Po shfaqen krejt 2 përfundimet

Blender Me Gote 2L 1800W KJ2099 DSP Professional

In stock

Çmimi origjinal qe: 7500 L.Çmimi i tanishëm është: 4990 L.
 
 • Fuqia: 1800W
 • Kapaciteti i enës prej : 2L                                                                                    Motor 100% bakri i pastër
 • Celës On/Off dhe Pulse
 • Bluarje akulli
 • Celës i shpejtësisë me 15 nivele
 • I sigurt për laresën e enëve
 • Tehe prej çelik inoks
 • Materiali: Plastikë polimere
 • Përmasat: 22 x 20 x 48 cm

Blender Per Smuthi Fruta Perime Fara HM2026 1400W HÖFFMAN

In stock

Çmimi origjinal qe: 12500 L.Çmimi i tanishëm është: 7500 L.
 • Fuqia: 1400 W
 • Shpejtësia: 20000 xhiro në minutë
 • Dy nivele shpejtësie
 • Buton Pulse vetëm për një përzierje
 • Dy lloje kokash me 2 dhe 6 tehe
 • Dy gota me kapacitet 1L dhe 0.45L
 • Zhurmë e ulët dhe këmbë jorrëshqitëse
 • Çertifikime CE GS dhe RoHs