Po shfaqen krejt 2 përfundimet

Furre/Tave Rrethore Me Korrent Me Termostat 1400W*42L*57cm

In stock

Çmimi origjinal qe: 8900 L.Çmimi i tanishëm është: 6500 L.
 •  Fuqia totale: 1400W
 • Me dy rezistenca lart dhe poshtë nga 700W secila
 • Diametri i brendshëm i furrës: 5o cm
 • Materiali i panelit: Alumin dhe çelik i zmaltuar
 • Kapaciteti  42 Lt.
 • Rregullim i temperaturës me termostat nga 50 - 300 C°
 • Me dritare për kontroll të pjekjes pa e hapur furrën

Furre/Tave Rrethore Me Korrent Me Termostat 1300W*32L*46.5cm

In stock

Çmimi origjinal qe: 7600 L.Çmimi i tanishëm është: 5500 L.
 •  Fuqia totale: 1300W
 • Me dy rezistenca lart dhe poshtë nga 650W secila
 • Diametri i brendshëm i furrës: 4o cm
 • Materiali i panelit: Alumin dhe çelik i zmaltuar
 • Kapaciteti  32 Lt.
 • Rregullim i temperaturës me termostat nga 50 - 300 C°
 • Me dritare për kontroll të pjekjes pa e hapur furrën