Po shfaqen krejt 2 përfundimet

Berese buke 850W 1,5kg Bread&Co 1500 Cecotec

Available on backorder

14900 L

Bread&Co 1500 PerfectCook. Beres buke 850 W, 1,5 kg, 15 programe, 15 ore te programueshme, 2 elemente ngrohjeje, Enë jo ngjitëse e përshtatshme për pjatalarëse, libër recetash

Blender dore 1500w Katana 15B Me Gote Cecotec

Available on backorder

6490 L

Katana 15  B Blender dore me 1500 W dhe 4 tehe të zeza shumë të forta të veshura me titan për të përzier edhe ushqimet më të forta. Me PerreoMove, një sistem që lëviz tehet lart e poshtë për t'u përzier më shumë me më pak përpjekje. Këmbë XL tepër e gjatë, kapuç kundër spërkatjes, përzgjedhës progresiv i shpejtësisë me funksion Turbo dhe një gotë 800 ml me kapak.