Po shfaqet 1–24 nga 29 përfundimegjithsej

Thekese Buke Toaster 1400W KC2046 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 5500 L.Çmimi i tanishëm është: 3300 L.
 • Fuqia: 1400 W Thekëse buke e ftohtë ne prekje për 4 feta Madhësia e folesë: 25.2x3.2x11.5cm Me buton anullimi, ringrohjeje dhe shkrirjeje Dalje automatike e bukës së thekur dhe mbyllje automatike 7 opsione të temperaturës Fole e gjerë me sistem automatik centrimi Funksion kundër bllokimit Ruajtja e kordonit nën bazë Këmbë gome kundër rrëshqitjes Kompakt dhe i lëvizshëm

Grill BBQ Zgare KB1057 2000W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 6900 L.Çmimi i tanishëm është: 4200 L.
Rreth Produktit Grill BBQ Zgare KB1057 2000W Me këtë grill ju mund të shijoni lloje të ndryshme ushqimesh me një

Grill Zgare e Shendetshme KB1082 2000w DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 9900 L.Çmimi i tanishëm është: 5900 L.
Rreth Produktit Grill Zgare e Shendetshme KB1082 Me këtë Grill te fuqishem 200w ju mund të shijoni lloje të ndryshme

Grill BBQ Tostiere KB1083 1600 W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 7500 L.Çmimi i tanishëm është: 4900 L.
Rreth Produktit Grill BBQ Tostiere KB1083 1600 W Me këtë grill ju mund të shijoni lloje të ndryshme ushqimesh me

Tostier Arepa 1200w KC1228 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 7000 L.Çmimi i tanishëm është: 4500 L.
Karakteristikat e Arepas Arepa është një petë e sheshtë, e rrumbullakët, pa maja me kokrra misri të njomur, të bluar, ose

Tostiere Grill 900w KC1212 DSP Professional

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 5300 L.Çmimi i tanishëm është: 3200 L.
Rreth Produktit Tostiere Grill 900w KC1212 Me këtë toster ju mund të shijoni lloje të ndryshme ushqimesh me një pajisje

Tostiere Vafle Grill 750w KC1209 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 7000 L.Çmimi i tanishëm është: 4200 L.
Fuqia: 750 W
Madhësia e pjatës: 23.0*13.3*1.1cm
Pllaka e zëvendësueshme: sanduiç, skarë, vafle
Sipërfaqe dekorative inox
Dorezë e ftohtë ne prekje
Veshje jo ngjitëse
Treguesi i dritës së fuqisë dhe gatishmërisë
Kontroll automatik i temperaturës
Qëndron në këmbë për ruajtjen dhe kursimin e hapësirës
Këmbë kundër rrëshqitjes

Tostiere Grill 1400w KC1177 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 5800 L.Çmimi i tanishëm është: 3500 L.
Rreth Produktit Tostiere Grill 1400w KC1177 Me këtë toster ju mund të shijoni lloje të ndryshme ushqimesh me një pajisje

Tostiere Grill 800w KC1170 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3200 L.Çmimi i tanishëm është: 1990 L.
Rreth Produktit Tostiere Grill 800w KC1170 Me këtë toster ju mund të shijoni lloje të ndryshme ushqimesh me një pajisje

Thekese Buke Toaster 850W KC2045 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 5000 L.Çmimi i tanishëm është: 2990 L.
 • Fuqia: 700-850 W Thekëse buke e ftohtë ne prekje me 2 feta Madhësia e folesë: 13.5x3.8x12.0 cm Me buton anullimi, ringrohjeje dhe shkrirjeje Dalje automatike e bukës së thekur dhe mbyllje automatike 7 opsione të temperaturës Fole e gjerë me sistem automatik centrimi Funksion kundër bllokimit Ruajtja e kordonit nën bazë Këmbë gome kundër rrëshqitjes Kompakt dhe i lëvizshëm

Pjekese Krepash 1200W KC3018 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 6000 L.Çmimi i tanishëm është: 3600 L.
 • Fuqia: 1200W
 • Pllakë shtrese jo-ngjitëse për pastrim të lehtë;
 • Veshje me prekje të ftohtë;
 • Lidhja e korentit është e sigurtë;
 • Fuqia e nxehtesise kontrollohet nga termostati;
 • Siguria termike me vetstakim
 • Diametri i pllakës: 30cm;

Pjekese Krepash 650W KC3016 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 2600 L.Çmimi i tanishëm është: 2100 L.
 • Fuqia: 650W
 • Pllakë shtrese jo-ngjitëse për pastrim të lehtë;
 • Veshje me prekje të ftohtë;
 • Lidhja e korentit është e sigurtë;
 • Fuqia e nxehtesisë kontrollohet nga termostati;
 • Siguri termike me vetstakim
 • Diametri i pllakës: 20cm;

BERES VAFLASH/WAFFLES 1000W KC1144 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 2700 L.
 • Fuqia: 1000W
 • Pllaka me forme waffles;
 • Pllakë me shtresë jo-ngjitëse për pastrim të lehtë;
 • Panel që nuk nxehet
 • Lidhja e korentit është e fshehur;
 • Fuqia e nxehtesise kontrollohet nga termostati;
 • Qëndron në këmbë për ruajtje kompakte dhe kursim hapësire;
 • Këmbët rezistente ndaj rreshqitjes;
 • Siguri termike me vetstakim

Pjekese Biskotash/Petullash/Vaflash 4ne1 750W KC1131 DSP Professional

Available on backorder

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 2700 L.
 • Fuqia: 750W
 • 4 Pllaka të ndryshme në 1 paisje;
 • Plakat ndryshone me shtypjen e një butoni
 • Pllakë shtrese jo-ngjitëse për pastrim të lehtë;
 • Veshje me prekje të ftohtë;
 • Lidhja e korentit është e sigurtë
 • Fuqia e nxehtesise kontrollohet nga termostati;
 • Qëndron në këmbë për ruajtje kompakte dhe kursim hapësire;
 • Këmbë kundër rreshqitjes;
 • Siguri termike me vetstakim

Tostiere Hamburgeri 750W KC1124 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 2700 L.
 • Fuqia: 750W
 • Pllaka me dy vende hamburgeri;
 • Aksesorë: shtypës hamburgeri dhe formë veze.
 • Pllakë shtrese jo-ngjitëse për pastrim të lehtë;
 • Veshje me prekje të ftohtë;
 • Lidhja e korentit është e sigurtë;
 • Fuqia kontrollohet me termostat;
 • Qëndron në këmbë për ruajtje kompakte dhe kursim hapësire;
 • Këmbë kundër rrëshqitjes;
 • Siguri termike me vetstakim

Pjekese Petullash/Biskotash 2ne1 700W KC1103 DSP Professional

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 2700 L.
 • Fuqia: 700W
 • 2 sete pllakash që ndërrohen me shtypjen e një butoni
 • Pllakë shtrese jo-ngjitëse për pastrim të lehtë;
 • Veshje me prekje të ftohtë;
 • Lidhja e korentit është e sigurtë;
 • Fuqia e dritave kontrollohet nga termostati;
 • Qëndron në këmbë për ruajtje kompakte dhe kursim hapësire;
 • Këmbët rezistente ndaj rreshqitjes;
 • Siguri termike me vetstakim

BERES VAFLASH/WAFFLES 750W KC1058 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3700 L.Çmimi i tanishëm është: 2500 L.
Ofroni waffles te shijshme dhe të shëndetshme për ju dhe fëmijët tuaj, me përbërës që keni zgjedhur me tostin e ri KC1058 nga DSP. Doreza e bërë nga materiali rezistent ndaj nxehtësisë ju mbron, ndërsa sipërfaqja e saj jo ngjitëse e bën pastrimin e saj një loje. Vendosni fruta , akullore , reçel ose çfarëdo që dëshironi dhe bëni një tortë ëndërr ,  kufiri është imagjinata juaj .

Zgare Tostiere Waffles 1200W KC1051A DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 9200 L.Çmimi i tanishëm është: 6500 L.
 • Fuqia: 1200W Me tre pllaka të ndryshme që ndërrohen Bazament dhe dorezë me prekje të ftohtë Temperaturë e rregullueshme Veshje jo ngjitëse për pastrim të lehtë Mbrojtje nga mbinxehja Llambë kontrolli funksinimi e fuqisë dhe gatishmërisë për gatim Hapet 180 gradë Me tabaka pikimi

BERES VAFLASH/WAFFLES 850W KC1048 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 5400 L.Çmimi i tanishëm është: 3300 L.
 • Fuqia: 850W Pllaka me shtrese jo ngjitëse për pastrim të lehtë; Mbeshtjellje me prekje të ftohtë; Ndezja dhe dritat e gatshme kontrollohen nga termostati; Qëndron në këmbë për ruajtje kompakte dhe kursim hapësire; Këmbë që nuk rrëshqasin Ndërprerje termike e sigurisë dhe termo siguresë

Zgare Tostiere 750W KB1054 DSP Professional

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 5400 L.Çmimi i tanishëm është: 3200 L.
 • Fuqia: 750W Me tabaka pikuese të yndyrës Veshje jo-ngjitëse Pllaka përshtatet me lartësinë e ushqimit Madhësia e pllakës: 23 * 15 cm

Zgare Tostiere 1600W KB1050 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 8500 L.Çmimi i tanishëm është: 3990 L.
 • Fuqia: 1600W Dy pjesë të pllakës (pllaka për pjekje dhe pllaka për grilë) Bazë dhe dorezë të ftohta në prekje Dy çelësa dhe tregues kontrollojnë funksionimin e pllakës djathtas dhe majtas Pllaka të veshura jo ngjitëse për pastrim të lehtë Mbrojtje nga nxehtësia Tabaka pikimi për dhjamin e tepërt

Zgare Tostiere 1800W KB1049 Black DSP Professional

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 8000 L.Çmimi i tanishëm është: 5500 L.
 • Fuqia: 1800W Bazë dhe dorezë me prekje të ftohtë Temperatura e rregullueshme Veshje jo ngjitëse për pastrim të lehtë Mbrojtja nga mbinxehja Llambë e kontrolluar termostatikisht Fuqia dhe gatshmeria me drite Hapet 180 grade Me tabaka pikimi

Zgare Tostiere 1800W KB1049A-Red DSP Profesional

In stock

Çmimi origjinal qe: 8000 L.Çmimi i tanishëm është: 5800 L.
 • Fuqia: 1800W Bazë dhe dorezë me prekje të ftohtë Temperatura e rregullueshme Veshje jo ngjitëse për pastrim të lehtë Mbrojtja nga mbinxehja Llambë e kontrolluar termostatikisht Fuqia dhe gatshmeria me drite Hapet 180 grade Me tabaka pikimi

Zgare Tostiere 1800W KB1048 DSP Professional

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 9500 L.Çmimi i tanishëm është: 6000 L.
 • Fuqia: 1800W Bazë dhe dorezë me prekje të ftohtë Temperatura e rregullueshme Veshje jo ngjitëse për pastrim të lehtë Mbrojtja nga mbinxehja Llambë e kontrolluar termostatikisht Fuqia dhe gatshmeria me drite Hapet 180 grade Me tabaka pikimi
 • Pllaka që hiqen për t'u larë lehtë