Po shfaqet përfundimi i vetëm

Tenxhere/Friteze Jongjitese Me Kosh/Site Avulli/Kapak 24cm

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 5500 L.Çmimi i tanishëm është: 4000 L.
 • Përmasat: 24 x 24 cm
 • Lartësia: 9 cm
 • Kapaciteti: 5 L
 • Materiali: Alumin ushqimor i presuar dhe inoks
 • Me veshje graniti të sprucuar
 • Me shportë inoksi me dorezë
 • Me sitë inoksi me këmbë për gatime me avull
 • Me kapak me dorezë inoksi
 • I përshtatshëm për të gjitha llojet e pianurave elektrike dhe gaz
 • Ngrohje e shpejtë dhe shpërndarje optimale e nxehtësisë
 • E përshtatshme për lavapjatë