Po shfaqet përfundimi i vetëm

Tave Jongjtese Me Kapak Qelqi DK192 39x22x11cm/7.5L Induksion

In stock

Çmimi origjinal qe: 4800 L.Çmimi i tanishëm është: 3500 L.
  • Përmasat: 39 x 22 x 11 cm
  • Kapaciteti: 7.5L
  • Materiali: Alumin ushqimor i derdhur
  • Trashësia e pareteve 0.6 cm
  • Me kapakë prej qelqi që përdoret si tavë e cekët
  • Veshje treshtresore jongjitëse
  •  E përshtatshme për pianura elektrike, qeramike, gazi, halogjene dhe induksion
  • E përshtatshme edhe për gatime mbi 250 gradë celsius