Po shfaqen krejt 3 përfundimet

Luge Kulluese Me Vrima Inoksi Premium 734045 GENEROUS

In stock

Çmimi origjinal qe: 1000 L.Çmimi i tanishëm është: 800 L.
 • Materiali i konstruktit: Inoks ushqimor premium 18/10
 • Trashësia e inoksit 3 mm
 • Përmasat: diametri i lugës 11.5 cm, thellësia 2 cm, bishti 30 cm

Garuzhde Inoksi Premium JEWEL MH009136 MAX.HOME®

In stock

Çmimi origjinal qe: 900 L.Çmimi i tanishëm është: 700 L.
 • Materiali i konstruktit: Inoks ushqimor premium 18/10
 • Trashësia e inoksit 2.5 mm
 • Përmasat: diametri i lugës 8.5 cm, thellësia 3 cm, bishti 24 cm
 • Vendi i prodhimit: Indi

SET 6CP VEGLA GATIMI INOKS/BISHT DRURI AK225

In stock

Çmimi origjinal qe: 4900 L.Çmimi i tanishëm është: 3200 L.
 • Materiali i konstruktit: Inoks ushqimor dhe dru
 • Bazë inoksi 18/10
 • 6 lloje veglash: garuzhde, lugë tavash+ me vrima, spatul+ me vrima, pirun tavash.
 • Dorezë druri montuar me perçina
 • Përmasat: diametri i bazës 14 cm, lartësia 41 cm