Po shfaqet përfundimi i vetëm

Grille Elektrike BA011857 2000W ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 21000 L.Çmimi i tanishëm është: 15000 L.
 • Fuqia: 2000W
 • Pllaka antingjitëse me sprucim graniti
 • Përmasat e pllakës 29 x 21 cm
 • Pllaka të shkëputshme me shtypjen e një butoni
 • Hapjes 180° e kthen në një skarë me hapje totale 29 x 42 cm
 • Lartësi e rregullueshme të pllakës së sipërme
 • Temperaturë e rregullueshme me termostat
 • Dritë funksionimi
 • Kanal dhe enë për grumbullimin e yndyrës
 • Këmbë që nuk rrëshqasin
 • Certifikimet: CE, INTERTEK, RoHS, BUREAU VERITAS, GS