Po shfaqen krejt 16 përfundimet

Tigan Me Veshje Guri Me Induksion DK225 BERLINGER HAUS

In stock

Çmimi origjinal qe: 7900 L.Çmimi i tanishëm është: 3800 L.
 • Materiali: alumin i presuar
 • Sipërfaqe jo ngjitëse me 3 shtresa me mermer
 • Nuk përmban PFOA, plumb ose kadmium
 • Kapak rezistent qelqi ndaj nxehtësisë me dorezë dhe unazë inoks
 • Dimensionet: 26 x 6.5 cm
 • Doreza  ergonomike bakeliti ekologjike
 • Fundi me induksion TURBO
 • I përshtatshëm për të gjitha llojet e vatrave dhe induksionit
 • I përshtatshëm për pjatalarëse
 • Pastrim i lehtë!
 • Kursim energjie deri në 35%
 • Dizajn elegant
 • Bojë metalike e jashtme elektrostatike

Tenxhere Me Veshje Guri Me Induksion 97781610 BERLINGER HAUS

In stock

Çmimi origjinal qe: 6600 L.Çmimi i tanishëm është: 4600 L.
 • Materiali: alumin i presuar
 • Sipërfaqe jo ngjitëse me 3 shtresa me mermer
 • Nuk përmban PFOA, plumb ose kadmium
 • Kapak rezistent qelqi ndaj nxehtësisë me dorezë dhe unazë inoks
 • Dimensionet: 24 x 11.8 cm
 • Vëllimi: 4.1 l
 • Doreza  ergonomike bakeliti ekologjike
 • Fundi me induksion TURBO
 • I përshtatshëm për të gjitha llojet e vatrave dhe induksionit
 • I përshtatshëm për pjatalarëse
 • Pastrim i lehtë!
 • Kursim energjie deri në 35%
 • Dizajn elegant
 • Bojë metalike e jashtme elektrostatike

Wok Jongjites Baroly ED138100 Me Kapak Xham/Inoks 28cm

In stock

Çmimi origjinal qe: 3800 L.Çmimi i tanishëm është: 2600 L.
 • Diametri: 28 cm
 • Lartësia : 8.5 cm
 • E përshtatshme për çdo vatër gatimi
 • Fund i kapsuluar për shpërndarje uniforme të nxehtësisë
 • Kapak me unazë inoksi
 • Doreza TPR inovative Soft Touch
 • Veshje jongjitëse 3 shtresore pa substanca të dëmshme

Baroly ED138113 Tigan Jongjites Me Kapak Xham/Silikon 26cm

In stock

Çmimi origjinal qe: 2800 L.Çmimi i tanishëm është: 2000 L.
 • Diametri: 26 cm
 • Lartësia : 5 cm
 • E përshtatshme për çdo vatër gatimi
 • Fund i kapsuluar për shpërndarje uniforme të nxehtësisë
 • Kapakë me unazë silikoni
 • Doreza TPR inovative Soft Touch
 • Veshje jongjitëse 3 shtresore pa substanca të dëmshme

Baroly ED138112 Tigan Jongjites Me Kapak Xham/Silikon 24cm

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1800 L.
 • Diametri: 24 cm
 • Lartësia : 5 cm
 • E përshtatshme për çdo vatër gatimi
 • Fund i kapsuluar për shpërndarje uniforme të nxehtësisë
 • Kapakë me unazë silikoni
 • Doreza TPR inovative Soft Touch
 • Veshje jongjitëse 3 shtresore pa substanca të dëmshme

Tigan Guri Me Induksion 28cm ED13899

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 2100 L.
 • Diametri: 28 cm
 • Lartësia: 6 cm
 • E përshtatshme për çdo vatër gatimi
 • Fund induksioni i kapsuluar për shpërndarje uniforme të nxehtësisë
 • Doreza TPR inovative Soft Touch e bashkuar me precina
 • Veshje jongjitëse 3 shtresore pa substanca të dëmshme

Tigan Guri Me Induksion 24cm ED13898

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1700 L.
 • Diametri: 24 cm
 • Lartësia: 5.5 cm
 • E përshtatshme për çdo vatër gatimi
 • Fund induksioni i kapsuluar për shpërndarje uniforme të nxehtësisë
 • Doreza TPR inovative Soft Touch e bashkuar me precina
 • Veshje jongjitëse 3 shtresore pa substanca të dëmshme

Tigan Guri Me Induksion 20cm ED13897

In stock

Çmimi origjinal qe: 2000 L.Çmimi i tanishëm është: 1400 L.
 • Diametri: 20 cm
 • E përshtatshme për çdo vatër gatimi
 • Fund induksioni i kapsuluar për shpërndarje uniforme të nxehtësisë
 • Doreza TPR inovative Soft Touch e bashkuar me precina
 • Veshje jongjitëse 3 shtresore pa substanca të dëmshme

Baroly ED138105 Tenxhere Jongjitese Me Kapak Xham/Silikon 26cm

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 3100 L.
 • Diametri: 26 cm
 • E përshtatshme për çdo vatër gatimi
 • Fund i kapsuluar për shpërndarje uniforme të nxehtësisë
 • Kapakë me unazë silikoni
 • Doreza TPR inovative Soft Touch
 • Veshje jongjitëse 3 shtresore pa substanca të dëmshme

Baroly ED138104 Tenxhere Jongjitese Me Kapak Xham/Silikon 24cm

In stock

Çmimi origjinal qe: 4000 L.Çmimi i tanishëm është: 2800 L.
 • Diametri: 24 cm
 • E përshtatshme për çdo vatër gatimi
 • Fund i kapsuluar për shpërndarje uniforme të nxehtësisë
 • Kapakë me unazë silikoni
 • Doreza TPR inovative Soft Touch
 • Veshje jongjitëse 3 shtresore pa substanca të dëmshme

Baroly ED138103 Tenxhere Jongjitese Me Kapak Xham/Silikon 22cm

In stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 2400 L.
 • Diametri: 22 cm
 • E përshtatshme për çdo vatër gatimi
 • Fund i kapsuluar për shpërndarje uniforme të nxehtësisë
 • Kapakë me unazë silikoni
 • Doreza TPR inovative Soft Touch
 • Veshje jongjitëse 3 shtresore pa substanca të dëmshme

Baroly ED138102 Tenxhere Jongjitese Me Kapak Xham/Silikon 20cm

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 2100 L.
 • Diametri: 20 cm
 • E përshtatshme për çdo vatër gatimi
 • Fund i kapsuluar për shpërndarje uniforme të nxehtësisë
 • Kapakë me unazë silikoni
 • Doreza TPR inovative Soft Touch
 • Veshje jongjitëse 3 shtresore pa substanca të dëmshme

Tenxhere elektrike UAKEEN VK-25

In stock

Çmimi origjinal qe: 8500 L.Çmimi i tanishëm është: 3990 L.
 • Fuqia: 1500 W
 • Kapaciteti: 9L
 • Diametri: 30 cm
 • Veshje jo ngjitëse PFOA Free
 • Dorezë e rregullueshme e temperaturës
 • Kontroll automatik i temperaturës.
 • Kapak rezistent nda nxehtesise

Tenxhere Me Veshje Guri Me Induksion CA002-C28 BLACK

In stock

Çmimi origjinal qe: 5800 L.Çmimi i tanishëm është: 4000 L.
Materiali Alumin me 3 shtresa granit Permasat 28*13 cm 7 Litra Trashesia 4.5mm Ngjyra e zeze Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tenxhere Me Veshje Guri Me Induksion CA002-C24 BLACK

In stock

Çmimi origjinal qe: 5000 L.Çmimi i tanishëm është: 3500 L.
Materiali Alumin me 3 shtresa granit Permasat 24*11.5 cm 4.5 Litra Trashesia 4.5mm Ngjyra e zeze Bejeni Tuajin me nje klikim 👇

Tenxhere Me Veshje Guri Me Induksion CA002-C20 BLACK

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 3200 L.
Materiali Alumin me 3 shtresa granit Permasat 20*10 cm Trashesia 4.5mm Ngjyra e zeze Bejeni Tuajin me nje klikim 👇