Po shfaqen krejt 8 përfundimet

Tepsi Tavë e Emaluar/Cingo 42x5CM 870090 ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 1200 L.
 • Diametri: 42 cm
 • Lartësia: 5 cm
 • Materiali: Çelik i presuar
 • Veshje antigjitëse emalimi
 • Vendi i prodhimit: Greqi

Tepsi Tavë e Emaluar/Cingo 36x5CM 870091 ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1200 L.Çmimi i tanishëm është: 1000 L.
 • Diametri: 36 cm
 • Lartësia: 5 cm
 • Materiali: Çelik i presuar
 • Veshje antigjitëse emalimi
 • Vendi i prodhimit: Greqi

Tepsi Tavë e Emaluar/Cingo 34x5CM 870092 ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1100 L.Çmimi i tanishëm është: 900 L.
 • Diametri: 34 cm
 • Lartësia: 5 cm
 • Materiali: Çelik i presuar
 • Veshje antigjitëse emalimi
 • Vendi i prodhimit: Greqi

Tepsi Tavë e Emaluar/Cingo 32x5CM 870093 ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Diametri: 32 cm
 • Lartësia: 5 cm
 • Materiali: Çelik i presuar
 • Veshje antigjitëse emalimi
 • Vendi i prodhimit: Greqi

Tepsi Tavë Me Veshje Jongjitese 36×2.8cm KEYSTONE GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 2200 L.Çmimi i tanishëm është: 1700 L.
 • Diametri: 36 cm
 • Lartësia: 2.8 cm
 • Materiali: Alumin i presuar
 • Veshja antigjitëse Teflon 5 shtresor ENDURA
 • Teflon pa substanca të dëmshme dhe ekologjik
 • Vendi i prodhimit: Greqi

Tepsi Tavë Me Veshje Jongjitese 34×2.8cm KEYSTONE GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 2000 L.Çmimi i tanishëm është: 1600 L.
 • Diametri: 34 cm
 • Lartësia: 2.8 cm
 • Materiali: Alumin i presuar
 • Veshja antigjitëse Teflon 5 shtresor ENDURA
 • Teflon pa substanca të dëmshme dhe ekologjik
 • Vendi i prodhimit: Greqi

Tepsi Tavë Me Veshje Jongjitese 32×2.8cm KEYSTONE GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1700 L.Çmimi i tanishëm është: 1300 L.
 • Diametri: 32 cm
 • Lartësia: 2.8 cm
 • Materiali: Alumin i presuar
 • Veshja antigjitëse Teflon 5 shtresor ENDURA
 • Teflon pa substanca të dëmshme dhe ekologjik
 • Vendi i prodhimit: Greqi

Tepsi Tavë Me Veshje Jongjitese 28×2.8cm KEYSTONE GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 1500 L.Çmimi i tanishëm është: 1200 L.
 • Diametri:28 cm
 • Lartësia: 2.8 cm
 • Materiali: Alumin i presuar
 • Veshja antigjitëse Teflon 5 shtresor ENDURA
 • Teflon pa substanca të dëmshme dhe ekologjik
 • Vendi i prodhimit: Greqi