Po shfaqet përfundimi i vetëm

Nderese Rrobash Alumini 18M ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 3200 L.
Nderese Rrobash Alumini 18M ESTIA GR është ideale për hapësira të brendshme dhe të jashtme. Falë ndërtimit cilësor te metalit ALIAZH ALUMINI kunder ndryshkjes, ajo është e lehtë por shumë e fortë. Ka radhë, të cilët ju ofrojnë hapësirë ​​shtesë për rrobat duke i hapur ato.