Po shfaqen krejt 6 përfundimet

Tharese Flokesh 30269 GRÜNBERG

In stock

Çmimi origjinal qe: 2800 L.Çmimi i tanishëm është: 1500 L.
✔️Fuqia: 1200W ✔️Motori 385                                                                                                                                                  ✔️Dy shpejtësi dhe dy zgjedhje të temperaturës ✔️Me shpejtësi rrotullimi 20000 xhiro në minutë ✔️Me dy gryka ajri, koncentrator, difuzor, krehër rrotullues, dy krëhëra ✔️Mbrojtje nga mbinxehja

Tharese Flokesh Muri 1500W 30389 DSP

In stock

Çmimi origjinal qe: 3900 L.Çmimi i tanishëm është: 2490 L.
✔️Fuqia: 1300-1500W ✔️Motori DC ✔️Shpejtësia e rrotullimit: 16400-18400 RPM ✔️Dy zgjedhje të temperaturës ✔️Mbulesa e heqshme e hyrjes së ajrit ✔️Mbrojtje nga mbinxehja ✔️Gjatësia e kordonit të rrymës: 2.4m+0.9m

Tharese Flokesh Profesionale 30387 2000W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 4800 L.Çmimi i tanishëm është: 2900 L.
✔️Fuqia: 2000W ✔️Motori AC ✔️Dy shpejtësi dhe dy zgjedhje të temperaturës ✔️Me buton të ajrit të ftohtë ✔️Rrotullimet 20.000 RPM ✔️Ngrohje infrared

Tharese Flokesh Profesionale 30088 2200W DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 3300 L.Çmimi i tanishëm është: 2300 L.
✔️Fuqia: 1900-2300W ✔️Motori AC13 ✔️Dy shpejtësi dhe dy zgjedhje të temperaturës ✔️Me buton të ajrit të ftohtë ✔️Me dy grykë ajri

Tharese Flokesh 2300W 30075 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 5500 L.Çmimi i tanishëm është: 3500 L.
✔️Fuqia: 1900-2300W ✔️Motori 5412 ✔️Dy shpejtësi dhe dy zgjedhje të temperaturës ✔️Me buton të ajrit të ftohtë ✔️Shpejtësia e rrotullimit: 18000 RPM ✔️Me dy grykë ajri ✔️ Lak per t'u varur ne mur

Tharese Flokesh Profesionale E-30022 2300W Zhurme e Ulet DSP

In stock

Çmimi origjinal qe: 5500 L.Çmimi i tanishëm është: 3500 L.
✔️Fuqia: 1900-2300W ✔️Motori AC13 ✔️Tre shpejtësi dhe dy zgjedhje të temperaturës ✔️Me buton të ajrit të ftohtë ✔️Shpejtësia e rrotullimit: 18000 RPM ✔️Me dy gryka ajri