Po shfaqen krejt 2 përfundimet

Berese Makaronash Manuale Hendi®

Out of stock

Çmimi origjinal qe: 9800 L.Çmimi i tanishëm është: 4900 L.
 • Materiali makinerisë: Inoks ushqimor
 • Përmasat: Lartësia 13 cm, gjerësia 18 cm, gjatësia 18 cm.
 • Montohet lehtësisht në tavolinë ose banak
 • Morsetë për fiksimin e qëndrueshëm të makinerisë në tavolinë ose banak
 • Përfshin 3 prerëse për spageti, taljatele dhe ravioli/lazanja
 • Operim i kollajtë
 • 9 shkallë të trashësisë së makaronave

Berese Makaronash Manuale DeLuxe Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 9600 L.Çmimi i tanishëm është: 4800 L.
 • Materiali makinerisë: Inoks ushqimor
 • Përmasat: Lartësia 13 cm, gjerësia 17 cm, gjatësia 19 cm.
 • Montohet lehtësisht në tavolinë ose banak
 • Morsetë për fiksimin e qëndrueshëm të makinerisë në tavolinë ose banak
 • Përfshin 3 prerëse për spageti, taljatele dhe ravioli/lazanja
 • Operim i kollajtë
 • 9 shkallë të trashësisë së makaronave