Po shfaqen krejt 2 përfundimet

Hapese Universale 5ne1 BA455336 STATUS SLOVENIA

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
Hapese Universale 5ne1 BA455336 STATUS SLOVENIA hap konserva të çdo lloji, kavanoza, kanaçe dhe shishe me kapakë të çdo madhësie, prodhuar në Slloveni!

Thike Qeramike Me Kellef+Qeruese EU940348 SOFT TOUCH

In stock

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 1100 L.
  • Materiali i tehut: qeramikë e mprehur me diamant
  • Dorezë plastike Soft Touch
  • Antialergjik dhe antibakterial
  • Gjatësia e tehut:  10 cm
  • Gjatësia e dorezës:  11 cm
  • Tehu i qërueses: 5.5 cm
  • Doreza e qërueses: 13 cm