Po shfaqet 1–24 nga 65 përfundimegjithsej

Tigan Me Veshje Guri Me Induksion DK225 BERLINGER HAUS

In stock

Çmimi origjinal qe: 7900 L.Çmimi i tanishëm është: 3800 L.
 • Materiali: alumin i presuar
 • Sipërfaqe jo ngjitëse me 3 shtresa me mermer
 • Nuk përmban PFOA, plumb ose kadmium
 • Kapak rezistent qelqi ndaj nxehtësisë me dorezë dhe unazë inoks
 • Dimensionet: 26 x 6.5 cm
 • Doreza  ergonomike bakeliti ekologjike
 • Fundi me induksion TURBO
 • I përshtatshëm për të gjitha llojet e vatrave dhe induksionit
 • I përshtatshëm për pjatalarëse
 • Pastrim i lehtë!
 • Kursim energjie deri në 35%
 • Dizajn elegant
 • Bojë metalike e jashtme elektrostatike

Tenxhere Me Veshje Guri Me Induksion 97781610 BERLINGER HAUS

In stock

Çmimi origjinal qe: 6600 L.Çmimi i tanishëm është: 4600 L.
 • Materiali: alumin i presuar
 • Sipërfaqe jo ngjitëse me 3 shtresa me mermer
 • Nuk përmban PFOA, plumb ose kadmium
 • Kapak rezistent qelqi ndaj nxehtësisë me dorezë dhe unazë inoks
 • Dimensionet: 24 x 11.8 cm
 • Vëllimi: 4.1 l
 • Doreza  ergonomike bakeliti ekologjike
 • Fundi me induksion TURBO
 • I përshtatshëm për të gjitha llojet e vatrave dhe induksionit
 • I përshtatshëm për pjatalarëse
 • Pastrim i lehtë!
 • Kursim energjie deri në 35%
 • Dizajn elegant
 • Bojë metalike e jashtme elektrostatike

Tenxhere/Kullese Makaronash Inoksi Premium Ø24cm 6L VIVALDI

In stock

Çmimi origjinal qe: 6700 L.Çmimi i tanishëm është: 5000 L.
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Përmasat: Ø 24 x 16 cm
 • Kapaciteti: 6 Lt
 • Kullesë inoksi ushqimor e integruar
 • Kapak inoksi
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • I përshtatshëm për lavastovilje
 • I përshtatshëm për çdo lloj vatre gatimi

Tigan Guri Me Induksion 28cm ED13899

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 2100 L.
 • Diametri: 28 cm
 • Lartësia: 6 cm
 • E përshtatshme për çdo vatër gatimi
 • Fund induksioni i kapsuluar për shpërndarje uniforme të nxehtësisë
 • Doreza TPR inovative Soft Touch e bashkuar me precina
 • Veshje jongjitëse 3 shtresore pa substanca të dëmshme

Tigan Guri Me Induksion 24cm ED13898

In stock

Çmimi origjinal qe: 2500 L.Çmimi i tanishëm është: 1700 L.
 • Diametri: 24 cm
 • Lartësia: 5.5 cm
 • E përshtatshme për çdo vatër gatimi
 • Fund induksioni i kapsuluar për shpërndarje uniforme të nxehtësisë
 • Doreza TPR inovative Soft Touch e bashkuar me precina
 • Veshje jongjitëse 3 shtresore pa substanca të dëmshme

Baroly ED138105 Tenxhere Jongjitese Me Kapak Xham/Silikon 26cm

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 3100 L.
 • Diametri: 26 cm
 • E përshtatshme për çdo vatër gatimi
 • Fund i kapsuluar për shpërndarje uniforme të nxehtësisë
 • Kapakë me unazë silikoni
 • Doreza TPR inovative Soft Touch
 • Veshje jongjitëse 3 shtresore pa substanca të dëmshme

Baroly ED138104 Tenxhere Jongjitese Me Kapak Xham/Silikon 24cm

In stock

Çmimi origjinal qe: 4000 L.Çmimi i tanishëm është: 2800 L.
 • Diametri: 24 cm
 • E përshtatshme për çdo vatër gatimi
 • Fund i kapsuluar për shpërndarje uniforme të nxehtësisë
 • Kapakë me unazë silikoni
 • Doreza TPR inovative Soft Touch
 • Veshje jongjitëse 3 shtresore pa substanca të dëmshme

Baroly ED138103 Tenxhere Jongjitese Me Kapak Xham/Silikon 22cm

In stock

Çmimi origjinal qe: 3500 L.Çmimi i tanishëm është: 2400 L.
 • Diametri: 22 cm
 • E përshtatshme për çdo vatër gatimi
 • Fund i kapsuluar për shpërndarje uniforme të nxehtësisë
 • Kapakë me unazë silikoni
 • Doreza TPR inovative Soft Touch
 • Veshje jongjitëse 3 shtresore pa substanca të dëmshme

Baroly ED138102 Tenxhere Jongjitese Me Kapak Xham/Silikon 20cm

In stock

Çmimi origjinal qe: 3000 L.Çmimi i tanishëm është: 2100 L.
 • Diametri: 20 cm
 • E përshtatshme për çdo vatër gatimi
 • Fund i kapsuluar për shpërndarje uniforme të nxehtësisë
 • Kapakë me unazë silikoni
 • Doreza TPR inovative Soft Touch
 • Veshje jongjitëse 3 shtresore pa substanca të dëmshme

Tenxhere elektrike UAKEEN VK-25

In stock

Çmimi origjinal qe: 8500 L.Çmimi i tanishëm është: 3990 L.
 • Fuqia: 1500 W
 • Kapaciteti: 9L
 • Diametri: 30 cm
 • Veshje jo ngjitëse PFOA Free
 • Dorezë e rregullueshme e temperaturës
 • Kontroll automatik i temperaturës.
 • Kapak rezistent nda nxehtesise

Tenxhere Me Presion Inoksi 18/10 Ø21cm 8L BONERA

In stock

Çmimi origjinal qe: 9600 L.Çmimi i tanishëm është: 4800 L.
 • Materiali: Inoks ushqimor 18/10 (18% Krom/10% Nikel)
 • Përmasat:  Ø 21 x 20.5 cm
 • Kapaciteti: 8.00 Lt
 • Kapak i sigurtë pa gominë
 • Presioni: 0.55 deri 1.1 Bar
 • Fund i trefishtë i presuar
 • Sipërfaqja e jashtme: e luçiduar
 • Doreza prej inoksi të salduara me një teknologji që nuk lejon përçimin e nxehtësisë
 • E përshtatme për çdo lloj vatre gatimi

Tenxhere Me Presion Inoksi 18/10 Ø20cm 6L BONERA

In stock

Çmimi origjinal qe: 9000 L.Çmimi i tanishëm është: 4500 L.
 • Materiali: Inoks ushqimor Premium 18/10 (18% Krom/10% Nikel)
 • Permasat:  Ø 20 x 16 cm
 • Kapaciteti: 6.00 Lt
 • Kapak i sigurtë pa gominë
 • Fund i trefishtë i presuar
 • Sipërfaqja e jashtme: e luçiduar
 • Doreza prej bakeliti rezistent
 • E përshtatme për çdo lloj vatre gatimi

Tenxhere Me Presion Inoksi Ø22cm 7L Home Perfect

In stock

Çmimi origjinal qe: 3900 L.Çmimi i tanishëm është: 2900 L.
 • Materiali: Inoks
 • Permasat:  Ø 22 x 20 cm
 • Kapaciteti: 7.00 Lt
 • Kapak i sigurtë pa gominë me tre nivele sigurie
 • Fund i trefishtë
 • Sipërfaqja e jashtme: e luçiduar
 • Doreza prej prej inoksi të salduar me një teknologji që nuk lejon percjelljen e nxehtësisë
 • E përshtatme për çdo lloj vatre gatimi

Tenxhere Me Presion Inoksi Premium Ø22cm 8L SOFT SOFRAM®

In stock

Çmimi origjinal qe: 12900 L.Çmimi i tanishëm është: 8900 L.
 • Materiali: Inoks ushqimor Premium 18/10 (18% Krom/10% Nikel)
 • Permasat:  Ø 22 x 23 cm
 • Kapaciteti: 8.00 Lt
 • Kapak i sigurtë pa gominë
 • Fund i trefishtë i presuar me forcë mbi 1500 ton
 • Sipërfaqja e jashtme: e luçiduar
 • Doreza prej prej inoksi të salduar me një teknologji që nuk lejon percjelljen e nxehtësisë
 • E përshtatme për çdo lloj vatre gatimi

Tenxhere Me Presion Inoksi Premium Ø22cm 6L SOFT SOFRAM®

In stock

Çmimi origjinal qe: 12000 L.Çmimi i tanishëm është: 8400 L.
 • Materiali: Inoks ushqimor Premium 18/10 (18% Krom/10% Nikel)
 • Permasat:  Ø 20 x 16 cm
 • Kapaciteti: 6.00 Lt
 • Kapak i sigurtë pa gominë
 • Fund i trefishtë i presuar me forcë mbi 1500 ton
 • Sipërfaqja e jashtme: e luçiduar
 • Doreza prej prej inoksi të salduar me një teknologji që nuk lejon percjelljen e nxehtësisë
 • E përshtatme për çdo lloj vatre gatimi

Tenxhere Me Presion Inoksi Premium Ø20cm 4L SOFT SOFRAM®

In stock

Çmimi origjinal qe: 10000 L.Çmimi i tanishëm është: 7000 L.
 • Materiali: Inoks ushqimor Premium 18/10 (18% Krom/10% Nikel)
 • Permasat:  Ø 20 x 14.5 cm
 • Kapaciteti: 4.00 Lt
 • Kapak i sigurtë pa gominë
 • Fund i trefishtë i presuar me forcë mbi 1500 ton
 • Sipërfaqja e jashtme: e luçiduar
 • Doreza prej prej inoksi të salduar me një teknologji që nuk lejon percjelljen e nxehtësisë
 • E përshtatme për çdo lloj vatre gatimi

Tenxhere Me Presion Inoksi Premium Ø32cm 8L NESTA SOFRAM®

In stock

Çmimi origjinal qe: 24000 L.Çmimi i tanishëm është: 16800 L.
 • Materiali: Inoks ushqimor Premium 18/10 (18% Krom/10% Nikel)
 • Permasat:  Ø 32 x 18 cm
 • Kapaciteti: 8.00 Lt
 • Kapak që siguron 3 nivele presioni: 60 kPa/75 kPa/ 1.15 kPa
 • Fund i trefishtë i presuar me forcë mbi 1500 ton
 • Sipërfaqja e jashtme: e luçiduar
 • Doreza prej bakeliti super rezistent
 • E përshtatme për çdo lloj vatre gatimi

Tenxhere e Sheshte Inoksi Premium d36 cm 12.00 Lt SOFT

In stock

Çmimi origjinal qe: 16000 L.Çmimi i tanishëm është: 11200 L.
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 36*13 cm 12.00 Lt
 • Kapak 36 cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra

Tenxhere e Sheshte Inoksi Premium d32 cm 8.00 Lt SOFT

In stock

Çmimi origjinal qe: 13800 L.Çmimi i tanishëm është: 9700 L.
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 32*11 cm 8.00 Lt
 • Kapak 32 cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra

Tenxhere e Sheshte Inoksi Premium d30 cm 6.75 Lt SOFT

In stock

Çmimi origjinal qe: 11000 L.Çmimi i tanishëm është: 7700 L.
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 30*10 cm 6.75 Lt
 • Kapak 30 cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra

Tenxhere e Sheshte Inoksi Premium d28 cm 5.3 Lt SOFT

In stock

Çmimi origjinal qe: 10800 L.Çmimi i tanishëm është: 7600 L.
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 28*9 cm 5.3 Lt
 • Kapak 28 cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra

Tenxhere e Sheshte Inoksi Premium d26 cm 4,00 Lt SOFT

In stock

Çmimi origjinal qe: 9600 L.Çmimi i tanishëm është: 6700 L.
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 26*8 cm 4,00 Lt
 • Kapak 26 cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra

Tenxhere e Sheshte Inoksi Premium d24 cm 3,00 Lt SOFT

In stock

Çmimi origjinal qe: 8600 L.Çmimi i tanishëm është: 6000 L.
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 24*7.5 cm 3,00 Lt
 • Kapak 24 cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra

Tenxhere Inoksi Premium d30 cm 11,7 Lt SOFT

In stock

Çmimi origjinal qe: 12600 L.Çmimi i tanishëm është: 8800 L.
 • Trup çeliku inox 18/10 Cr-Ni
 • Permasat  Ø 30*18 cm 11,7  Lt
 • Kapak 30 cm
 • Sipërfaqja e jashtme: E luçiduar
 • Doreza Inoksi qe nuk djegin
 • Pastrimi: I përshtatshëm për lavastovilje
 • Burimi i nxehtësisë: Stufa elektrike, Sobë me gaz, Stufa me valë të lehta, Stufa qeramike, Sobë me induksion, Stufa halogjene dhe Furra