 700W
 • 2 sete pllakash që ndërrohen me shtypjen e një butoni
 • Pllakë shtrese jo-ngjitëse për pastrim të lehtë;
 • Veshje me prekje të ftohtë;
 • Lidhja e korentit është e sigurtë;
 • Fuqia e dritave kontrollohet nga termostati;
 • Qëndron në këmbë për ruajtje kompakte dhe kursim hapësire;
 • Këmbët rezistente ndaj rreshqitjes;
 • Siguri termike me vetstakim

BERES VAFLASH/WAFFLES 750W KC1058 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3700 L.Çmimi i tanishëm është: 2500 L.
Ofroni waffles te shijshme dhe të shëndetshme për ju dhe fëmijët tuaj, me përbërës që keni zgjedhur me tostin e ri KC1058 nga DSP. Doreza e bërë nga materiali rezistent ndaj nxehtësisë ju mbron, ndërsa sipërfaqja e saj jo ngjitëse e bën pastrimin e saj një loje. Vendosni fruta , akullore , reçel ose çfarëdo që dëshironi dhe bëni një tortë ëndërr ,  kufiri është imagjinata juaj .

Zgare Tostiere Waffles 1200W KC1051A DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 9200 L.Çmimi i tanishëm është: 6500 L.
 • Fuqia: 1200W Me tre pllaka të ndryshme që ndërrohen Bazament dhe dorezë me prekje të ftohtë Temperaturë e rregullueshme Veshje jo ngjitëse për pastrim të lehtë Mbrojtje nga mbinxehja Llambë kontrolli funksinimi e fuqisë dhe gatishmërisë për gatim Hapet 180 gradë Me tabaka pikimi

BERES VAFLASH/WAFFLES 850W KC1048 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 5400 L.Çmimi i tanishëm është: 3300 L.
 • Fuqia: 850W Pllaka me shtrese jo ngjitëse për pastrim të lehtë; Mbeshtjellje me prekje të ftohtë; Ndezja dhe dritat e gatshme kontrollohen nga termostati; Qëndron në këmbë për ruajtje kompakte dhe kursim hapësire; Këmbë që nuk rrëshqasin Ndërprerje termike e sigurisë dhe termo siguresë