Po shfaqen krejt 2 përfundimet

Tave Jongjtese Me Kapak Qelqi DK192 39x22x11cm/7.5L Induksion

In stock

Çmimi origjinal qe: 4800 L.Çmimi i tanishëm është: 3500 L.
 • Përmasat: 39 x 22 x 11 cm
 • Kapaciteti: 7.5L
 • Materiali: Alumin ushqimor i derdhur
 • Trashësia e pareteve 0.6 cm
 • Me kapakë prej qelqi që përdoret si tavë e cekët
 • Veshje treshtresore jongjitëse
 •  E përshtatshme për pianura elektrike, qeramike, gazi, halogjene dhe induksion
 • E përshtatshme edhe për gatime mbi 250 gradë celsius

Tave Jongjitese Me Kapak 42x29x15cm STONE ESTIA GR

In stock

Çmimi origjinal qe: 4500 L.Çmimi i tanishëm është: 3300 L.
 • Tavë ovale aliazhi çeliku me karbon dhe kapak
 • Përmasat: lartësia 15 cm, gjerësia 29 cm, gjatësia 42 cm
 • Me shtresë mermeri të trefishtë Cookmark
 • I sigurt për lavapjatë
 • I përshtatshëm për të gjitha llojet e furrave