Po shfaqet përfundimi i vetëm

Tave Jongjitese Me Kapak 42x29x15cm STONE ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 3300 L.
  • Tavë ovale aliazhi çeliku me karbon dhe kapak
  • Përmasat: lartësia 15 cm, gjerësia 29 cm, gjatësia 42 cm
  • Me shtresë mermeri të trefishtë Cookmark
  • I sigurt për lavapjatë
  • I përshtatshëm për të gjitha llojet e furrave